Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4323 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• ספונסר פורום
פורסם

חברים שלום .

בשעה טובה אנחנו נוסעים לחול לעשרה ימים לסלובניה וקרואטיה .

השאלה שלי האם ניתן להפעיל ווייז שידבר בעברית או אנגלית.

והאם חבילה של 100MB ליום תספיק לקצת ווטסאפ וניווט סלולרי במשך היום .

מרכז שרות מומחה לרכבי פולקסווגן אודי סיאט וסקודה .

במוסך רון מקבלים שנה אחריות על עבודה וחלפים .

ישראל ב"ק 18 ת"א 035373204 .

פורסם

רון שלום

הבחירה שלי היא תמיד לברר לגבי ספקים בארץ היעד ולרכוש סים דאטה מקומי PREPAID- עד עכשיו עבד מצויין (איטליה, גרמניה)

בשתי המדינות האלו הוויז עבד מצויין עם כי לא תמיד יש עדכוני תנועה עדכניים

בהפעלה ראשונה של הוויז הוא טוען את המפה של האזור וזה צורך דאטה (לא יודע אם 100 מגה או יותר)

בדרך כלל בנסיעה לשבוע עד 10 ימים בחו"ל 1 ג'יגה מספיק די והותר גם לניווט וגם לדבר עם הקרובים בארץ (סקייפ/ויבר)

טיול נעים!

ליום יום: מחפש את המיועדת.... כרגע הצעצוע VTR סקסו 1997

לאשה ולסופ"ש: פורסטר 2016 X ממוגן עם הגבהה

פורסם

בתור מישהו שעשה את המסלול הזה שנה שעברה לא הייתי ממליץ להשתמש בוייז שם

חלק מהמפות לא מעודכנות בכלל

שווה להוריד מפה מעודכנת למכשיר מאשר להתחיל לבנות שם את המסלול שעליו אתה נוסע

כי החיים הם לא רק קו ישר PSI

פורסם

נסה תוכנות שאינן תלויות ברשת.

אני מכיר את NavFree - צריך להוריד את המפה לפני הנסיעה והיא פועלת ללא צורך בחיבור לרשת. החסרון - מתן הוראות טיפה מאחור ובאנגלית (למי שזה מפריע), עדיף שהנוסע לצד הנהג יעקוב אחר המפה ויתן את ההוראות לפי החיצים מוקדם יותר. בנסיעה שלי לפינלנד לפני חודש השתמשתי בה על טאבלט.

באחד השרשורים המקבילים הוצעה תוכנה דומה עם ביקורת חיובית - חפש את ההודעה.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

תנסה את אפליקציית navfree - אתה מוריד את המפות על המכשיר מראש (חינם), כך שהניווט מתבצע ללא צורך ב-data.

Subaru BRZ 2.4 6MT | Ford Focus 1.5 ST_Line  

פורסם

השתמשתי ב-sygic והייתי מאוד מרוצה. טיילתי בסלובניה, קרואטיה וגם הייתה שם גם גיחה של יום לוונציה.

A man walks down the street in that hat, people know he's not afraid of anything

פורסם
מה עם Google maps?

מצריך חיבור לרשת, והקריינות מעצבנת ברמות

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

לפני שנתיים נסעתי עם IGO שהורדתי לאנדרואיד ועבר מעולה, תעשה חיפוש בפורום בזמנו היה אחד בשם אסף שפרסם מפות.

גם גוגל מפות עבד יפה במקום עם אינטרנט.

בזמנו שבדקתי קרואטיה בוייז הייתה מפה בבניה או משהו בסגנון.

• שבועיים מאוחר יותר ...
  • ספונסר פורום
פורסם

חברים תודה רבה לאלו שהגיבו ,לבסוף התברר שמחיר השכירות ששילמנו על הרכב כולל גם מכשיר ניווט של גרמין שהתברר שהוא מדויק ונוח מאד לתפעול . לגבי הגלישה ללא ניווט בוויז ה 100MB הספיקו על הקצה לשימוש סביר במכשיר במשך היום . שוב תודה לכולם .

מרכז שרות מומחה לרכבי פולקסווגן אודי סיאט וסקודה .

במוסך רון מקבלים שנה אחריות על עבודה וחלפים .

ישראל ב"ק 18 ת"א 035373204 .

• תוכן חדש...