Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

תקלה במערכת הפליטה - סוזוקי ליאנה 2007

dino_ben
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3868 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

שלום,

היום בערב נדלקה לי נורה בסוזוקי ליאנה 2007 על תקלה במערכת הפליטה.

האם ידוע לכם מחיר ממוצע לתקלה מסוג כזה?

כמו כן, אני רק עכשיו קניתי את האוטו ואני רוצה להחליף מוסך לאחר שקיבלתי חוויה לא נעימה במוסך הקודם שלי, אז אני מחפש מוסך מומלץ לטיפול בסוזוקי ליאנה בחולון (עדיף לא מורשה כי הם שוחטים).

ובלי קשר, האם אפשר ללכת למוסך רגיל על התקלה הזו או ללכת ישר למקום שמתמחה במערכות פליטה?

נ.ב. האוטו עשה 109000 ק"מ

המון תודה מראש,

בן.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שלום בן.

ראשית תתחדש.

המנורה מציינת תקלה כל שהיא במע ניהול המנוע שגורמת לעלייה בפליטת המזהמים וזה לא מחייב שהתקלה היא במע הפליטה בלבד ,(התקלה גם יכולה לנבוע מהגיר "שביקש " ממחשב ניהול המנוע להדליק עבורו את המנורה מפני שלגיר אין מנורת תקלות בנפרד).

אתה יכול לגשת לכל מוסך שיש ברשותו סורק תקלות ולאבחן ולתקן בהתאם את התקלה מה שהיא לא תהיה והעלות היא לפי הממצא\ים ומול מה צריך להתמודד.

אך לא לדאוג לרוב בדגם רכב זה התקלות הן פשוטות והתיקון הוא יחסית לא יקר.

בברכה.

חיים יוד.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

גש לאורן שירותי רכב,חבר הפורום שנמצא ברחוב המרכבה באיזור התעשייה חולון -בסופו מצד שמאל.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אוקיי,

רק חשבתי לעדכן.

מוסך אורן לא יכל לקבל אותי לצערי אבל הוא היה עדיין ממש אדיב. תודה על ההמלצה!

לצערי הייתי צריך ללכת למוסך מורשה בחולון לבדוק את הנורית והם מצאו שהבעיה היא בממיר הקטליטי וצריך היה להחליף אותו.

אחרי שהם הביאו מחיר הזוי בטירוף לטיפול מצאתי מקום שמתמחה בנושא בחולון שעשה עבודה מדהימה במהירות ובמחיר שפוי לחלוטין.

לפיכך, אני רוצה להמליץ על אגזוזי השלושה בחולון. באמת מקום מעולה! הם קיבלו אותי בלי עיכובים מיותרים ויחס מעולה גם.

גם תודה לכל מי שעזר פה :)

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...