Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

יעוץ בדו"ח בדיקת רכב

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4268 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא כל-כך מתחבר לדגמים האלה.

חשבתי יותר בכיוון של I25 או קיה ריו בן שנה עד שנתיים.

לגבי חדש, אני שוקל את הסוניק סדאן 1.6 LTZ.

מה שבאמת הייתי רוצה, זה איזה I30 או לחלופין קיה סיד מ - 2013, אבל לא מוצא כאלה בתקציב.

שבחתי לציין שאני מחפש גם קילומטראז' נמוך. לא יותר מ -40,000 ורצוי פחות משמעותית.

פורסם

אני מציע לגשת לאחת מחברות הליסינג הגדולות ולבדוק אם תמצא את מבוקשך. תתפלא, לפעמים יש להם רכבים עם ק"מ נמוך ואתה מקבל אחריות והיסטוריית טיפולים לפעמים אפילו במוסך מורשה.

אתה משקיע סכום לא מבוטל וחשוב שתהיה שלם עם ההחלטה.

פורסם

אני שוקל גם את זה, אבל מבדיקה שעשיתי אין להם כמעט רכבים עם קילומטראז' כזה נמוך, מה גם שמבחינת אבזור זה לרוב הדגם הבסיסי ביותר.

תוסיף לזה את העניין שאני אחשב יד שנייה מליסינג וזה ממש יוריד לי את הערך כשאגיע לשלב המכירה.

פורסם

אני אספר לך "סוד"- יש בועה בשוק הרכב- היום לאף רכב אין "שוק" ו"סחירות" אם זה לא רכב ספורט או רכב נדיר.

רוב הרכבים היום מליסינג ולכולם קשה למכור את הרכב, רק השבוע מישהו כתב כאן שגיסתו מנסה למכור ניסאן ג'וק יד 1 עם ק"מ נמוך ב 10K מתחת למחירון ולא מצליחה...

פורסם

למנהלת שלי יש I25 בכללי היא מאוד מרוצה מהרכב מבחינת דלק היא אומרת שהוא לא הכי חסכוני (לא יודע בדיוק מה הכוונה במספרים).

את השברולט אני לא מכיר.

אם אתה אוהב את ה I30 או הסיד אני חושב שכדאי לך לחפש כזו ולהיות שלם עם ההחלטה אפילו אם לרדת לשנת 2012 (אם תקנה מליסינג/השכרה של חברה גדולה כמו אלדן/שלמה סיקסט/אוטוסנטר תקבל אחריות ותהיה בראש שקט בנוגע לרוב התקלות) מאשר לרכוש רכב שאתה לא אוהב.

פורסם

לגבי הבדיקה שהצגת, לרכב אין שום ליקוי מעבר לבלאי ומעט פחחות, רק לעשות כיוון פרונט.

מצטרף לאחרים וממליץ על בדיקה מטעמך.

לגבי רכב אחר, ממליץ לקרוא פה ולגלות עולם אחר מיונדאי או קיה (כמובן בלי לזלזל) וכמעט בתוך התקציב

דרור

פורסם
לא כל-כך מתחבר לדגמים האלה.

חשבתי יותר בכיוון של I25 או קיה ריו בן שנה עד שנתיים.

לגבי חדש, אני שוקל את הסוניק סדאן 1.6

מה דעתך על הרכבים שציינתי?

.

לפי דעתי, הדיל של הסוניק סדאן הוא מעולה.

גילוי נאות, קנינו את דגם ה-1.4.

עפ"י חיפוש בשרשורים ובאינטרט קראתי הרבה ביקורות טובות על הרכב (תוך סינון מנטרות כמו "שברולט זה לא טוב" ו- "סוניק זה כמו אוואו")

את חוות הדעת שלי מנסיעת המבחן תוכל לקרוא פה.

דגם ה-1.6 הוא כמובן בעל יותר כח, האיבזור הנוסף שלו לדעתי אינו חיוני: ג'אנטים, פנסי ערפל, ידית לנהג וחיישני רוורס מקוריים (להם יש יתרון משום שיחסוך לך התקנה מקומית) אך בשורה התחתונה יש לך משפחתית אוטו' 1.6 עם אחריות 3 שנים ב-87k, יש דיל יותר טוב מזה?

פורסם

תודה לכל המגיבים.

סגרתי היום בסוף על i25 PREMIUM מאמצע 2013, עם קצת פחות מ -6,000 ק"מ ב 88,000 ש"ח.

נראה לי שעשיתי עסקה טובה.

הנה הדו"ח שלה:

IMG_20141010_113717.jpg

• תוכן חדש...