Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4286 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב.

היום ואתמול, הזדמן לי לבצע סיבוב על מאזדה 6 החדשה (שני רכבים שונים, שניהם - הדגם המפואר). יצויין שהיה דיי כיף...

היום, בעוד אני ממתין לטיפול ברכב, ננעצו עייני בג'אנט/גלגל אחורי ימני.

ספרתי שם לא פחות מ-21 משקולות איזון שעל כ"א רשום המספר 5 (5 גרם ?). שרשרת שלמה ממש.

על הג'אנטים האחרים היו מודבקות גם משקולות איזון, ואולם מספרן נע בין אחת לשבע בשאר שלושת הג'אנטים.

שאֵלתי היא, האם זה תקין ?

האם אין זה מעיד משהו על איכות הג'אנט / צמיג (אאל"ט ברידג'סטון טוראנזה במידה 225/45/49/92Wׂׂ) שצריכים לאזן אותו בכ"כ הרבה משקולות (קטנות אמנם) ?

חן חן למשיבים.

20140922_115648.jpg20140922_115518.jpg20140922_115531.jpg20140922_115539.jpg

alfa 156 2.5.

פורסם

או התקנה לא נכונה של הצמיג.

אם אני לא טועה הנקודה הצהובה מציינת את הנקודה הקלה ביותר בצמיג ואמורה להיות מותקנת מול הוונטיל (שלרוב מהווה את הנקודה "הכבדה"). נראה שהתקינו את הצמיג בדיוק מולו (לא נראה בתמונות), ולכן הצריך משקולות נוספות.

פורסם

אני אנסה לראות/לצלם בהזדמנות שוב ולשים לב היכן נמצא הסמן הצהוב ביחס לוונטיל.

בתמונה הראשונה הוונטיל אינו נראה והנקודה הצהובה כן.

alfa 156 2.5.

פורסם (נערך)

אין הרבה אפשרויות. לפי התמונות ברשת של הג'אנט הונטיל ימצא בין החישורים (מרווח רחב) שפונים כלפי מעלה או אלו בפינה הצפון מערבית של התמונה הראשונה. אבל יהיה מענין לראות מה המצב בגלגים האחרים.

מעיון נוסף ברשת נאמר שאם יש גם נקודה צהובה וגם אדומה, האדומה היא זו שצריכה להיות ליד הונטיל. מצד שני ממה שהבנתי מדובר בנקודה הכבדה. ובחלק מהמקומות אפילו רשום שבחישוקי סגסוגת, מיקום הונטיל הוא הנקודה הקלה.

בקיצור אני כבר מבולבל לגמרי. :bugeyed:

אבל במדריך הזה של קונטיננטל רשום שאם האיזון הנדרש הוא מעל 40 גרם, יש לסובב את הצמיג ב-180 מעלות ולנסות שוב.

תוספת: אולי המסמך הזה עושה קצת סדר בראש.

עריכה אחרונה על ידי Tom_22
  • תוכן חדש...