Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4288 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

לאבא שלי יש מזדה 6 - שנת 2003 יד 1 - 135,000 ק״מ. אתמול הוא נתקע עם הרכב והיום בבוקר אמרו לו מהמוסך כי הלך המנוע והרדיאטור והמוסך המרכזי רוצה 12,000 ש״ח תיקון.

מה דעתכם? שווה בכלל לתקן?

במידה ונתקן, יהיה קל למכור את הרכב לאחר מכן?

מה האפשרויות בד״כ במצבים כאלה?

יש לציין כי בכל מקרה ההורים שלי רצו לקנות בקרוב רכב חדש קטן יותר.

תודה

פורסם

מאזדה 6 שנת 2003-2004 עולה מ16 עד 20 אלף ,

12 עד מנוע זה יותר מחצי + אין לדעת באיזה מנוע יחליפו וכמה הוא ישרוד .

אני עשיתי את הטעות הזאת ואכלתי אותה .

פורסם
המוסך המרכזי רוצה 12,000 ש״ח תיקון.

כנראה מוסך לא מורשה מאזדה יוכל לבצע את התיקון בעלות נמוכה בהרבה, או אפילו ייתן אבחנה זולה יותר.

לגבי מכירה, ייתכן יהיה משתלם יותר לתקן את התקלה ולמכור מאשר למכור במצבו הנוכחי.

פורסם
האם ניסית לקבל חוות דעת ממוסך נוסף?

לא, כי זה מוסך מרכזי. שווה לדעתך ללכת למוסך מרכזי אחר? יש סיכוי שהמחיר/אבחנה יהיו שונים?

תודה!

פורסם

בוודאי.

אתן לך דוגמה- יש כאן חבר פורום, לא זוכר מה שמו. הוא רכש פולו 16v ולבעלים הקודמים מוסך מסוים בתל אביב מורשה צ'מפיון אמרו לו שיש בעיה במערכת ההצתה ועלות התיקון היא 5000 ש"ח (הסל"ד לא היה יציב וניקוי מצערת לא פתר את הבעיה).

הבחור היה מאזור הדרום, הפניתי אותו למוסך שהוריי לקוחותיו, גם הוא מורשה צ'מפיון והאבחנה היתה שונה וזולה משמעותית מאותו מוסך- 700 ש"ח סך הכל והבעיה נפתרה.

בלי קשר, גם בין המוסכים המורשים יש הבדלים במחירים, לפעמים אפילו פי 2! מניסיון!.

עריכה: גם אם הרכב לא במצב נסיעה- שווה לשלם על גרירה אפילו.

פורסם

אני קיבלתי הצעה במוסך מורשה (של יונדאי) על שיפוץ גיר מלא בכ 8500 ש"ח.

במכון גירים מתמחה איפלו לי רק בבעיה (מייסבים) ולא נגעו במה שתקין בעלות של 3000 ש"ח.

תלך למוסך מתמחה לא מורשה לקבל חוות דעת אמיתית.

ד"א, מה זאת אומרת נתקע עם הרכב? אבא שלך נסע עם נורת אזהרה כלשהי? היה רעש? הרכב מניע? יש סטארטר?

פורסם
המחיר בוודאות יהיה שונה (לטובה), ואולי גם ההבחנה.

הרכב במצב נסיעה?

לצערי לא אבל זה לא סיפור להזמין גרר לאן שרוצים.

פורסם
בוודאי.

אתן לך דוגמה- יש כאן חבר פורום, לא זוכר מה שמו. הוא רכש פולו 16v ולבעלים הקודמים מוסך מסוים בתל אביב מורשה צ'מפיון אמרו לו שיש בעיה במערכת ההצתה ועלות התיקון היא 5000 ש"ח (הסל"ד לא היה יציב וניקוי מצערת לא פתר את הבעיה).

הבחור היה מאזור הדרום, הפניתי אותו למוסך שהוריי לקוחותיו, גם הוא מורשה צ'מפיון והאבחנה היתה שונה וזולה משמעותית מאותו מוסך- 700 ש"ח סך הכל והבעיה נפתרה.

בלי קשר, גם בין המוסכים המורשים יש הבדלים במחירים, לפעמים אפילו פי 2! מניסיון!.

עריכה: גם אם הרכב לא במצב נסיעה- שווה לשלם על גרירה אפילו.

תודה! אנסה זאת!

• תוכן חדש...