Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4272 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אני מעוניין לרכוש את הרנו קליאו החדשה.

מבחינה תקציבית אני לא יכול לקנות רכב חדש מהניילונים וביד 2 אין יותר מדי פרסומים.

איפה הכי משתלם ואמין לקנות את הרכב?

תודה מראש

פורסם
מה התקציב? ועל איזה דגם אתה מדבר?

אין כל כך תקציב אבל המטרה היא לנסות להשקיע כמה שפחות, מקסימום 80000

אני רוצה דגם 2013 1.2T אוטומטית.

תודה.

פורסם

בתקציב שלך אי אפשר לקנות את הדגם שאתה רוצה,יש אחת ביד 2 אבל עשתה 63 אלף עם החלת טמבון... לא נשמע מזהיר.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
בתקציב שלך אי אפשר לקנות את הדגם שאתה רוצה,יש אחת ביד 2 אבל עשתה 63 אלף עם החלת טמבון... לא נשמע מזהיר.

בגלל זה שאלתי פה, אולי ליסינג או משהו כזה אני פשוט לא מבין בזה. יש משהו שכן יוכל להיכנס בתקציב שלי פחות או יותר או שעדיף לחכות קצת שירדו המחירים?

פורסם

אם זאת קליאו לחכות שירדו המחירים,או לקנות ב 93 אלף 0 קמ,ואתה תהיה יד 2.

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

עניין הק"מ הרבה יותר בעייתי מהחלפת טמבון (אם הרכב לא אכל פצצה מאחורה ונפגעו חלקים נוספים הטמבון לא כזה ביג דיל).

אם אין מספיק כסף יש 2 אפשרויות -אחת לרדת בשנתון והשנייה,אם יש יכולת כלכלית לקחת הלוואת מימון ולשלמה אז לעשות זאת על ההפרש בין המשומש לחדש יותר. כדאי לבדוק בקרסו טרייד אין האם יש להם מה להציע.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

לרדת בשנתון זה בעייתי כניראה מבחינתו כי אז מדובר על הקליאו דור קודם ולא החדשה שהוא רוצה,לגבי הטמבון נכון,אבל לדעתי יש חשד שזה קצת מעבר להחלפת טמבון.

• תוכן חדש...