Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4288 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
חובה ללכת לעוד מוסך , לא מורשה כדי לקבל חוות דעת נוספת!

תודה! אנסה זאת.

תלך למוסך אחר לחוות דעת נוספת.

אם אתה זקוק להמלצה על מוסך, תרשום את איזור מגוריך וחברי הפורום ימליצו לך על כמה.

אשמח האמת המלצה. אבא שלי באיזור לוד/רמלה... תודה רבה!

אני קיבלתי הצעה במוסך מורשה (של יונדאי) על שיפוץ גיר מלא בכ 8500 ש"ח.

במכון גירים מתמחה איפלו לי רק בבעיה (מייסבים) ולא נגעו במה שתקין בעלות של 3000 ש"ח.

תלך למוסך מתמחה לא מורשה לקבל חוות דעת אמיתית.

ד"א, מה זאת אומרת נתקע עם הרכב? אבא שלך נסע עם נורת אזהרה כלשהי? היה רעש? הרכב מניע? יש סטארטר?

היי, הרכב טופל תמיד בזמן ובמוסכים מורשים. פתאום באמצע הנסיעה הרכב נכבה לאבא שלי והוא לא יכל להתניע מחדש. לא היתה שוב נורית אזהרה!! (מוזר, לא?)

תלך למוסך רגיל לא מאזדה לדעתי ייקחו לך גג 6 אלף.

תודה!

פורסם

מכירים מקום שקונה רכבים כאלה? ושהוא יתקן את הרכב וכו'? לאבא שלי אין כח להתעסק עם זה ומעדיף לקנות חדש ולהמשיך הלאה...

תודה!

פורסם
מכירים מקום שקונה רכבים כאלה? ושהוא יתקן את הרכב וכו'? לאבא שלי אין כח להתעסק עם זה ומעדיף לקנות חדש ולהמשיך הלאה...

תודה!

אני מוכן לקנות ב 3k.
פורסם (נערך)

יש מלא מקומות שקונים רכבים בכל מצב, ראיתי אחד שפרסם בפשפשוק שהוא קונה רכבים לפירוק.

תקבל כמה הצעות מחיר, תתמקח, עד שתקבל את מבוקשך או קרוב אליו.

אני מאמין שלרכב יש עדיין מכלולים תקינים שעולים הרבה כסף (גיר, מחשב, חלקי פח וכו').

עריכה: האם הלכת לעוד מוסך לקבל חוות דעת נוספת?.

עריכה אחרונה על ידי itamarg
פורסם
תלך למוסך רגיל לא מאזדה לדעתי ייקחו לך גג 6 אלף.

+1.

חבר החליף מנוע שלם למזדה 6 2006 בסכום כזה או קצת יותר.

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם (נערך)

השאלה כמה אתה מצפה לקבל על הרכב?

כמו שאתה מבין הרכב מפורסם בשוק החופשי בסביבות 20K

מעריך שהם נמכרות 15-16K

במקרה שלנו מנוע +רדיאטור ושונות 8K

ויש את כל הנושא של הטיפול ברכב זמן וכו ואל תשכח שהרכב נלקח כמו

חתול בשק לא יודעים מה מצב הגיר וכו,

אז 5K נראה ריאלי,

או שתחליף מנוע ותמכור יותר,

בהצלחה

למה כל כך יקר?
עריכה אחרונה על ידי kfirrev
פורסם

שלום. יש לי חבר שמתחיל שנה ב׳ בתחום הנדסאי רכב הוא מחפש פרויקט ומעוניין לשמוע פרטים ואולי לקנות צור איתו קשר 0544393945

volkswagen polo 2009 - כיום

צבע כסף, 1400 נפח מנוע, 80 כוחות סוס :)

פורסם
יש מלא מקומות שקונים רכבים בכל מצב, ראיתי אחד שפרסם בפשפשוק שהוא קונה רכבים לפירוק.

תקבל כמה הצעות מחיר, תתמקח, עד שתקבל את מבוקשך או קרוב אליו.

אני מאמין שלרכב יש עדיין מכלולים תקינים שעולים הרבה כסף (גיר, מחשב, חלקי פח וכו').

עריכה: האם הלכת לעוד מוסך לקבל חוות דעת נוספת?.

היי, הלכנו למוסך מורשה אחרת וקיבלנו הצעת מחיר על סך 8 אלף שקל...כרגע ההצעת מחיר הגבוהה ביותר עומדת על 13 אלף ואנחנו מתלבטים... מה דעתך?

+1.

חבר החליף מנוע שלם למזדה 6 2006 בסכום כזה או קצת יותר.

אבא שלי אוהב רק מוסכים מורשים :)

השאלה כמה אתה מצפה לקבל על הרכב?

כמו שאתה מבין הרכב מפורסם בשוק החופשי בסביבות 20K

מעריך שהם נמכרות 15-16K

במקרה שלנו מנוע +רדיאטור ושונות 8K

ויש את כל הנושא של הטיפול ברכב זמן וכו ואל תשכח שהרכב נלקח כמו

חתול בשק לא יודעים מה מצב הגיר וכו,

אז 5K נראה ריאלי,

או שתחליף מנוע ותמכור יותר,

בהצלחה

המחירון של הרכב הוא 26 אלף וזה יד ראשונה פרטי ושמור. כרגע ההצעה הגבוהה היא 13 אלף. אנחנו מתלבטים...

שלום. יש לי חבר שמתחיל שנה ב׳ בתחום הנדסאי רכב הוא מחפש פרויקט ומעוניין לשמוע פרטים ואולי לקנות צור איתו קשר 0544393945

לצערי אני מניח שהמחיר יהיה גבוה בשבילו. מצטער.

פורסם

תראה, יש אפשרות באמת להשקיע ברכב את ה 8K אבל קח בחשבון שבמכירה את אף אחד זה לא מעניין.

אפשר לבצע את ההחלפה ב 8K או בפחות (להביא מנוע מפירוק אם אפשרי כמובן לדאוג שהכל כראוי או לשפץ את המנוע הקיים (לא במוסך מורשה יבואן אבל לא במוסך מדרכה, לחפש מישהו מקצועי שיתן מחיר סביר יותר) ואז להישאר עם הרכב עוד הרבה שנים.

קח בחשבון שהרכב מתיישן ולא משנה אם הוא יפני או לא- יתחילו בעיות.

לשיקולך.

פורסם

הוא כן עשה את זה במוסך מורשה אבל לא של מזדה אלא מכונאות כללית.

אין שום בעיות עם זה.

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

• תוכן חדש...