Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

335i או audi s5 ?

bmw f10
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4255 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לנכנסים ,

ברשותי במוו 535 שנת 2012 , מעוניין להחליף אותה לרכב יותר ספורטיבי קופה שתי דלתות , האופציות שלי הן 335 או S5 .

את הרכב אני מעוניין לשפר אחרי הקניה , השאלה שלי איזה רכב נחשב ליותר טוב ויותר אמין לאחר השיפור ? ואיזה רכב ניתן לשפר יותר ?

אשמח לשמוע דעות של מקצוענים על ההשוואה בין שני הרכבים הללו .

תודה

פורסם

על הs5 הועלה דיון מעניין עם סטייג' 3 של apr.

מצד שני, הנעה אחורית קלאסית זו כוס התה שלי.

מה אופי הנהיגה? מה אתה מחפש מלבד פוטנציאל שיפורים?

M-TECH E46

פורסם

אם הבחור אכן מגיע מ535 כנראה שבבימר הקטנה יותר הוא ירגיש בבית, במוו תמיד מכוונים יותר לדינאמיות ואם לשים אותה אל מול הS5 היפייפייה אך הניטרלית יותר אני הייתי הולך אחר היצרן הבווארי...

המעבר לרכב בעל משקל ומימדים צנומים יותר תספק לך הרגשה מצויינת וספורטיבית, תחילה הכר את המכונה אח''כ שקול לשפר אותה, מניסיוני כבר כסטנדרט הרכב מרגיש בהמה...

בהצלחה וחג שמח!

פורסם

אני חובב במוו זאת הבמוו השלישית שאני קונה (535) , ואני חולה על הנעה אחורית אבל הפעם אני מחפש משהו חדש עם עוצמה , מנוע חזק והנעה כפולה זו הסיבה שהעלאתי את האודי ועדיין לא מוותר בקלות על במוו .. אני ורצה משהו שישכנע אותי , נהגתי באודי S3 היא מאוד חזקה ומהנה .. מאוד מתלבט!

פורסם

לדעתי תבדוק לפני מחשבה על שיפורים איזה רכב מתאים יותר לצרכים שלך ביום יום.

2 הרכבים שונים אחד מן השני בגודל, בתנוחת הישיבה ובבנייה של הרכב והם גם לא מתחרים ישירים אחד של השני.

לדעתי ה- 335 מאוד יזכיר לך את ה- 535 שלך מבחינת הרגשת כוח.

דרור

פורסם
אני חובב במוו זאת הבמוו השלישית שאני קונה (535) , ואני חולה על הנעה אחורית אבל הפעם אני מחפש משהו חדש עם עוצמה , מנוע חזק והנעה כפולה זו הסיבה שהעלאתי את האודי ועדיין לא מוותר בקלות על במוו .. אני ורצה משהו שישכנע אותי , נהגתי באודי S3 היא מאוד חזקה ומהנה .. מאוד מתלבט!

כוח זה מה שחשוב לך? כי 335 לא תהיה חזקה משמעותית מ-535, אבל כן תהיה דינאמית יותר.

גם עם S3 לא תרגיש הבדל ענק בביצועים.

הנעה כפולה לא תשנה לך דבר, ככל הנראה.

S5 תהיה קצת חזקה יותר, אבל אתה מפסיד התנהגות.

ככלל אצבע אגב, בהשוואות ישירות ב.מ.וו מול אודי, כמעט בכל המקרים ב.מ.וו מנצחת.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם
על הs5 הועלה דיון מעניין עם סטייג' 3 של apr.

מצד שני, הנעה אחורית קלאסית זו כוס התה שלי.

מה אופי הנהיגה? מה אתה מחפש מלבד פוטנציאל שיפורים?

ואם תשקיע את אותה עלות שהושקעה ב-S5, גם ה-335 תהפוך למפלצת.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

השאלה היא האם מדובר בS5 ישנה עם מנוע V8 או החדשות יותר שמגיעות עם 3 ליטר גודש?,

הV8 תתן אופציה לסאונד נהדר,אך רצועת הכח והזמינות תיפול מזאת של הבימר,ובגדול הS5 תרגיש איטית יותר מ335 בשל קונפיגורציות המנוע ומשקל עודף מצד שני האודי הרבה יותר מעניינת למראה ובעלת תא נוסעים מרשים יותר (וגם מאובזר יותר?).

בשורה התחתונה,לנהיגה ספורטיווית חזקה קרוב למגבלות,הבימר ללא ספק,אם אתה רוצה אחיזה גבוהה בכל מזג אויר,יכולת שיוט נינוחה ומראה משגע האודי.

*לאחרונה החלפתי את ה330I שהייתה לי לבררה 4*4 בגדול הבררה משרתת את הצריכים שלי יותר טוב מהבימר רב הזמן,אך עם זאת אני מתגעגע להנעה אחורית וההגה של סדרה 3.

נזכרתי שראיתי מבחן של השתיים לפני כמה שנים:

Porsche 944 turbo

פורסם

תודה חבר'ה ,

נראלי אני ילך על האודי S5 , בסופו של דבר אני מחפש משהו חדש עם עיצוב שונה ממה שיש לי, אני ינסה אותה אם אני אתחרט אני יחזור לבימר , מחר אני הולך לבדוק אחת כזו .

פורסם

נכון מאד,למה לא 235 החדשה.? סטייג״ 2 ואתה ב 400 כ״ס .

gladen pro25+rs audio 100m -mosconi pro 4/30

eton ug 20sub-ground zero gzpa 2sq

gladen pro10-mosconi pro 1/10

fiio 11m plus coax-mosconi aerospace 6to8 dsp

פורסם
השאלה היא האם מדובר בS5 ישנה עם מנוע V8 או החדשות יותר שמגיעות עם 3 ליטר גודש?,

הV8 תתן אופציה לסאונד נהדר,אך רצועת הכח והזמינות תיפול מזאת של הבימר,ובגדול הS5 תרגיש איטית יותר מ335 בשל קונפיגורציות המנוע ומשקל עודף מצד שני האודי הרבה יותר מעניינת למראה ובעלת תא נוסעים מרשים יותר (וגם מאובזר יותר?).

בשורה התחתונה,לנהיגה ספורטיווית חזקה קרוב למגבלות,הבימר ללא ספק,אם אתה רוצה אחיזה גבוהה בכל מזג אויר,יכולת שיוט נינוחה ומראה משגע האודי.

*לאחרונה החלפתי את ה330I שהייתה לי לבררה 4*4 בגדול הבררה משרתת את הצריכים שלי יותר טוב מהבימר רב הזמן,אך עם זאת אני מתגעגע להנעה אחורית וההגה של סדרה 3.

נזכרתי שראיתי מבחן של השתיים לפני כמה שנים:

דווקא נהגתי ב-V8 ואחד הדברים שהכי איכזבו אותי היה כמה שקט בתא הנוסעים. בקושי שומעים את המנוע.

ובקשר לסרטון - איך אפשר להעדיף את ה-S5 אחרי שרואים אותו?

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

• תוכן חדש...