Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פיג'ו 406- כדאי לקנות?(280000 ק"מ!)

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7864 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם !

יש לי אפשרות לקנות פיג'ו 406 מודל 99 נפח מנוע 2000 סמ"ק כל הטיפולים ברכב נעשו בזמן והכל

אבל הרכב עבר 280000 ק"מ! כמו שהבנתי במחירון היא 60K בערך ואני יכול לקחת אותה ב30! חצי מחיר! מה אתם אומרים שווה לקנות אותה אם היא במצב טוב חוץ מהקילומטראז'?

והאם הגיר והמנוע המקוריים היו מחזיקים 280000 ק"מ או שבטוח עשו אוברול והחליפו גיר?

תודה מראש

*** עריכה - נמחקו 3794 סימני קריאה מההודעה. קרא את כללי הפורום ***

פורסם
שלום לכולם !

יש לי אפשרות לקנות פיג'ו 406 מודל 99 נפח מנוע 2000 סמ"ק כל הטיפולים ברכב נעשו בזמן והכל

אבל הרכב עבר 280000 ק"מ! כמו שהבנתי במחירון היא 60K בערך ואני יכול לקחת אותה ב30! חצי מחיר! מה אתם אומרים שווה לקנות אותה אם היא במצב טוב חוץ מהקילומטראז'?

והאם הגיר והמנוע המקוריים היו מחזיקים 280000 ק"מ או שבטוח עשו אוברול והחליפו גיר?

תודה מראש

עם טיפולים בזמן, הק"מ הגיוני.

אם הבעיה היחידה זה הק"מ, אז נראה לי שאין בעיה.

** ולחשוב שספרתם את ה-!!!!... **

dirty old man

need love too

פורסם

כדאי אם הרכב לא עבר תאונה קשה או מחברה, זה רכב מצויין אני אוהב את הרכב הזה.

הגיר יחזיק יותר מהמנוע כל עוד הוא שמור, וגם אם ילך מנוע זה יעלה לך 12 אלף חדש דנדש מפג'ו כולל הכול, אז מחיר של 30 אלף שווה, והמנוע יחזיק עוד 80 אלף קילומטר בלי בעיות מיוחדות כל עוד תשמור עליו וטיפולים בזמן.

הלוגו של רוב מכוניות העל הוא חיית בר. יגואר, למבורגיני, פרארי, רק פג'ו האגדית יש לה אריה, בגלל זה פג'ו בעייני היא מכונית על.

פורסם
כדאי אם הרכב לא עבר תאונה קשה או מחברה, זה רכב מצויין אני אוהב את הרכב הזה.

הגיר יחזיק יותר מהמנוע כל עוד הוא שמור, וגם אם ילך מנוע זה יעלה לך 12 אלף חדש דנדש מפג'ו כולל הכול, אז מחיר של 30 אלף שווה, והמנוע יחזיק עוד 80 אלף קילומטר בלי בעיות מיוחדות כל עוד תשמור עליו וטיפולים בזמן.

פשיייי כמה שטויות אתה פולטטטטטט

מנוע חדש הכל בפנים 12 אלף ש"ח ? ועוד מפיז'ו ? פשש... ספר ספר לי איפה .. אני רוצה 2...

ורק 80 אלף ? מה זה דיהוו רייסר !? זה יחזיק גם 250 אלף ק"מ ...

לבחור הנחמד שמעוניין ברכב, אם הרכב אינו עבר תאונה קשה, והכל נראה לך תקין, שווה לקחת את הרכב ולו רק בגלל הנוחות והטיב שבו , מנוע וגיר ניתן להחליף \ לשפץ .. מה גם שסביר להניח ששיפצו.

אני הייתי קצת נזהר בגלל המחיר , כיון ש 30 אלף שקל לא מורידים בגלל ק"מ גבוה...

פורסם

זה לא סתם קילומטראז' גבוה, זה קילומטראז' שהופך את הרכב ללא סחיר בעליל.

כשמגיעים לקילומטראז', יש את ירידת הערך לפי המחירון, שתקפה ונכונה עד כמה אחוזים של קילומטראז'

עודף, ויש את ירידת הערך לפי השוק, שבעצם גורמת לכך שהרכב יכול לעמוד שנה בנסיון נואש למוכרו,

ללא הועיל. הייתי מהמר כאן על האפשרות השניה.

כמה כבר אפשר להוריד מערכו של רכב ב60K בשביל למכור אותו עם קילומטראז' כלכך גבוה? גם 20 אחוז

זה ממש לא הרבה כסף במונחים אבסולוטיים.

עדיין, 30K זה קצת חשוד, אבל לא לחלוטין בלתי אפשרי.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם
שלום לכולם !

תודה מראש

אוטו זה לא רק מנוע וגיר.

לאוטו הזה יש המון בלאי (בראש ובראשונה פרט למנוע וגיר זה הגה ומתלים) עקב נסועה גדולה מאוד. צריך לקחת בחשבון גם רכיבים מתבלים אחרים כמו למשל מערכת מיזוג האויר ורכיבי חשמל-מכאניקה מסויימים שמפתחים בלאי.

קח בחשבון שגם אם המנוע והגיר בסדר, זה עדיין לא רכב שנסע פחות וברגע שתרצה למכור אותו, לא יהיה קל... האוטו הזה לא סתם מוצע בחצי המחיר.

איציק

Peugeot 3008 MY18 1.6HDi 120Hp Automatic
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

אני בכל מקרה הייתי מתרחק.

כמו שאיציק אמר, לאוטו הזה יש בלאי גבוה, שבראשן בעיות חשמל: מפסקי החלונות יפסיקו לעבוד, המראות החשמליות וכו', בנוסף לבעיות ההגה והמתלים.

כמו כן יהיה בלתי אפשרי למכור אוטו כזה, עם קילומטרז' כזה.

פורסם

אני הייתי בודק במוסך את המנוע ואת השילדה , ובנסיעה את מצב הגיר (קפיצות הילוכים , נקישות מיותרות , צבע שמן גיר) - אם המנוע סביר ואין פגיעת שילדה ,לא מוצא סיבה אמיתית למה לא לקחת את הרכב הזה - גם בנסועה שלו. הכל עניין של כסף - תקנה בזול ,תנצל ותיהנה ממנו , תמכור בזול.

אם המנוע/גיר גמורים , שווה להתמקח עוד טיפה. כנ"ל אם הרכב מחברה -מה שמוריד עוד את ערכו.

בדוק ברכב את תפקוד כל המכשירים/צעצועים /אביזרים , ואם הכל עובד כראוי , אני לא הייתי מתחיל לנבא את עמידותו העתידית של הרכב .

נבואה ניתנה רק לשוטים.

פורסם

צריך לבדוק את העניין לגופו!

האם הרכב היה של מנכ"ל שנסע כל יום מחיפה לת"א? במקרה כזה בצע בדיקה וקנה את הרכב,סביר להניח שמצבו טוב אפילו מרכב זהה שעבר 150K.

האם הרכב מהשכרה? ברח מהר מהר.

כל מצב ביניהם שווה בדיקה ושיקול דעת זהיר!

האם הקילומטרז' שהרכב עבר הוא עירוני? בינעירוני? מי נהג ברכב? האם קיימת הסטוריית טיפולים?

בדוק פרמטרים אלו ואז תהיה לך תמונה יותר ברורה.

בהצלחה

גורג

• על ארבע: ALFA 156 TS + GOLF GTI MK2 8V 19E+GTV 916
    על 2 עם קליפאונים:HONDA VTR-SP2 + YAMAHA YZF-R1 5JJ + SUZUKI RGV250+R750SRAD+ducati 1098++ZX7R+ZXR750
    My pride and joy: 1989 GSXR750RK ONE OF 500-unit limited-edition homologation for World Superbike competition

•  

פורסם
פשיייי כמה שטויות אתה פולטטטטטט

מנוע חדש הכל בפנים 12 אלף ש"ח ? ועוד מפיז'ו ? פשש... ספר ספר לי איפה .. אני רוצה 2...

ורק 80 אלף ? מה זה דיהוו רייסר !? זה יחזיק גם 250 אלף ק"מ ...

לבחור הנחמד שמעוניין ברכב, אם הרכב אינו עבר תאונה קשה, והכל נראה לך תקין, שווה לקחת את הרכב ולו רק בגלל הנוחות והטיב שבו , מנוע וגיר ניתן להחליף \ לשפץ .. מה גם שסביר להניח ששיפצו.

אני הייתי קצת נזהר בגלל המחיר , כיון ש 30 אלף שקל לא מורידים בגלל ק"מ גבוה...

שמע אם היית יודע לקרוא, היית רואה שרשמתי 80 אלף בלי בעיות מיוחדות, לא רשמתי 80 אלף וזהו.

וכן, 12 אלף שקל ללא מע''מ ועבודה עולה מנוע מיבוא מצרפת, וככה הורים של חבר שלי עשו.

ואין לך מה לצחוק על דיהוו רייסר, כי תיהיה בטוח שבגילך אני אנהג על רכב ששווה יותר מה 16v שלך, וזה אחלה אוטו מה שיש לך, סמוך עליי שאם אני רוצה יש לי רכב ששווה 100 אלף שקל, פשוט הכסף הזה נמצא ללימודים, מתי שאני יסיים עתודה וצבא.

הלוגו של רוב מכוניות העל הוא חיית בר. יגואר, למבורגיני, פרארי, רק פג'ו האגדית יש לה אריה, בגלל זה פג'ו בעייני היא מכונית על.

• תוכן חדש...