Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4320 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כפי שמצויין בכותרת ברשותי יונדאי אקסנט 2003, 260,000 קמ"ש המזגן מקולקל לחלוטין, חלונות אוטו', הריפודים מעפנים ומלוכלים, צריך להחליף גלגלים, ואין בולמי זעזועים ממזמן שלא לדבר על הצבע.

השאלה שלי היא האם שווה לי להשקיע פשוט ולתקן את כל הדברים הנ"ל, או שיש טעם בלקנות אוטו חדש יותר?

אני שואל כי בכל אוטו יהיו לי תיקונים ואת זה אני לא יוכל למכור בהרבה אז למה לא להשקיע 15,000 ולתקן את הכל. יש לי תקציב של 30,000, אבל מן הסתם תמיד עדיף לחסוך.

בתודה מראש לעוזרים.:-)

פורסם (נערך)
כפי שמצויין בכותרת ברשותי יונדאי אקסנט 2003, 260,000 קמ"ש המזגן מקולקל לחלוטין, חלונות אוטו', הריפודים מעפנים ומלוכלים, צריך להחליף גלגלים, ואין בולמי זעזועים ממזמן שלא לדבר על הצבע.

השאלה שלי היא האם שווה לי להשקיע פשוט ולתקן את כל הדברים הנ"ל, או שיש טעם בלקנות אוטו חדש יותר?

אני שואל כי בכל אוטו יהיו לי תיקונים ואת זה אני לא יוכל למכור בהרבה אז למה לא להשקיע 15,000 ולתקן את הכל. יש לי תקציב של 30,000, אבל מן הסתם תמיד עדיף לחסוך.

בתודה מראש לעוזרים.:-)

התיקונים יעלו לך הרבה פחות מ-15,000 אם תהיה ריאלי ותבין,שאף אחד לא מסתכל ברכבים משנתונים כאלו על קוסמטיקה,אלא מתמקד במצב המכני שלהם.

רביעיית צמיגים חדשה איכותית יכולה לעלות +-1400-1600 ש"ח,בולמי זעזועים- 1500-1800 כולל הכל (קדימה ואחורה,אם לא צריך אחד מהם אז זול יותר).

מנגנון חלונות חשמל -בלחץ 500-700 ש"ח כולל הכל.

הבעיה העיקרית היא המזגן-כדאי לגשת למזגניסט לאבחון וקבלת הצעת מחיר.

ללא מזגן תיקונים +- 4,000 ש"ח ונניח עוד אלפייה לרפד אם הריפודים מזעזעים או מחצית הסכום לכיסויים מעל הריפוד.

אם הרכב נוסע חלק,אין בעיה עם הגיר האוטומטי/עם המנוע,הייתי משקיע ונשאר עם הרכב.תיקון למזגן גם אם אתפרע עכשיו לא יביא אותך להשקעה של חצי מהסכום שנקבת בו.

עריכה אחרונה על ידי colauti 9

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

גם אני בתור מוסכניק הייתי מסכים :-)

במקומך הייתי מוכר את הרכב איך שהוא, כמה שיתנו יתנו.

אבל.. אלה שיקולים שלך.

• תוכן חדש...