Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4298 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכם

רציתי לקבל חוות דעת שלכם על ניסאן מיקרה 2014 ידנית (יד 1 פרטית, עלייה לכביש- 1/14 ,ק"מ- 10500 )

התקציב שלי היה עד 50 והרכב הנ"ל הציעו לי ב-60000 ודי פיתה אותי

אשמח לחוות דעת שלכם בנוגע לרכב , מחיר , הצעות חלופיות .

המטרה הראשונה שלי הייתה סיאט איביזה 2012, ברגע שהתיישבתי באוטו גילתי שזה לא הרכב בשבילי

אני מחפש גיר רגיל

שתהיה חסכונית בדלק

אני נוסע בערך 15K ק"מ בשנה

אמינות חשוב לי יותר מהמהירות

תודה מראש

פורסם

לדעתי לך על היונדאי,המושבים הרבה יותר תומכים,מאוד מאובזרת,אמנם היא יותר חלשה,הסלון גם יותר נעים כי משולב 2 צבעים.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

אתה מתכוון על הI10?

אני מתכוון לעשות עליה נסיעת מבחן מחר

אחרי שירדתי מהאיביזה בדקתי את רוב הקטנות החסכוניות (ספארק , אלטו , פנדה ,פ'גו 206 והמיקרה )

מכל אילו הכי התחברתי למיקרה, שמאוד הפתיע אותי בנסיעה שלה לעומת כל הרכבים שרשמתי אחרי ברשימה הייתה האלטו .

פורסם

אכן אני מתכוון ל 10.

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

תודה על ההצעה

אני אעדכן

חוץ מזה אני אשמח לשמוע קצת גם על המיקרה

איך המחיר ? חוות דעת על האוטו לטובה או שלילה ?

פורסם
שלום לכם

רציתי לקבל חוות דעת שלכם על ניסאן מיקרה 2014 ידנית (יד 1 פרטית, עלייה לכביש- 1/14 ,ק"מ- 10500 )

התקציב שלי היה עד 50 והרכב הנ"ל הציעו לי ב-60000 ודי פיתה אותי

אשמח לחוות דעת שלכם בנוגע לרכב , מחיר , הצעות חלופיות .

המטרה הראשונה שלי הייתה סיאט איביזה 2012, ברגע שהתיישבתי באוטו גילתי שזה לא הרכב בשבילי

אני מחפש גיר רגיל

שתהיה חסכונית בדלק

אני נוסע בערך 15K ק"מ בשנה

אמינות חשוב לי יותר מהמהירות

תודה מראש

אני כמעט בטוח שראיתי מבצע שבו מופיע ניסן אקו מיקרה ידנית - מהיבואן - יד 00 ב- 59,900 ש"ח - מדובר על רכב חדש . למה לקנות יד 2 ?

פורסם

הכיסא של המיקרה ממש בסיסי ולא נוח במיוחד אם אתה עושה 15אלף בשנה.

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

יש עכשיו באמת מבצע לשלושה ימים.

מיקרה 1200 סמ"ק ידנית חדשה נמכרת במחיר של 60 אלף.

(אפשר גם לראות באתר של היבואן)

האם המיקרה נחשבת כמיני או כסופר מיני ? (נראה לי משהו באמצע...)

פורסם

היא באמצע כמו הספייס סטאר.

פורסם

המבצע של מיקרה אכן עסקה טובה אבל חובה לעשות נסיעת מבחן עליה, היא לא כ"כ נוחה למי שנוסע הרבה והיא נראית מצועצעת מבפנים, לא רצינית כזאת.

מה שכן היא חסכונית בדלק ואמינה מאוד.

עוד חודשיים היא מגיעה...IBANEZ S5521Q PRESTIGE :)

פורסם
אכן אני מתכוון ל 10.

כשאתה ממליץ על I10 אתה מתכוון ל 1000 סמ"ק או 1200 ? יש לחבר שלי הצעה טובה ל 1.0 ליטר אוטומטית, כמעט חדשה, ב 56,000, מה דעתך?

נוסע בפריוס 2008

פורסם
כשאתה ממליץ על I10 אתה מתכוון ל 1000 סמ"ק או 1200 ? יש לחבר שלי הצעה טובה ל 1.0 ליטר אוטומטית, כמעט חדשה, ב 56,000, מה דעתך?

מה זה כמעט חדשה? כמה ק"מ עשתה? למה נמכרת?

עוד חודשיים היא מגיעה...IBANEZ S5521Q PRESTIGE :)

• תוכן חדש...