Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סל״ד סרק גבוה - רנו מגאן

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4321 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי רנו מגאן 1.6 בנזין שנת 2000 אוטו׳ סויץ נשאר פתוח לילה שלם והמצבר נפרק.

הנעתי עם כבלים ומאז הרכב תקוע ב1800 סל״ד בסרק,יורד קצת כשאני מפעיל את המזגן

או משלב ל d .

מה יכולה להיות הסיבה ?

פורסם

מצבר פרוק לא אמור לשנות עד כדי כך את הסרק אבל קןדם כל תפתור את בעיית המצבר ואם ממשיך פנה למוסך שיבדקו עם סורק

אולי זה סתם משיכת אויר ולא משהו אלקטרוני

פורסם

אופציה נוספת.

ראשית, צריך להבין נקודה מרכזית מסויימת: עבור מנוע - עבודה במצב סרק תוך שמירה על סל"ד יציב ותקין היא מטלה לא פשוטה שתלוייה במספר רב של פרמטרים ותקינות של מכללי ההצתה וניהול המנוע.

ולכן, **ייתכן** קרוב לוודאי שבגלל פריקת המצבר מחשב המנוע מבצע למעשה לימוד מחדש - במצב כזה בד"כ נחשפות בעיות פוטנציאליות ברכיבים רלוונטיים לסל"ד - כמו בית מצערת תפוס מעט או מלוכלך או מנוע צעדים וותיק ועוד - שהן יחידות שתקינותן *הגבולית* לא נתנה עד עכשיו רמז לבעיה.

אפשר לדעתי להמשיך לנסוע לא יותר מ100-200 ק"מ ולבדוק אם הבעיה מסתדרת וכמובן לוודא עם מוסך מורשה כדי לאבחן ולמצוא את הגורם המרכזי לבעיה במידה ועדיין קיימת כמו שיעצו לך כבר החברים כאן.

בהצלחה ותעדכן

-אבי

Alfa GT 2.0 JTS Blackline,  Alfa 159 1.8 Turbo TBI Sportwagon Elegante

אקסיות: Alfa 164 TS, Alfa 156 V6 QSystem, Alfa 166 V6,  Alfa 166 V6 Super Q2, Alfa Giulietta QV,  Renault EDC RS CUP

פורסם

הייה לי גם במגאן שלי (קופה מודל 2001 ידנית ) , בדיוק אותו הדבר אחרי שהמצבר נפרק והנעתי בעזרת כבלים . הייה תקוע על 2K סל"ד . בהתחלה שחבתי שאולי הכבל גז נתפס (?) , לאחר מכן נסעתי למוסך - אך בדרך הכל היסתדר . מרפי!!!

• תוכן חדש...