Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

כלב שמירה מומלץ?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4293 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

על מנת לבחור את הכלב, חשוב להבין מה אתה מגדיר כ"כלב שמירה".

כלב שינבח וירתיע לפני שהפורץ נכנס ויעיר את בני המשדפחה או טיגריס בנגלי שיזנק על הפורץ וישאיר ממנו 100 גרם בשר טחון?

לדעתי האישית, במידה ומדובר בכלב משפחה, פסול כמה מינים שיתקפו את הפורץ בליקוקים וכשכושי זנב ומעבר לזה קח כל כלב שמוצא חן בעיניך.

אפילו פינצר!

ואני אחזק את דבריו של פאלו, ביס מכלב בבית יכול לשאת הוצאות כלכליות לא קלות.

ביס מכלב ממין מסוכן שאולף לתקיפה זה יכול להגיע עד קריסה כלכלית של התא המשפחתי !!!

בית המשפט מתיחס לכלב כזה כאל כלי נשק!

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

• תגובות 50
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אמנם לא קראתי את כל התגובות אבל אענה לראשונות אחרי שלי, גידלתי שתי פיטבולים אחד אחרי השני משהו כמו 11 שנה, כלב מאוד אוהב ומאוד מסור למשפחה, בתור כלב שמירה אצלי לפחות הוא היה גרוע, בקושי נבח על אנשים או גונן על הבית באיזושהי צורה, המלינואה שיש לי היום לא נותן לאנשים להתקרב לבית ללא אישור שלנו, פשוט אי אפשר לפתוח את השער אם אתה לא חבר\משפחה, וזה ללא אילוף מיוחד אלא סתם חינוך ביתי, והכלב עדיין מאוד אוהב וידידותי לילדים והמשפחה.

פורסם

1. האמסטף באמת לא "כלב שמירה" בצורה הזו אבל כמו שציינת, הוא כ"כ נקשר למשפחה שאם מישהוא היה מאיים עליך פיזית ברחוב, אין כח בעולם שהיה עוצר את האמסטף מלעשות מהמאיים קבב. הוא אולי לא יבריח את הפורץ, אבל אם אתה תקום ותתעמת עם הפורץ, זה הסוף שלו.

הייתי פעם בתקרית כזו (כלב של חבר). החבר, דן 3 בלחימה משולבת, על מלאו 120 קילוגרמיו ריתק את הכלב לריצפה, אני אחזתי בקולר כאילו אני תלוי ממצוק, למזלנו המאיים ברח מהמקום כי אחרי פחות מדקה, הכלב כבר לא היה בשליטתנו. הוא פשוט התהפך (בראש) בשניה וברגע שקלט שיש פה איום על "אבא", נהפך לרוצח שלא רואה כלום בעינים. ועדיין, בידיים של מגדל כלבים מנוסה, אחלה כלב משפחה.

הצרות שמתעוררות עם אמספטים (וקרוביהם) ככלב משפחה לרוב נגרמות מבן אדם שרוצה כלב ולא יודע למה הוא נכנס.

אמסטף בבית בלי "מנהיג להקה" אמיתי, עלול בהחלט להיות פצצת זמן מתקתקת (בגלל האופי) ותחבר את זה עם יכולת הנשיכה המפלצתית וזה מתכון לצרות צרורות.

2. אני יודע שהרבה אנשים יחלקו עלי אבל מילה נוואה זה לא כלב משפחה, נקודה!

פורסם

לחבר של אבא היו 3 כלבי שמירה מסוג בוקסר. כלבים מטופחים, יפים, גדולים.

חבורה ש בדואים החליטו לפרוץ לבית.

הביאו חצי קילו בשר. עם רעל. ובזה גמרו את הכלבים.

אילוף בסיסי של כלב שמירה צריך להיות לא לאכול אוכל מהרצפה\זרים.

זו הסיבה שכלב שלי לא לוקח אוכל מזרים (הוטרינר לא מבין למה הוא לא לוקח ממנו חטיפים :-P )

שנאוצר ענק יכול להיות אופציה טובה,אבל הבנתי שאין הרבה בארץ

לחבר יש כלב כזה והוא מאוד חברותי,אבל גם עקשן ודורש משמעת מאוד גבוהה

When you're rife with devastation

There's a simple explanation

You're a toymaker's creation

Trapped inside a crystal ball

פורסם

אכן לפיטבול\אמסטף יש פוטנציאל רצחני, פעם אחת לקחתי אותו לטיול וחתול קפץ מהזבל ורץ לכיוון שלנו הכלב באינסטינקט קפץ הספקתי להפריד אותם לפני שהכלב שבר לו את המפרקת, היה לי כלל שאני לא עובר יותר קרוב ממטר וחצי לאנשים עוברי אורח.

המלינואה פשוט צמוד אליי רגלי ולא זז\מתרגש משום גירוי, הכי הרבה אם נקבה עוברת אני נותן לו תיקון קטן עם הרגל והוא ממשיך ברגלי.

פורסם
הוא פשוט צמוד אליי רגלי ולא זז\מתרגש משום גירוי, הכי הרבה אם נקבה עוברת אני נותן לו תיקון קטן עם הרגל והוא ממשיך ברגלי.

בפורום אחר, בדיון אחר, אישתי הייתה יכולה לכתוב את זה עליי! :wink:

פורסם

רועה בלגי זה כלב רוצח... הוא לא מתאים לשמירה (אלא אם אתה לא מעוניין שאף אחד ייכנס לבית, גם לא חברים ומשפחה רחוקה, רק אנשי הבית יוכלו, הוא גם מסוגל לקפוץ גבוהה מעל גדר של בית ולתקוף עוברים ושבים ברחוב) הרבה סיפורים שמעתי על זה והיה לי אחד כזה גור אבל שוב זה גם תלוי באילוף ואופי הכלב.

רועה גרמני וקווקזי ידעו לעשות את העבודה.

האמת על באמת מאת דן אריאלי.

ספר שרשום בו את כל האמת בפרצוף שלנו :twisted:

פורסם

לקוח שלי היה לו רועה בלגי, שכח לסגור אותו בבית ביום שהגנן מגיע.

הגנן הגיע ב 10 בבוקר כשלא היה אף אחד בבית.

בשש בערב הוא חוזר מהעבודה רואה את הגנן בפינה של החצר רועד מפחד אחרי שהשתין על עצמו וגם עשה במכנסיים וגם חטף שני ביסים, הכלב עומד מולו וכל נשימה לא רגילה של הגנן מתחיל לגרגר עליו בעצבים.

המזל של הכלב היה שהגנן בדיוק פרק כלים והוא תפס אותו בדרך חזרה בלי הכלים.

רועה בלגי או טיגריס בנגלי, לאף אחד מהם אין חסינות מול מסור מוטורי.

עלה לו אם אני זוכר נכון 170K ש"ח בפשרה בגישור, בבית המשפט היה יוצא בנזק הרבה יותר גדול.

פורסם
והכלב עדיין מאוד אוהב וידידותי לילדים והמשפחה.

בינתיים.

ואז איזה חבר של הילד מוריד לו כאפה בצחוק, והכלב לא מבין צחוק, ובעיניו החבר כבר לא חבר...

עד היום זוכרים במשפחה שלי איך בוקסרית מאומצת מצב"ח קפצה על דוד שלי כי הוא הוריד לאבא שלי צ'פחה על הכתף. כלבה שהייתה אצלם שבועיים, הגיעה אליו מהקצה השני של החדר והצמידה אותו לקיר. ביס לא היה, אבל כלב זו חיה וכל חיה היא לא צפויה.

כלב שיש לו נטייה לגונן, צריך כבדהו וחשדהו, לא בהכרח עם בני הבית, אבל עם זרים ואורחים, צריך להיזהר.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

צריך לנקוט בזהירות עם כל הכלבים, בגלל זה הבעלים תמיד צריך לראות את ההתנהגות של הכלב ליד אנשים, אצל כלבים אין הפתעות לכל פעולה יש סימנים מוקדמים.

פורסם

מבלי להתימר להיות סיזר מילאן, בודדים בעלי הכלבים שיודעים לקרוא נכון התנהגות של כלבים.

אז כל חובב כלבים יודע לקרוא זנב של כלב (מקשקש, זקוף, מקופל בין הרגליים וכו) אבל רק בודדים יודעים לקרוא או אפילו לשים לב לשינויים באזור הכתפיים/ חזה ושם זה האזור האמיתי לצפות התנהגות של כלב.

פורסם

כנעני זה דרעק לשמירה למרות שהם מאוד טריטוריאליים, פרינאי נחשב כלב שמירה טוב (בבתי כלא נתקלתי בהם).

חלק חשוב לא פחות מהסוג של הכלב הוא גם האילוף שהוא עובר, יש לשים את הדעת על כך.

פות״ש- הכלב מסתובב עם בני הבית? אם כן, אז ההמלצה שלי על רועה קווקזי מבוטלת.

צריך להיות אלפא מאוד דומיננטי ולגבי בני הבית אינני בטוח.

כמו שאמרו, אפילו פינצ׳ר יכול לעשות את העבודה עם הקול שלו..

פורסם

ואני שוב שואל, מה זה שמירה?

כלב שיעשה כבד קצוץ מהפורץ? מי מחזיק כזה דבר בבית עם ילדים?

כלב שירתיע ויתריע על הפורץ? קח ג'ק ראסל!

פורסם

ג'ק ראסל כלב תובעני ומעייף. צריך הרבה אנרגיות בשבילם. הם להיט באינטראקציות ובשכל שלהם, אבל זה לא כלב עבודה שיעזוב אותך באמאש'ך כשאין לך כוח אליו.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

• תוכן חדש...