Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

רנו סניק 99 - כנראה הלך המחשב. מה עושים?


chaimb
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3852 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

שלום.

 

אתמול במהלך נסיעה שגרתית הרכב כבה ולא מניע. קראתי למוסכניק שלי ועשה בדיקות גילה שאין ניצוץ. יש דלק והמשאבה עובדת, סטארטר תקין, רצועות תקינות, הפיוזים תקינים, חיישן קראנק בסדר, הכוהלים יש בהם חשמל אך לא מוציאים ניצוץ בכלל. את האימבולייזר ביטלתי במחשב כבר לפני שנה.

האבחנה שלו היא שנשרף המחשב של הרכב, וצריך להחליפו יחד עם סט הנעה של האימובלייזר. הוא הראה לי והסביר ולא כ"כ הבנתי אבל אני סומך עליו. מה גם שאמר שאם זה לא המחשב אז לא יחייב אותי.

 

כמה אמור לעלות מחשב + סט הנעה, והיכן ניתן להשיג?

 

זה די דחוף. תודה

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני שאתה רץ להחליף מחשב גש למוסך טוב לקבל חוות דעת נוספת.

תתפלא כמה החלטות שגויות חסכתי בזה שפניתי לקבל חוות דעה נוספת.

אצלי הייתה תופעה דומה מאד למה שאתה מתאר והבעייה הייתה בריליי (ממסר) בדקת את הממסרים ???

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

תודה. כל החיישנים הפיוזים והממסרים וכו' נבדקו היום שוב. הבעיה שאין ניצוץ.

לקחתי את זה למכונאי נוסף, והוא בודק כרגע אפשרות שהכוהלים לא תקינים. זה נשלל בהתחלה כי לא סביר שימותו שניהם ביחד. הוא אומר שכדאי לנסות - כמובן שאם זה לא זו הבעיה אז לא אשלם על החלק.

 

יש לי אישית עוד אפשרות שאולי זה הגורם.

לפני כשנה ביטלו במחשב את האימבולייזר. מאז עובד פיקס. האם יכול להיות שחזר האימובלייזר? מצד שני הבנתי שהאמבולייזר אחראי על משאבת הדלק, ודלק יש.

 

אשמח לשמוע מכם.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

  • ספונסר פורום

אם ביטלו את האימובילייזר אז הוא לא יכול "לחזור". ברגע שמנקים אותו - הוא מנותק. אלא אם הגיע גמד קטן בלילה וחיבר לך אותו בחזרה (או אולי סתם בעל מקצוע אחר שהתעסק ברכב ולא ידע מהניתוק הזה?).

 

לגבי סט התנעה ומאיפה להשיג - אני הייתי מנסה אצל גיא ממוסך תלפיות. מעבר לעובדה שהוא מומחה לרנו יש לו גם קשרים טובים עם פירוקיות וחנויות חלפים, אולי הוא יוכל להשיג לך סט כזה מפירוק.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

  • ספונסר פורום

יתכן ויש תקלה במחשב שגורמת לחוסר ניצץ, ניתן לתקן את המחשב ללא צורך בהחלפת סט הנעה, וגם במידה ולא ,ניתן להחליף למחשב אחר ללא סט הנעה.

אורן

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מנסיון טוב עם אורן שרותי רכב בנושא צרפתיות, ממליץ לך מאוד להגיע אליו, גם על גרר, (כמו שאני עשיתי עם ה 406 שלי...) - אורן בחור מקצועי מאוד אבל יותר מזה - הוא ישר והגון. אני מאמין שלא תתאכזב - לא מהמקצועיות ולא מהמחיר.

בהצלחה

יובל

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לדעתי יש לבצע עוד בדיקות כי יכול להיות שזה אכן מחשב אך יכול להיות שזה כמה כהלים ביחד.

או ממסר. לגבי המחשב אכן ניתן לתקן ולפעמים זה הפתרון הזול ביותר

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

×
×
  • תוכן חדש...