Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4321 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אחרי השרשור הזה והשרשור הזה, פורסם כי יש כוונה להציב מצלמות שיצלמו את הרכבים הפרטיים שנוסעים בנת"צים, בכביש החוף (2) נתיבי איילון (20) ומודיעין ראשון לציון (443).

כמו כן יש כוונה לשנות את הקנס ולהכפיל אותו פי 4 מהקנס הקיים כיום, מ-250 ש"ח ל-1000 ש"ח.

מקור

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

• תגובות 57
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

את האמת? דרך מצוינת לייצר הכנסות, ועל הדרך ליישר כמה אנשים שהתרגלו שהנתיב הצהוב הוא עוד נתיב.

ועל הדרך זה מייתר את הצורך באכיפה של עבירות מסוכנות נגזרות (כמו למשל כניסה לנתיב בלי מתן זכות קדימה או נסיעה על השוליים כשנגמר הנת"צ).

ליאור

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

הפעם אני בעד, רק אני לא בטוח אם גם המצלמות של א3 יצליחו לייצר כזאת כמות של דוחות בשעות הבוקר.... מדובר בכמות ענקית , שתפתור את הבעיה של הקיצוץ בתקציב הבטחון, ועוד ישאר עודף לאיזה F35 אחד או שניים ...

גם אני מבקר במפגש השפלה... :beerchug:

פורסם

גובה הקנס צריך לשקף גם את חומרת העבירה. נהג בנת"צ הוא חוצפן וחלאה, ומגיע לו עונש, אבל 1000 שקלים זה הרבה מעבר לחומרה של העבירה. בגלל זה אמרתי שיתחילו לאכוף את ה-250 שקל. ברגע ש-1000 שקל יהיה קנס למי שנוסע בנת"צ - זה מהר מאוד יהפוך לקנס עבור אלו שנוסעים 112 במקום 90. אנחנו לא רוצים להגיע לשם.

פורסם

את האמת אני מכיר לא מעט אנשים שמקללים את המצלמות וגם פה אני חושב, אבל בתכלס זה עוזר. לדוגמא

בכביש בגין בירושלים אנשים נסעו מאוד לא טוב (לא כולם אבל גם לא מעט) עקפו בצורה מסכנת,

מהירויות גבוהות, אחרי שהתקינו מצלמות אנשים נרגעו.

אין לי שום תלונות על המצלמה.

רועי

פורסם
גובה הקנס צריך לשקף גם את חומרת העבירה. נהג בנת"צ הוא חוצפן וחלאה' date=' ומגיע לו עונש, אבל 1000 שקלים זה הרבה מעבר לחומרה של העבירה. בגלל זה אמרתי שיתחילו לאכוף את ה-250 שקל. ברגע ש-1000 שקל יהיה קנס למי שנוסע בנת"צ - זה מהר מאוד יהפוך לקנס עבור אלו שנוסעים 112 במקום 90. אנחנו לא רוצים להגיע לשם.[/quote']

ומה מטרת כל פרויקט א3? לאכוף עקיפות בקו לבן רצוף? נסיעה שלא בנתיב הימני? עקיפה מימין?

מהירות מהירות ומהירות, אה וקצת רמזור אדום, ממש טיפה בים.

ליאור

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

בדיוק, ולכן ברגע שעבירות שלא משקפות סכנה לציבור יהיו כאלו שעבורן ניתן קנס של אלפייה, מה אתה חושב יהיה גובה הקנס שהמשטרה והמדינה יבקשו להשית על אלו שנוסעים קצת מעל המותר? (לשם ההרתעה כמובן, הרי הם אפילו מהווים סכנה לציבור)...

פורסם

כל עוד התחבורה הציבורית נראית כמו הצרות של המזרח התיכון, חבל על הצבע הצהוב שצובעים איתו את הנתיבים.

ואין ספק שזה לא ישתנה.

"איזה טעם זה?"

"פנקוטה"

"יאללה פנק אותה!"

פורסם
בדיוק' date=' ולכן ברגע שעבירות שלא משקפות סכנה לציבור יהיו כאלו שעבורן ניתן קנס של אלפייה, מה אתה חושב יהיה גובה הקנס שהמשטרה והמדינה יבקשו להשית על אלו שנוסעים קצת מעל המותר? (לשם ההרתעה כמובן, הרי הם אפילו מהווים סכנה לציבור)...[/quote']

או שהתבלבלת, או שבילבלת אותי.

לפי התגובה הקודמת שלך, 1000 שקל יהיה הקנס עבור נהיגה מעל המהירות המותרת, אלא שהקנס כבר היום עומד על 750 שקל (בטווח האכיפה) או זימון לדין.

גובה הקנס צריך לשקף גם את חומרת העבירה. נהג בנת"צ הוא חוצפן וחלאה' date=' ומגיע לו עונש, אבל 1000 שקלים זה הרבה מעבר לחומרה של העבירה. בגלל זה אמרתי שיתחילו לאכוף את ה-250 שקל. ברגע ש-1000 שקל יהיה קנס למי שנוסע בנת"צ - זה מהר מאוד יהפוך לקנס עבור אלו שנוסעים 112 במקום 90. [b']אנחנו לא רוצים להגיע לשם[/b].

היינו אנחנו כבר שם, למעשה בגלל פרויקט א3 בנושא המהירות הגיעו לנת"צ, יש שיאמרו בגלל הצלחת א3 מצאו מקור חדש להכנסות, ויש שיאמרו שבגלל כישלון א3 יש צורך לכסות על ההפסדים וגם למצוא מקור חדש להכנסות.

ליאור

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

• חברי המעגל הראשון
פורסם

את זה הרבה יותר קל לאכוף מאשר לתפוס אנשים שלא מאותתים, מדברים בטלפון ולא חוזרים ימינה.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
גובה הקנס צריך לשקף גם את חומרת העבירה. נהג בנת"צ הוא חוצפן וחלאה' date=' ומגיע לו עונש, אבל 1000 שקלים זה הרבה מעבר לחומרה של העבירה. בגלל זה אמרתי שיתחילו לאכוף את ה-250 שקל. ברגע ש-1000 שקל יהיה קנס למי שנוסע בנת"צ - זה מהר מאוד יהפוך לקנס עבור אלו שנוסעים 112 במקום 90. אנחנו לא רוצים להגיע לשם.[/quote']

אף אחד לא נוסע בטעות בנת"צ, נסיעה בנת"צ היא מסוג העברות של "פחחחחחחחחחח, מחרבן עליך ועל החוקים שלך" ועל עברות כאלה צריך לזמבר וכול המוסיף, הרי זה משובח.

מצידי, 3500 ש"ח ועשרה ימי מעצר, מה אכפת לי!

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

בוודאי שהרבה יותר קל, כמה מצלמות במקומות אסטרטגיים במקומות מועדים לפורענות*, קנסות של אלפיה כל אחד, בזמן סופר-קצר אתה מחזיר את ההשקעה ומתחיל להרוויח יפה מאוד.

זה מה שנקרא בשפה יפה וטכנית "מיכון התהליך", המצלמות עושות את העבודה, לא צריך שוטר שישב וירשום פרטים, ויעצור רכבים.

מקומות מועדים לפורענות - מבחינה פסיכולוגית רצוי שהכביש יהיה כמה שיותר פקוק (לכן נבחרו כביש החוף ונתיבי איילון), רצוי שתהיה בו תנועה דלילה ככל הניתן של תחבורה ציבורית אמיתית על מנת למקסם את תחושת ה"אכלו לי שתו לי" של העומדים בפקק, שני אלה ביחד מפעילים לחץ פסיכולוגי במטרה "לשבור" אותך ולגרום לך לעבור לנתיב הריק ולעקוף את הפקק, שם מחכות המצלמות.

כל זה אגב לא משפיע במיל על התמיכה שלי במהלך, אם כבר זו בהחלט עבירה מגעילה שבתורה גורמת לעבירות מסוכנות מאוד.

ליאור

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

• תוכן חדש...