Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4322 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רמזור אדום היא גם עבירה שנאכפת אוטומטית, והקנס שלה 1000 ש"ח (או הזמנה לדין) ו-10 נקודות.

והעבירה הזאת נאכפת כבר שנים באופן אוטומטי.

בכל מקרה שמעתי גם על כוונה (או בלון ניסוי) להעלות את הקנס על החזקת סלולרי למעל אלפיים שקל

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

• תגובות 57
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• חברי המעגל הראשון
פורסם

לא ידעתי את זה. בכל זאת, זה והקטנת טווח האכיפה מרגיש כמו הכשרת הקרקע להעלאת מס המהירות. מה באמת יהיה? ימים יגידו.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

1. הפחד מ"זליגת" רף הענישה לעבירות אחרות לא מוצדק, אחרי הכל, כבר כמה שנים טובות יש אלפיה קנס על שיחה בנייד, אני לא רואה שזה זולג לשום מקום.

2. המכת מדינה הזו של נהיגה ושיחה/סימוס בנייד, הנה עוד עבירה קלאסית של "פחחחח, וכו'" רק שפה, זה גם עבירה סופר מסוכנת שגורמת לתאונות והרוגים.

5000 ש"ח קנס והחרמת הרכב ל 30 יום נשמע לי עדיין עונש קל מידי.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אבל בגירה, הרגע זה זלג לנסיעה בנת"צ.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
לא ידעתי את זה. בכל זאת, זה והקטנת טווח האכיפה מרגיש כמו הכשרת הקרקע להעלאת מס המהירות. מה באמת יהיה? ימים יגידו.

תסמוך על משרד האוצר והתחבורה, הם לא צריכים להכשיר שום קרקע, אם הם היו חושבים שיראו כסף מהעלאה של קנסות המהירות, היו עושים זאת.

צריך רק כמובן גם להיזהר, כי אם הקנס יהיה מספיק גבוה, אנשים יקחו עו"ד ויגשו למשפט, ואז המדינה יצאה שכרה בהפסדה, צריכה לנהל משפט על כל נניח דו"ח עשירי שהיה ברירת משפט.

ליאור

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם
1. הפחד מ"זליגת" רף הענישה לעבירות אחרות לא מוצדק, אחרי הכל, כבר כמה שנים טובות יש אלפיה קנס על שיחה בנייד, אני לא רואה שזה זולג לשום מקום.

2. המכת מדינה הזו של נהיגה ושיחה/סימוס בנייד, הנה עוד עבירה קלאסית של "פחחחח, וכו'" רק שפה, זה גם עבירה סופר מסוכנת שגורמת לתאונות והרוגים.

5000 ש"ח קנס והחרמת הרכב ל 30 יום נשמע לי עדיין עונש קל מידי.

אין ויכוח שנהיגה עם נייד ביד וכל נגזרותיה זו עבירה מסוכנת מאוד, הבעיה איתה היא שאין תיעוד מסודר של ביצוע העבירה. אם יצוידו הניידות עם מצלמות איכותיות, כך שבעקבות צילום עבירה השוטר עוצר את העבריין ונותן דו"ח - אין לי בעיה שהקנס יהיה 3000 ש"ח. במצב של היום, שכל מה שנדרש זו מילה של השוטר - אין מקום להחמרה בענישה.

פורסם
אין ויכוח שנהיגה עם נייד ביד וכל נגזרותיה זו עבירה מסוכנת מאוד, הבעיה איתה היא שאין תיעוד מסודר של ביצוע העבירה. אם יצוידו הניידות עם מצלמות איכותיות, כך שבעקבות צילום עבירה השוטר עוצר את העבריין ונותן דו"ח - אין לי בעיה שהקנס יהיה 3000 ש"ח. במצב של היום, שכל מה שנדרש זו מילה של השוטר - אין מקום להחמרה בענישה.

השוטרים שאמונים על אכיפת עניין הסלולר לרוב נוסעים על אופנועים כשמצלמה דבוקה להם לקסדה והם מפתיעים את אלה שמדברים בפלאפון תוך כדי נסיעה.

בלי קשר, אני לא מאמין ששוטר ינפיץ למישהו דוח על דיבור בפלאפון סתם כי בא לו. יש יותר סיכויים שאותו נהג "רק הסתכל לראות מה השעה" או "רק הציץ בוואטסאפ ומיד החזיר את הפלאפון למקום" .

פורסם

אני כל יום עומד את הפקק המזורגג באיילון מחולון לכיוון ת״א, יש נת״צ ממחלף הקוממיות ששם אני יורד (וגם לפניו) עד צומת חולון. כמובן שבשעות הבוקר בפקק העצום הזה כולם נוסעים בכל הנתיבים בלי חשבון, אבל לא זכור לי שראיתי שם אוטובוסים. ואני שואל לשם מה הפקיעו נתיב שלם? איזה תנועה ציבורית עוברת שם בבוקר?

במה אני מתגלגל ?

פורד פוקוס 2012

פורד פיאסטה 2012

פורד מונדאו 2011

פורסם

שיקחו את המצלמות האלה ויציבו אותן במקומות שבהם הן יכולות לתרום באמת.

רמזורים, בכבישים רחבים באיזורים מיושבים באמת בערים.

גם נת"צ מקום טוב, להרתיע את החצופים. הבעיה שמצלמה כזו יכולה גם לאכוף מהירות שלא בנת"צ כך שזו יכולה להיות סתם הכשרת שרץ.

פורסם

בנת"צ מדובר בד"כ במצלמות וידאו, קשה לי להאמין שהן מסוגלות גם לאכיפת מהירות נסיעה.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם
שיקחו את המצלמות האלה ויציבו אותן במקומות שבהם הן יכולות לתרום באמת.

רמזורים, בכבישים רחבים באיזורים מיושבים באמת בערים.

גם נת"צ מקום טוב, להרתיע את החצופים. הבעיה שמצלמה כזו יכולה גם לאכוף מהירות שלא בנת"צ כך שזו יכולה להיות סתם הכשרת שרץ.

בנת"צ מדובר בד"כ במצלמות וידאו, קשה לי להאמין שהן מסוגלות גם לאכיפת מהירות נסיעה.

לדעתי מימוש נכון יהיה פס דריכה בודד עם מצלמה כמו של א3.

ואז כל דריכה של הפס תגרום לצילום, רכב ציבורי זה ברור למרחקים גם בצילום, ואז מוציאים דו"ח לכל מי שאינו ציבורי.

עם פס דריכה בודד גם אי אפשר למדוד מהירות, מה גם שפס הדריכה צריך להיות בנת"צ בלבד.

אני כל יום עומד את הפקק המזורגג באיילון מחולון לכיוון ת״א, יש נת״צ ממחלף הקוממיות ששם אני יורד (וגם לפניו) עד צומת חולון. כמובן שבשעות הבוקר בפקק העצום הזה כולם נוסעים בכל הנתיבים בלי חשבון, אבל לא זכור לי שראיתי שם אוטובוסים. ואני שואל לשם מה הפקיעו נתיב שלם? איזה תנועה ציבורית עוברת שם בבוקר?

זה מעניין, אני באופן רגיל לא נוהג באף אחד מהכבישים המדוברים, האם מדובר ממש על הפקעת נתיב (כלומר פעם זה היה נתיב רגיל) מבלי שיש תנועת תח"צ עליו? או שזה נתיב שנוסף / היה שוליים? והאם אין שם בכלל תחבורה ציבורית או שיש מדי פעם?

ליאור

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

השאלה היא אם כל החדשות יהיו גם כאלה.

בכל מקרה זה סתם תגובה של איך אני הייתי עושה את זה.

ליאור

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

• תוכן חדש...