Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

איזה רכב חדש הכי סחיר?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4318 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מעוניין לקנות רכב חדש לטווח של שנה+ ואהיה מעוניין למכור אותו בזריזות לאחר מכן, השאלה שלי מתמקדת באיזה רכב אוכל "להעיף" הכי מהר, אני מתלבט בין פולו לפיאסטה ידנית, שתיהן בטווח של 90K אך אני מוכן לשקול עוד אופציות "סחירות".

תודה מראש לעונים.

:-)

פורסם

כנראה שיאריס,הונדה גאז הם גם שומרות על מחירן.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

למה שלא תבדוק אופציה של השכרה? לקנות רכב חדש לשנה ולמכור זה לא ממש כלכלי.. בלשון המעטה.

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם

בוודאות לא רכב חדש.

גם ירידת הערך שתספוג תהיה גדולה וגם יהיה לך מאוד קשה למכור אותה ותצטרך לרדת הרבה מתחת למחירון כדי "להיות אטרקטיבי"

פורסם

נשמע כמו מקרה קלאסי לעיסקאות המיני ליסינג שצצות לאחרונה.

מקדמה קטנה + תשלומים חודשיים לתקופה קצרה (שנה וחצי בד"כ) שמסתכמים בסיום התקופה בסכום דומה לירידת הערך. יש אפשרות גם לחבילות אחזקה.

פורסם

צודקים אלו שהגיבו דלעיל.

לא חשוב שמה שאתה שוקל הוא כלכלי בכלל.

מה זה משנה מה סחיר יותר? האם בכלל ניתן לקבוע את זה?

אתה מראש קונה משהו בגיר רגיל, מצפה שהשוק בדיוק יזרום אתך? קדחת, זה לא עובד כך.

בד"כ מי שמוכר אחרי שנה, לדעתי, קשה יהיה לו לקבל את מחיר המחירון.

יש בקרב הקונים הרבה "ציידים" שרק מחפשים את הפראייר הזה שקנה חדש והוא זה שאמור עכשיו לספוג את ירידת הערך.

בקיצור- זה לא מדע מדויק, אולי באמת כדאי לך לשקול לשכור את הרכב ולהימנע מכל כאב הראש של מכירה וירידת ערך.

בהצלחה

פורסם

בנוסף לשכירות רכב לשנה+ או ליסינג לתקופה זהה, הייתי ממליץ לך לבדוק קניית רכב מיד שנייה שנמצא בין שנה עד שנתיים על הכביש וכבר ספג ירידת ערך מסויימת.

יש הרבה רכבים כאלו שמורים, כך תקבל רכב חדש (אמנם ללא ניילונים) ועדיין באחריות.

אם מצאת רכב טוב - זה פשוט פצצה של רכב. הוא לא הכי טוב בכלום. הוא הכי טוב בהכל ביחד.

פורסם

לפי המחירים של משומשות, אפשר לרות שכמה שהרכב זול יותר לרכישה כחדש, כך גם ירידת הערך לשנה/שנתיים הראשונות יהיה נמוך יותר, לדוגמת הפיקנטו, אלטו, 107, ושאר הקוביות.

• תוכן חדש...