Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

האם זאת הקורסה OPC החדשה?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4143 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נתקלתי בתמונות הבאות, כנראה מישהו צילם והדליף לרשת:

22105071188432508.jpg

3636618041598346154.jpg

התמונות לא כל כך טובות וברורות, אבל בהחלט שמתי לב לפתח שיש מקדימה באיזור מכסה המנוע. מעניין אם זאת אינדיקציה לכך שיש שיפור מהותי מבחינת הביצועים גם (או סתם למראה :roll:)

פורסם
במבט ראשוני ובהתחשב שהתמונה לא ברור נראה שהopc הנוכחית יותר יפה בעיני

אישית, אני לא מתלהב מהדגם החדש בכלל ומהתמונה הזאת של הOPC בפרט, הדגם הקודם יפה יותר.

אם הייתי יכול הייתי מזדווג עם הרכב הזה ומרבה אותו.

פורסם
נוכחית הכוונה לדגם שיש בארץ

"הישן"

אני יודע, הסכמתי עם דבריך ואף חיזקתי שלא רק הOPC הנוכחית יפה יותר אלא כל הדגם בעצם.

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

אתה רואה איך נראה הרכב אבל יתכן שהמדבקות מסתירות אלמנטים עיצוביים כאלה ואחרים.

יש יצרנים שבמהלך נסיעות המבחן של דגם חדש עושים שימוש בחלקי מרכב מדגמים ישנים יותר והיצרנים המחמירים ביותר אף עושים שימוש בבודי שונה לחלוטין.

קח לדוגמא אב טיפוס של פרארי אנזו שהוצע למכירה לאחרונה, הבודי הוא מעין שיקוץ של פרארי 355 עם טסטה רוסה....

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

יש יצרנים שבמהלך נסיעות המבחן של דגם חדש עושים שימוש בחלקי מרכב מדגמים ישנים יותר והיצרנים המחמירים ביותר אף עושים שימוש בבודי שונה לחלוטין.

קח לדוגמא אב טיפוס של פרארי אנזו שהוצע למכירה לאחרונה, הבודי הוא מעין שיקוץ של פרארי 355 עם טסטה רוסה....

במקרה הזה כמעט ואין הבדל בבודי, שכן הקורסה ה"חדשה" בנויה גם ככה על בסיס הקורסה הנוכחית וגם ככה דומה לה מאוד.

פורסם
מה הקטע של הציפוי בתמונות ?

למה שמים את זה?

כאילו ששמים את זה לא רואים איך נראה האוטו.. 8)

כדי שהעוברים והשבים, והצלמים לא ידעו איך נראה הרכב בדיוק, טרם הצגתו הרשמית.

!AWDSOME

פורסם

או קח את הדוגמה שלאחרונה בוצעה נסיעת מבחן לפלטפורמה שלמה של אלפא תחת מעטה של מזראטי מקור

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

• שבועיים מאוחר יותר ...
  • תוכן חדש...