Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

יש מה לעשות בברלין 7 ימים?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2808 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

אנחנו נטוס לנמה"ת שונפלד, זה כן קריטי.

אם אני מבין טוב צריך את הABC? הוא עולה 36.50 יורו לשבוע וזה נשמע מצוין. הוא תקף רק לאוטובוסים או שגם לרכבות ומטרו?

עוד שאלה - יש בעיה עם התחבורה הציבורית בכריסמס?

עריכה אחרונה על ידי dorsht

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

• תגובות 317
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

תקף גם לרכבת ולמטרו.

שים לב שבפעם הראשונה שתסע עם הכרטיס ולא חשוב באיזו צורה, אתה תתקף את הכרטיס (תחתים אותו במכונה אוטומטית).

אחרי הפעם הראשונה שתיקפת אותו לא מתקפים אותו שוב אחרת הכרטיס מבוטל​. התיקוף הראשון הוא כדי לציין את תאריך התחילה שלו.

You may kiss the bride.

בא לשאול על חשבון בנק, יצא נשוי. קארספורום.

פורסם

איך מפעילים אותו ברכבת או באוטובוס? או שלא צריך?

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

פורסם

בפעם הראשונה שתשתמשו בו יש לתקף אותו (להכניס אותו למכונה שמדפיסה עליו תאריך ושעה). אחר כך פשוט לשמור אותו בארנק כשאתם עולים למקרה שתהיה ביקורת. הביקורת בברלין היא ע"י סדרנים שלבושים על אזרחי ככה שאי אפשר לזהות אותם כמו סדרנים בארץ.

You may kiss the bride.

פורסם (נערך)

הבנתי,

חשבתי שזה כמו בהולנד שצריך להדפיס כל פעם כשעולים לחשמלית.

לא צריך להציג לנהג כמו בארץ?

המלצה לאאוטלטים? מקומות שמומלץ לאכול בהם? שווקים שכדאי לבקר בהם?

האם התחבורה הציבורית עובדת גם בלילות?

עריכה אחרונה על ידי dorsht

פורסם

לא מציגים לנהג וגם אין חובה לעבור אצלו.

התחבורה הציבורית עובדת בלילה אבל אני לא יודע בדיוק עד איזה שעות או אם 24/7.

אני זוכר שב11 בלילה נסעתי באוטובוס לאכסנדרפלאץ וכשרציתי לחזור כבר לא היו אוטובוסים אז נסעתי ברכבת.

המזל שלי שהמלון שלי היה במיקום פנטסטי.

You may kiss the bride.

פורסם (נערך)

דור - קישרתי לך את אתרי התח"צ של ברלין. השקע 10 דקות בקריאה ותקבל את כל התשובות.

בקצרה - הכרטיס כולל את כל שירותי התח"צ - אוטובוס, טראם, כרבת תחתחת (U-bahn), כרבת פרברית (S-bahn), רכבת כבדה (DB), מעבורות וכו' - בתחום שבו בחרת. יש קוי לילה. שים לב שבשעות הערב\לילה חלק מהרכבות התחתיות קצרות, לכן המתן באמצע הרציף.

עריכה אחרונה על ידי sperial
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

אוקיי, הבנתי.

מה לגביי השאלות האחרות?

פורסם

לא יכול לערוך ויש לי עוד שתי שאלות:

1. האם גם בברלין יש בידוק נפרד לטיסות מישראל כמו במינכן? (סטייל טרמינל A1F הידוע לשמצה)

2. באיזה איזור רצוי לקחת מלון?

פורסם

1. כן. במינכן מדובר בטרמינל נפרד, בברלין בשער הרחוק, כמו בשאר המקומות בעולם.

2. MITTE. חפש בשרשור.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

1. תודה, שער מרוחק אבל בטרמינל 'עם כולם'? יותר טוב.

2. תודה. אחפש.

פורסם

ברלין פרושה מאד, אין "מרכז" אמיתי. אבל יש U-bahn שפותר את הבעיה. החשוב ביותר הוא להיות ליד תחנת תחתית.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

לא קראתי את כל ההודעות בשרשור אבל אני לא הייתי "מבזבז" 7 לילות בברלין. אם אתם אוהבים ערים גדולות אז הייתי לוקח אוטובוס\רכבת (נסיעה של שעתיים-שלוש) להמבורג. לדעתי המבורג ה-ר-ב-ה יותר מעניינת מברלין.

אל תבנה על הנחות מפליגות או על שופינג מטורף, גרמניה די פושרת בקטע הזה ואין שם סיילים מטורפים לפני החגים כמו הבוקסינג דיי בלונדון. הכריסטמס-מרקטס מגניבים אבל כולם די דומים אחד לשני. רובם כבר יהיו סגורים בתקופה שאתה תהיה בה אז זה בכלל לא רלוונטי. קח בחשבון שב 24-25-26 (וגם 27 כי זה יוצא יום ראשון) ה-כ-ל סגור אז אולי כדאי לשקול לשכור רכב בימים האלה ולעשות טיול נופים\טבע מחוץ לעיר.

VW Golf GTI 2006 Manual

פורסם
באיזה שדה תעופה? אם אתה מכוון לדיוטי פרי, בקושי יש שם משהו בכל מקרה.

שונפלד SXF.

ברלין פרושה מאד, אין "מרכז" אמיתי. אבל יש U-bahn שפותר את הבעיה. החשוב ביותר הוא להיות ליד תחנת תחתית.

הבנתי, תודה.

לא קראתי את כל ההודעות בשרשור אבל אני לא הייתי "מבזבז" 7 לילות בברלין. אם אתם אוהבים ערים גדולות אז הייתי לוקח אוטובוס\רכבת (נסיעה של שעתיים-שלוש) להמבורג. לדעתי המבורג ה-ר-ב-ה יותר מעניינת מברלין.

אל תבנה על הנחות מפליגות או על שופינג מטורף, גרמניה די פושרת בקטע הזה ואין שם סיילים מטורפים לפני החגים כמו הבוקסינג דיי בלונדון. הכריסטמס-מרקטס מגניבים אבל כולם די דומים אחד לשני. רובם כבר יהיו סגורים בתקופה שאתה תהיה בה אז זה בכלל לא רלוונטי. קח בחשבון שב 24-25-26 (וגם 27 כי זה יוצא יום ראשון) ה-כ-ל סגור אז אולי כדאי לשקול לשכור רכב בימים האלה ולעשות טיול נופים\טבע מחוץ לעיר.

דווקא הייתי שנה שעברה בגרמניה בקיץ והיו מחירים טובים, מפה חשבתי שבכריסמס עקב חיסול מלאי יהיו מחירים טובים וזה גם מה שסיפרו לי.

מה זה הכול סגור? אין אתרים פתוחים? מקומות בילוי?

לשכור רכב זה קצת בעייתי כי בטח יירד שלג וזה יגרום לטיול להתייקר באופן משמעותי.

• תוכן חדש...