Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

האם לאפסן גלקסי 2 עם הסוללה או להוציא אותה?


ירחמיאל
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3868 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

המכשיר עובר לעתודה במגירה. השאלה היא האם הוא חייב להיות מחובר למקור מתח גם כשהוא off ולא בשימוש?

או שלהפך, יש סכנה שהיא תזלוג?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

בכל אחסנה של מכשיר חשמלי, פי כמה וכמה אלקטרוני, יש להוציא את הסוללה מהמכשיר. זה גם יותר בריא לסוללה וגם למכשיר. כל עוד המגעים של הסוללה ושל המכשיר מחוברים, הסוללה תיפרק לה עד למצב של פריקה מוחלטת בצורה שלא בריאה לסוללה.

באחסנה בנפרד, אמנם התהליך ימשיך לקרות, אבל בקצב מאד מאד מאד איטי.

 

בקיצור, תוציא, חג שמח, שנה טובה, שבת שלום וכמובן צום קל וטעים.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

חתימה טובה. דג שמח. צאן קל. הכל יהיה בליסדר.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שים את שניהם בפריזר.

רציני? יש לי גם סלולרי שלפני כמה ימים קניתי סוללה חדשה ועכשיו אני שוב צריך לאחסן אותו לכמה זמן כנראה כמה חודשים ומעלה... לשים בפריזר את הסוללה או גם את המכשיר? יקטין את האפשרות שהסוללה תיפגם?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

כל סוללה תפרק בהדרגה. יש זליגה פנימית, בלי קשר להמצאותה בתוך המכשיר. כמוכן לסוללות ליתיום אורך חיים מוגבל, כלל האצבע הוא שהן נחלשות סביב 3 שנים מתאריך הייצור, בלי כל קשר לשימוש בהן.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

 

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אמרתי את זה בעצמי. עם זאת, הימצאותה בתוך המכשיר תגרום לפריקה מהירה הרבה יותר.

דוגמא חיה: אני משתמש בסיגריה אלקטרונית. פעם אחת השארתי את הסוללות בתוך המכשיר ולא השתמשתי בו במשך כשבוע. כשבאתי להשתמש בו שוב, לא היה שום סימן חיים ממנו. חשבתי שהמכשיר התקלקל, כי גם כשהסוללות חלשות הוא מראה משהו על הצג.

טעינה החזירה את הסוללות לחיים, וכיום אני מאחסן את הסוללות ליד המכשיר, לשבועות שלמים (לעיתים חודשים) בין שימוש לשימוש, ועדיין יש בהן מתח.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

חתימה טובה. דג שמח. צאן קל. הכל יהיה בליסדר.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

חד משמעית להוציא.

 

אני תמיד מוציא את הסוללה ממה שאפשר להוציא אותה ממנו, וכתוצאה מזה יש לי טלפונים בני 5-6 שנים שעובדים בצורה מושלמת עם סוללה מקורית.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

 

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

×
×
  • תוכן חדש...