Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4319 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים,

לאחר בחינת הנושא הגעתי למסקנה שאלו 2 הרכבים שאני כנראה מעוניין לרכוש.

זוג +1.

התקציב סביב 60K-65K והשאלות שלי הן כלהלן:

1. קיה פורטה - האם הגיוני להגיע לצריכת דלק של 1:12 בנסיעה של 70%, 30% בעיר?

2. קיה פורטה - האם היא מומלצת בכללי מבחינת אמינות?

3. קיה פורטה - אם אני רוכש רכב שהיה בליסינג לשעבר, האם עדיין יש 7 שנים אחריות מהיום שהוא עלה לכביש על מנוע וגיר?

4. האם שווה למתח את התקציב בשביל שברולט סוניק?

ניסיתי, גיליתי, קניתי ונהנה - רנו מגאן !

כשחושבים מחוץ לקופסא, לעיתים מופתעים - שברולט קרוז 2011!

פורסם

באילו מצבים מאבדים את האחריות ל-7 שהים?

פורסם

במידה ואתה לא מטפל במוסך מורשה יבואן.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

אז לא ברור.

אם אני רוכש רכב עם עבק ליסינג, והחברה שממנה אני רוכש מציגה לי סדרת טיפולים מסודרת שבוצעו במוסך מורשה, מדוע איני מקבל 7 שנים אחריות? האם ניתן לוודא זאת מול קיה טרם הרכישה?

פורסם

7 שנות אחריות, יש רק לרכבים שנקנו ע"י צרכנים פרטיים, וגם זה אחריות חלקית מאוד-מנוע וגיר בלבד. רכבים ששימשו לליסינג 3 שנות אחריות בלבד. אם אתה רוצה לברר מול קאיה, תתקשר אליהם.

פורסם

ואם הרכב היה בליסינג פרטי?

פורסם

קיה עדיפה מבחינת הסחירות שלה וגם יש לה מנוע יותר חזק לעומת את אתה יכול להשיג סוניק מהיבואן בגרסת 1.4 אוטומט 6 הילוכים כמו בקיה(לא אותו גיר)או לקנות אחת מוטודיל ב75 1.6 שישבה במחסנים רוב הסיכויים.

בכללי עם אתה יכול למתוח את התקציב שלך ל75 אתה יכול לקבל רכב חדש עם אחריות של 3 שנים ולספוג את ירידת הערך.

במידה ולא את היכול לקנות את פורטה שכבר ספגה את הירידה ובגלל שזה סוס עבודה זה גם יכול לספוג תחזוקת השבר של חבר הליסינג.

• תוכן חדש...