Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4093 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תהיה בטוח שלא רק אצלך. אותי מטריד ומציק לי פסיכולוגית עניין התפרים בדיוק בגב ובמושב התחת הן אצל הנהג והן אצל הנוסעים שלו, משום מה לא נראה לי נוח.

מצטרף לדעה שדמוי עור כולי תקווה שהוא באמת רך אחרת זה נראה קשיח כמו קרש גיהוץ.

נעזוב את העניין של WANNA BE בתכלס, הבחור השקיע, עשה משהו יפה וכו', זה נראה מצד אחד די יפה ונחמד, לא רע יחסית, כן? וכמובן שכל הכבוד על הרצון לשמור על הרכב אבל חייבים להיות בפרופורציות שזהו רכב קצת "ישן" כבר וסכומים כאלו שנשפכים עליו הם ממש לא קטנים, כל עוד זה מחזיר את עצמו באהבה ובתועלת, למה לא.

באופן אישי, כרגע מפורד מונדאו טיטניום, שם נעשה שילוב של עור אלקנטרה נעים ורך ובד זמש לדעתי או בד איכותי כלשהו, כך יוצא שחצי מושב ככה והעיקר, של הגב והמושב עצמו, נותר בד זמש או בד איכותי כלשהו אחר. נוחות ללא ספק.

אצלי תמיד יש אי נוחות בין אם זה בחורף אחריי גשם שאני נרטב ובין אם זה בקיץ במוניות בעיקר, נכנס והמושבים האלו מדמוי העור פשוט יוצרים אצלי צמרמורת, בחלקן כמובן. קשיח כמו קרש גיהוץ ולא נעים. מקווה שכאן זה לא יהיה.

במיוחד שעליו לבדוק שפתחי כריות האוויר תקינים, למרות שנראה, שכביכול יש תפר לאורך צד המושב כמו איפה שנמצאות התגיות, שבעת פתיחה התפר אמור להפתח, אבל רק ה' יודע אם הוא אכן ייפתח.

***( מקום מקצועי או לא, לא בטוח שהמנהל/העובדים/מי שתופר הם מהנדסי רכב ויודעים אם בכלל היכן נמצאות כריות האוויר ומה תפקידן בכל רכב )

• תגובות 75
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם (נערך)
שמח שכולם אהבו והרגשה של אוקטביה מונית נוצרה רק אצלי.

לדעתי הWANNA BE עור הזה מיותר לחלוטין. מה גם שאפילו עור מקורי מיותר לחלוטין בארץ, ואני נוסע עם עור מאוד איכותי.

עדיין, בד טוב הרבה יותר נוח ומפנק את התחת לטעמי. שונה את ההרגשה של כסא רותח כאשר נכנסים בקיץ עם קצר. שונה את הזיעה בגב ושונא את ההתעסקות עם חומרי ריכוך וטיפוח במשך כל השנה.

שוב, זה עניין של טעם. אצלך זה כנראה קיבל רושם שלילי ותחושה של אוקטביה מונית אבל

זה לא משנה את המראה ששונה ב- 180 מעלות.

איכות העבודה ואיכות החומר כאן הם מעולים כך יש כאן יותר תחושה של מקורי ופחות של אוקטביה מונית

עם כיסויים מכוערים ולא נעימים, מקומטים וללא שום תוספת אבל אוקיי, אינדיבידואלי.

קצת סותר שאתה נוסע ברכב עם ריפודי עור מאוד איכותיים (מרצדס? BMW? אודי? לקסוס?)

ואתה חושב שזה מיותר, מזיע, חם בקיץ וקר בחורף,

אז מדוע אתה עושה את זה לעצמך? למה להתעלל בעצמך כך? (מאזדה 6 פשוטה יותר, פאסאט גירסאות נמוכות יותר, סופרב, וכיו''ב)

בוא אני אבהיר לך את התמונה ואראה לך אותה כמו שהיא באמת ולא כמו שנדמה לך:

נכון, ה- wanna be עור הזה הוא דיי קורץ לי כך שאני נורא must to להתקין כזה in my אוטו.

אני רק חייב לתקן אותך בכמה מהטעויות שלך- נכון, בקיץ כשאתה נכנס לרכב המושבים מאוד חמים

אבל בדיוק ל- 5 שניות.

מושביי ה- wanna be עור מתחממים נורא מהר ומתקררים נורא מהר,

זה יתרון וחסרון באותה משוואה כך שזה לא בדיוק מפריע לי.

זה נכון שמעט מזיעים בקיץ אבל זה לא בכל חולצה שאתה לובש וגם כן הזיעה היא לא קריטית

כך שזה מחיר שאני מוכן לקחת על עצמי.

דבר נוסף- אל תשכח שלא מדובר בעור אמיתי אלא ב- wanna be עור, כך שזה לא מצריך חומרי ריכוך וטיפוח אלא ניקוי בעזרת מגבון לח ללא אלכוהול וללא בישום ו- that's all.

תהיה בטוח שלא רק אצלך. אותי מטריד ומציק לי פסיכולוגית עניין התפרים בדיוק בגב ובמושב התחת הן אצל הנהג והן אצל הנוסעים שלו, משום מה לא נראה לי נוח.

מצטרף לדעה שדמוי עור כולי תקווה שהוא באמת רך אחרת זה נראה קשיח כמו קרש גיהוץ.

נעזוב את העניין של WANNA BE בתכלס, הבחור השקיע, עשה משהו יפה וכו', זה נראה מצד אחד די יפה ונחמד, לא רע יחסית, כן? וכמובן שכל הכבוד על הרצון לשמור על הרכב אבל חייבים להיות בפרופורציות שזהו רכב קצת "ישן" כבר וסכומים כאלו שנשפכים עליו הם ממש לא קטנים, כל עוד זה מחזיר את עצמו באהבה ובתועלת, למה לא.

באופן אישי, כרגע מפורד מונדאו טיטניום, שם נעשה שילוב של עור אלקנטרה נעים ורך ובד זמש לדעתי או בד איכותי כלשהו, כך יוצא שחצי מושב ככה והעיקר, של הגב והמושב עצמו, נותר בד זמש או בד איכותי כלשהו אחר. נוחות ללא ספק.

אצלי תמיד יש אי נוחות בין אם זה בחורף אחריי גשם שאני נרטב ובין אם זה בקיץ במוניות בעיקר, נכנס והמושבים האלו מדמוי העור פשוט יוצרים אצלי צמרמורת, בחלקן כמובן. קשיח כמו קרש גיהוץ ולא נעים. מקווה שכאן זה לא יהיה.

במיוחד שעליו לבדוק שפתחי כריות האוויר תקינים, למרות שנראה, שכביכול יש תפר לאורך צד המושב כמו איפה שנמצאות התגיות, שבעת פתיחה התפר אמור להפתח, אבל רק ה' יודע אם הוא אכן ייפתח.

***( מקום מקצועי או לא, לא בטוח שהמנהל/העובדים/מי שתופר הם מהנדסי רכב ויודעים אם בכלל היכן נמצאות כריות האוויר ומה תפקידן בכל רכב )

אשמח לדעת מדוע עניין התפרים מאוד מפריעים לך פסיכולוגית, לא כל כך הבנתי את מה שאמרת.

אחת היתרונות של הרכב שלי מול מאזדה 6 פרימיום קונבנציונלית היא שהמושבים המקוריים שלי רכים,

במאזדה 6 פרימיום (לפחות מהדור הראשון), שכאמור היא מגיעה עם מושבי עור מקוריים,

המושבים נורא קשים, כאילו אתה יושב על בול עץ ולא על מושב עור.

אצלי המושבים המקוריים הם בד והם הרבה יותר נוחים לישיבה ורק הותקן ברכב שלי כיסוי עור תעשייתי,

זה לא הופך את המושב לקשה אז בעניין הזה הסר דאגה מלבך.

ברור שיש כאן רצון לשמור על הרכב חיצונית, ולהמשיך לטפח אותו ולייפיף אותו (כל עור טוב הטעם לא נהרס) אבל זו עובדה לכשעצמה.

תראה, אתה נמצא בפורום אולי הכי פופולארי בישראל בענף הרכב,

יש כאן המון בעלי מכוניות הרבה יותר ישנים משלי שמוציעים הון תועפות על הרכב, בין אם זה טורבו, הסבות, הנמכות, מושבי ספורט,

ג'אנטים נורא יקרים, פנסים ועוד מלא תוספות, מכאניות וקוסמטיות שלא הצגתי, אבל הכל נעשה כאן מאהבה, לרכב ולתחום,

אין כאן שום חשיבה כלכלית השקעה אלא כוונה טהורה של רצון לטפח, להעניק ולשמור (וברור שכל משפרי המכוניות למיניהם

ירוויחו אי אילו סכומים נכבדים לאחר ההשקעה המכאנית ברכב- מוזמן לגשת ליד 2 ולראות את כל הסיוויק-ים המשופרות, STI וכדומה),

אז בנינו- מי קובע את הפרופורציות? הרי בין כה וכה כל מה שהוצאתי על הרכב ואוציא עליו בעתיד בכל מה שקשור בקוסמטיקה,

לא יגיע לחצי ממה שאחרים מוציאים על הונדה סיוויק משופרת.

דבר אחרון, לגבי יציאות לכריות האוויר- בכיסויים איכותיים ומותאמים אישית אין דבר כזה שאין יציאות לכריות אוויר, אחרת זה לא היה חוקי.

לגבי הרכב שלי, לא צריך לבנות מעשיות, לא בטוח שיש כאן טעות אבל הנושא ייבדק ואם אכן תמצא טעות בכיוונם של היציאות לכריות אויר,

זה יטופל.

עריכה אחרונה על ידי shlomi6280

שלומי.

פורסם

אח שלי. אני כולי פירגון ואהדה. אין לי בעיה עם זה שאתה אוהב את האטו שלך ככה. אשריך.

אבל מה לעשות? זאת הקונוטציה שקפצה אצלי בראש כשראיתי את ריפודי הסקאי השחורים. אתה גם לא צודק שלא צריך לטפח אותם. ועוד איך ואת זה יגידו לך מומחים גדולים ממני.

• 6 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

הרכב נראה טוב מאוד, שיפורים בטעם, לא מוגזמים.

אני אישית מאוד אהבתי את הריפודים.

השאלה שלי לא קשורה לרכב בכלל - רשמת שאתה מעריץ מאוד את פול ווקר, ואני סקרן לדעת למה (לא בציניות). אתה לא הראשון שאני שומע אותו אומר זאת, ותמיד סקרן אותי מדוע - אז אשמח ללמוד.

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם

יפה, אני מעריך בעיקר את ההסברים שלך והסבלנות לתת אותם. וגם שאתה לא ערס,

למרות שערסים אמיתיים לא יודעים שהם ערסים. אני חושב שהרכב נראה טוב,

אני בטוח שאתה נהנה להסתובב בו, מאחל לך שלא תהיה מאלה שמסיימים להתקין את

כל חלומותיהם ומוכרים אחרי שבוע. בנוסף, אם מישהו מגיע ע--ד לפה בשביל להעביר ביקורת

על משהו שהוא עניין של טעם\אסתטי, זה לדעתי מיותר, כמו שתעלה תמונה של אמא שלך

ויגידו לך 'היא מכוערת'. מה זה רלוונטי ?

* אם המשפט על אימש'ך עצבן אותך אתה עארס

The first one to get angry loses

פורסם

פה זה לא FXP ואם הוא יעלה פוסט עם תמונה של אמא שלו זכותי להביע את דעתי ולבשר לו שאמא שלו מכוערת.

בכל מקרה , לטעמי המאזדה הזאת מושקעת בטוב טעם וריפודי העור מוסיפים המון לאינטריור. סחטיין.

פורסם
הרכב ניראה מדהים !

לדעתי חסר רק להחליף גאנטים.

תודה רבה.

בהתחלה חשבתי להחליף לג'אנטים של המאזדה של פרימיום 2004-2006 או של הפרימיום 2008-2010

אבל דיי מהר ירדתי מהעניין עקב עלויות גבוהות של ג'אנטים וצמיגים יחד, תצרוכת דלק גבוהה יותר ונוחות נסיעה שתיפגע+ בירוקרטיה

של להוסיף את זה לרישיון.

הג'אנטים האלה הם הג'אנטים הכי יפים והכי מתאימים במידה 16. נשאיר אותם :)

הרכב נראה טוב מאוד, שיפורים בטעם, לא מוגזמים.

אני אישית מאוד אהבתי את הריפודים.

תודה רבה.

השאלה שלי לא קשורה לרכב בכלל - רשמת שאתה מעריץ מאוד את פול ווקר, ואני סקרן לדעת למה (לא בציניות). אתה לא הראשון שאני שומע אותו אומר זאת, ותמיד סקרן אותי מדוע - אז אשמח ללמוד.

פול ווקר הוא דמות שתמיד הערצתי גם לפני שקרתה התאונה.

התחברתי מאוד לדמות שלו בסדרת מהיר ועצבני, התחברתי לאישיות של הדמות וגם לאישיות של השחקן,

כאחד שתחום המוטוריקה הוא בדם שלו.

בינתיים הורדתי את מדבקת ההנצחה כי לא כולם הבינו שמדובר בפול ווקר.

בקרוב אשים מדבקת הנצחה חדשה עם השם שלו, בצורה ברורה יותר.

מצטרף לשאלה של אור,

מה עשה פול ווקר שבעיניך הוא "אגדה"?

עניתי למגיב שמעליך, מקווה שקיבלת תשובה :)

יפה, אני מעריך בעיקר את ההסברים שלך והסבלנות לתת אותם. וגם שאתה לא ערס,

למרות שערסים אמיתיים לא יודעים שהם ערסים. אני חושב שהרכב נראה טוב,

אני בטוח שאתה נהנה להסתובב בו, מאחל לך שלא תהיה מאלה שמסיימים להתקין את

כל חלומותיהם ומוכרים אחרי שבוע. בנוסף, אם מישהו מגיע ע--ד לפה בשביל להעביר ביקורת

על משהו שהוא עניין של טעם\אסתטי, זה לדעתי מיותר, כמו שתעלה תמונה של אמא שלך

ויגידו לך 'היא מכוערת'. מה זה רלוונטי ?

* אם המשפט על אימש'ך עצבן אותך אתה עארס

תודה רבה, שמח שאהבת את הרכב.

אני ממש לא מאלה שמסיימים להתקין את כל הדברים על הרכב ואז ההתלהבות יורדת מהם מוכרים אותו.

(אגב, הרכב אצלי קרוב לעשרה חודשים), כמובן שיש כבר תכנון מה יהיה הרכב הבא אבל את זה אני

אשמור לרגע שאחליף את הרכב שזה יקרה כנראה עוד שנה- שנה וחצי.

אם אחד שמשקיע ואוהב מאזדה 6 אז אני ערס ולמרות זאת ממש לא מתעצבן מהמשפט על אמא שלי,

אולי כי לא הבנתי אותו- מה זאת אומרת ''להגיע ע--ד לפה ולהעביר ביקורת על משהו שהוא עניין של טעם?''

כלומר כן הבנתי את המשפט אבל לא הבנתי למי אתה מנסה להגיד אותו.

פה זה לא FXP ואם הוא יעלה פוסט עם תמונה של אמא שלו זכותי להביע את דעתי ולבשר לו שאמא שלו מכוערת.

בכל מקרה , לטעמי המאזדה הזאת מושקעת בטוב טעם וריפודי העור מוסיפים המון לאינטריור. סחטיין.

תודה רבה, שמח שאהבת את הרכב.

יש פוסט מעודכן של הרכב מהימים האחרונים, מציע לכם להסתכל.

ערב מעולה.

שלומי.

פורסם

כלומר כן הבנתי את המשפט אבל לא הבנתי למי אתה מנסה להגיד אותו.

זה מופנה למי שטרח והגיע עד לשרשור כדי להעביר ביקורת. ל[עניות] דעתי זה לא לעניין :

יש מעט שרשורים - כמו זה - שמהותם היא שיתוף ופירגון וזהו, שמוצגים בהם

דברים שאם לא אהבת - תתעלם, אל תשקיע בביקורת שאינה רלוונטית.

חשבתי על זה אח"כ, באיזה פורום מעלים תמונות של אימהות, "פורום אימהות" ?

מוזר

The first one to get angry loses

פורסם

לטעמי האישי, התוספות על הרכב הן "יותר מדי".

המושבים נראים מעולה והרכב מבחינת חיצונית נראה מעולה. ההשחרה ,המגני רוח והמדבקות, לטעמי, מיותרים.

שנית, ההערצה כזאת לכוכב קולנוע/ סלבריטי/ מה שלא יהיה נובעת מבורות או מרדידות.

זאת הדעה שלי ואתה כמובן לא חייב לקבל אותה. תעשה מה שעושה לך טוב.

פורסם

אני חושב שאתה קצת שחצן.

ואם אתה מעריץ את הביטלס זה אומר שאתה יותר בור או פחות בור?

בכלל, הערצה של דמות מפורסמת נובעת מבורות?

המגיני רוח, וההשחרה היו כבר על הרכב כשרכשתי אותו והמדבקה ירדה בינתיים עד שאחליט אם לשים אחת אחרת.

שלומי.

פורסם

שנית, ההערצה כזאת לכוכב קולנוע/ סלבריטי/ מה שלא יהיה נובעת מבורות או מרדידות.

לא מסכים עם הקביעה הנחרצת הזאת אבל אני כן יכול להבין את הרמת הגבה.

ציינת שפול ווקר הוא בעיניך "אגדה", זכותך להרגיש מה שתרצה, אין על כך ויכוח.

אבל חוץ מלהיות שחקן חביב הוא לא עשה יותר מדי דברים לזולת, לשלום עולמי, לספורט, למדע או אפילו לעולם הקולנוע.

כך שאתה יכול להעריץ אותו, לאהוב אותו ולחלום עליו, אבל המונח "אגדה" פשוט לא נכון פה, זה הכל.

• תוכן חדש...