Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4307 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לאוטו' יש 2 דגמים:

insight - 68K

premium - 73K

אלה המחירים שלהם באלפים כרכב חדש.

אם זה הדגם היקר יותר אז אולי כדאי לחשוב על כך לחיוב.

אבל קצת מחשיד שרכב לאחר 1000 ק"מ נמכר שוב, מקווה שזה לא תאונה או משהו כזה.

זה מיד פרטית או סוחר?

עוד חודשיים היא מגיעה...IBANEZ S5521Q PRESTIGE :)

פורסם

ה1.0 אוטמטית קצת נופלת בין הכיסאות,מצד אחד היא לא הכי חסכונית ומצד שני לא זריזה כול כך,ה1.2 לפחות זריז משמעותית,מציע לנסוע על הרכב ולראות,אם תחליט שאהבת,תבדוק בלוי יצחק מה מחירון.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

הניסאן מיקרה מקרקשת ונותנת הרגשה של רכב זול מאוד ,זה הניסיון שלי עם מיקרה (רכב בן 3 שנים) כל השאר בסדר פלוס מינוס.

לחמתי יש קיה 1.2 אוטומטית ונסעתי עליה מס פעמים,הרכב בן שנה וכמה חודשים. אותי הרכב הפתיע לטובה.

לא מהיר מאוד ,אבל נוסע נחמד מאוד. הכל במקום ולא מקרקש (עדיין חדש),מאובזר מאוד ח"ח,נעילה מ,חישניי נסיעה לאחור.

לא מרעיש בנסיעה של 100 קמש (115 קמש מתחיל להרעיש קצת מהרוח) סה"כ המנוע הקטן מרעיש כשלוחצים מעל 4500 סלד

ומאוד לא נעים,בידוד הרעשים הרבה יותר טוב מהניסאן מיקרה(מרגיש איכותי יותר הקיה).

עשינו נסיעת מבחן על הדגם החלש וגם על ה 1.2 לפני הקניה,ה 1.2 ליטר זריז משמעותית.

פורסם

אני תמיד אמרתי בפורום לגבי רכב המיני כזה דבר:

או שקונים מיני ידנית שתיתן מקסימום חיסכון,כי אתה מתפשר על מרווח,מנוע,נוחות לעומת משפחתית,אז לפחות שתהיה מאוד חיסכונית,אם אוטומט אז אחת עם גיר רובוטי,אבל פה לא כולם אוהבים אותה,או אחת עם רציף,זאת הסיבה שהלכתי על הספייס.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

• תוכן חדש...