Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

החלפת מנוע

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4346 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לדעתי, כל עוד המנוע ה"חדש" דומה למנוע המקורי (ז"א שלא הוכנס למשל מנוע משופר, או מנוע עם אפס ק"מ), והוא במצב תקין + התקנתו נעשתה במקצועיות (ללא "זנבות" או תקלות שנוצרו לאחר ההחלפה) + ניירת מתאימה - המחיר לא אמור להשתנות כלל.

alfa 156 2.5.

פורסם

אם זו מרצדס S-CLASS 2014, הייתי מתרחק מאוד, או מוריד משמעותית במחיר.

אם זו פיאט אונו שנת 94 - מנוע עם אחריות (ששה חודשים או שנה) יכול להיות דווקא יתרון.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

חשוב לדווקא שיש שטר על המנוע וזה מעודכן ברישיון.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

מניסיוני, הונדה סיוויק שנת 2000, החלפתי מנוע לפני שנתיים, סיפור מוצלח מאוד ולא יקר במיוחד.

כיום,כעבור שנתיים ו 50,000 ק"מ הכל תקין אין אף תקלה, הרכב הרבה יותר חזק ושקט.

נאמר לי בזמנו, שמבחן של מנוע חדש זה בחצי שנה הראשונה, אם הכל בסדר בתקופה זו אז זה סימן שהוא נקלט טוב.

ליוליאן, שטר המכר נמסר למכון הרישוי בזמן הטסט והם לא מחזירים אותו, כך שלשטר יש צורך רק עד שעודכן הרישיון אחר כך אין בו צורך. אם הרכב עבר טסט מאז החלפת המנוע אז זה גם סימן שהכל בסדר.

נוסע בפריוס 2008

פורסם

לפות"ש, לדעתי זה לא צריך לשנות הרבה במחיר, הכל תלוי במצב במנוע החדש/מיובא/משופץ, בכל אופן נדרשת בדיקה ואולי במקרה זה, לשם שינוי, זה לגיטימי לדרוש מהמוכר התחייבות שהמנוע תקין.

נוסע בפריוס 2008

פורסם (נערך)

איציק, אני לא מבין, אתה החלפת מנוע ואתה מרוצה, ציטוט "..וזה ממש מצויין!!" , ועדיין אתה חושב שצריך להוריד על זה מחיר, מוזר.

אני אנסה לתת לך סיבות למה דווקא צריך להוסיף מחיר.

ניקח רכב ישן שעשה 200,000 ק"מ והוא בן 10 שנים, אתה לא יודע מתי תצטרך להחליף לו מנוע כי הוא מה שנקרא עבר הרבה.

עכשיו, אם המוכר אומר שהוא החליף לו מנוע, זה לא מוסיף לו ערך עבורך ? כי בעצם הוא כבר חטף את הקנס ?

ואם הוא יסביר לך את הסיבה להחלפת המנוע אז זה בסדר ? ולמה למען השם לא יודעים מי החליף את המנוע ? אין קבלות ?

לגבי אם זה נעשה במקצועיות בדיקה לפני קנייה תוכל לתת מענה.

נניח איציק בדוגמא שנתתי אתה מוצא שני רכבים אחד שהחליף מנוע ואחד שעדיין עם המנוע המקורי, איזה תבחר ?

עריכה אחרונה על ידי spring

נוסע בפריוס 2008

• תוכן חדש...