Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ייעוץ ברכישת hyundai i10 1.25

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4258 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם, הייתי רוצה לשמוע את דעתכם בנוגע לרכישת יונדאי i10 1.25 אוטו'. שמעתי ממספר אנשים וביקורות מהאינטרנט שזה אוטו טוב

ומאוד שווה את המחיר(80,000), אבל הייתי שמח לשמוע את גם אותכם. אני צריך אוטו לנסיעות יומיות של תל אביב-אשדוד בעיקר, וגם לטיולים בסופי שבוע.

פורסם

ברוכים הבאים ליאור,

לקטגוריה הרכב אכן עושה את העבודה כמו שצריך. הרכב מרווח ביחס לרכב מיני, מושבים נוחים, לא צורך הרבה דלק 1:13 בתוך העיר. מה שכן תא מטען לא גדול בכלל, אם אתה עם הרבה ציוד בטיולים ומסיע עוד כמה אנשים אז לא יתאים לך.

במקומך הייתי שוקל גם פיאט פנדה. הרכב מאוד אמין, מרווח, חסכוני בדלק.

אם אתה פתוח להצעות של ידני אז יש בפנייך עוד הרבה אפשרויות בתקציב הזה.

עוד חודשיים היא מגיעה...IBANEZ S5521Q PRESTIGE :)

פורסם

היונדאי בהחלט טובה מושבים תומכים,מנוע ה 1.25 די זריז ביחס ל1.0 אבל היא לא ממש חיסכונית,מאוד מאובזרת.

הידנית יותר חיסכונית אבל פחות חלשה,בתחום הידנית מיני לדעתי היא המובילה.

אם אוטומט הייתי שוקל גם את הספייס סטאר,יותר חיסכונית ומרווחת,מנגד פחות שקטה ומושבים עם תמיכת צד פחות טובה.

הפנדה טובה,אבל יקרה.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

בתקציב הנ"ל רכב ידני, אתה יכול לרכוש:

פיאסטה

i20

קליאו

סוויפט

ספלאש

מייקרה

לכל אחד היתרונות והחסרונות שלו, אבל הם בטוח יהיו יותר נוחים לנסיעות ארוכות ויותר טובים לטיולים.

פורסם
בתקציב הנ"ל רכב ידני, אתה יכול לרכוש:

פיאסטה

i20

קליאו

סוויפט

ספלאש

מייקרה

לכל אחד היתרונות והחסרונות שלו, אבל הם בטוח יהיו יותר נוחים לנסיעות ארוכות ויותר טובים לטיולים.

מוסיף לרשימה קיה ריו 5 דלתות.

פורסם

אוהד - איך 1:13?

נתוני היצרן הם 1:12.5 (100 ק"מ על 8 ליטר).

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

לאחד המנהלים שלנו יש את הרכב הנ"ל, שאלתי אותו את הצריכת דלק לא לפי מחשב הרכב אלא לפי תדלוק וזה מה שהוא אמר לי.

מצד שני גם הפיאסטה שלי לפי נתוני יצרן עושה 1:14.5 ובפועל אני עושה 1:15.

פורסם

אני בספק אם היא עסקה טובה יותר מהיונדאי, וכדי להחליט כדאי לבצע נסיעת מבחן.

לטעמי תא הנוסעים של היונדאי הרבה יותר נעים לשהייה ונראה טוב יותר מזה של הספייס סטאר.

הספייס סטאר לעומת זאת חסכונית יותר בדלק.

העסקה של אלבר זה לא חכמה, אתה מקבל רכב יד שניה.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

פורסם
אני בספק אם היא עסקה טובה יותר מהיונדאי, וכדי להחליט כדאי לבצע נסיעת מבחן.

לטעמי תא הנוסעים של היונדאי הרבה יותר נעים לשהייה ונראה טוב יותר מזה של הספייס סטאר.

הספייס סטאר לעומת זאת חסכונית יותר בדלק.

העסקה של אלבר זה לא חכמה, אתה מקבל רכב יד שניה.

אני דווקא חושב שזה חכם מאוד לא לספוג את מלוא ירידת הערך על עצם היותך יד ראשונה(למעט מספר בעלויות- הרכב זהה לאחד חדש שיוצא מהסוכנות), אבל שכל אחד יעשה כטוב בעיניו.

באמת שווה לשלם עוד כ10K רק בשביל הספרה 0 במספר בעלים ברישיון?

פורסם

כן, בעיקר אם אתה מחליף את הרכב תוך 3-4 שנים.

ובהתחשב בעובדה שזה רכב ליסינג לשעבר, אני לא יודע איך השוק יסתכל עליו בעתיד.

במקרה של קיה למשל זה בכלל לא משתלם כי מקבלים רק 3 שנות אחריות ולא את התוספת של ה4 שנים.

פורסם

קניתי במחיר מלא,נכון כלכלית יותר משתלם היה דרך 0ק"מ,אבל לי יש שריטה שאם רכב חדש אז מהחנות כמו פעם,לראות ברישיון יד 0,מה אני יכול לעשות ככה אני.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

מסכים עם עומר בתקציב שלך שווה לבדוק גם על קיה ריו. אם כבר ציינת לטיולים בסופיי שבוע - הרכב מוגדר כמשפחתי קטן.

• תוכן חדש...