Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4328 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן, עשיתי לפני שבוע תאונה כשיצאתי מהחניה ברוורס והקאמרי הייתה מאחוריי עם התחת החוצה ונכנסתי בה מאחורה, אצרף תמונה מאוחר יותר. אין פגיעה גדולה ואין נזק נראה לעין מלבד הפח שנכנס קצת פנימה. (ללאנסר שלי התעקם הפח שהוצאתי בשניה, אבל בקאמרי יש משהו שחוסם את האפשרות להוציא את הפח מבפנים) השבוע הבחור לקח את האוטו למוסך (אני לא הייתי נוכח) והמוסכניק נתן הצעת מחיר של 4500. זה הגיוני לכזו מכה שאפשר לחלץ עם שתי כאפות מפנים? להפעיל ביטוח?

שאלת ביטוח קטנה, אם לבחור לא היה ביטוח פעיל בזמן התאונה הוא יכול בכלל לתבוע אותי?

פורסם

הצעת המחיר קרובה ל-5,000 ש"ח ולא 4,500 ש"ח כפי שכתבת.

הפנס האחורי נראה שלם, למה רוצים להחליפו בחדש?

מעבר לזה מחיר הפחחות והצבע מעט יקר.

פורסם

נו באמת 5000 על זה?

רוב חברי הפורום מסוגלים לפרק פגוש לבד ולהוציא את זה עם פן החוצה.

הפנס שלם,הצבע כביכול לא נסדק.

בסה''כ צריך שם שתי ידיים טובות,פן וקצת פוליש לכתם השחור.

לדעתי מנסים להשחיל אותך.

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם

נראה כאילו יש סדק על הפנס באמצע, אבל קשה לראות בבירור.

נסה לבדוק אצל PDR+ את עלות התיקון.

לגבי הביטוח בגדול, כן הוא יכול לתבוע אותך בתביעות קטנות, ואז אתה תובע את הביטוח שלך.

בגלל שלא היה לו ביטוח בתוקף בזמן התאונה הוא לא יכול להפעיל אותו ולתבוע דרכם.

פורסם

מאוד יקר, לפני מעט מאוד זמן נכנסתי במישהו ברוורס הפח אצלי נכנס ואצלו הפנס ונשבר ושפשופים, צביעה + פנס + תיקון המכה אצלי וצביעה עלו לי כ 1200 ש"ח .

- איציק -

מאזדה CX 5 2015

עמוס השרת יצא לפטרול. קראנו לו במ.ק. 77 והוא יחזור כל רגע.
פורסם (נערך)

בעבר היה לי מקרה דומה עם "חבר" (אי שם בשנת 2004, זה נמצא בהיסטוריה שלי כאן בפורום)

לאותו "חבר" היתה בלאנו שנת 97 בצבע בורדו. אני נסעתי ברוורס (בלי גז, רק חצי קלאץ', הייתי ממש במהירות איטית) עם פולו 2002 ופגעתי לו בטמבון האחורי. לפולו לא היתה אפילו שריטה ולבלאנו סדר קטן מאוד בפגוש (סדק של בקושי 2 ס"מ).

לא קרה כלום, החלפנו פרטים והייתי בטוח שיהיה בסדר אבל הנוכל ואביו ניסו להשחיל לי שאני אפצה אותם על זה שלרכב יש פגיעה בשילדה.

אבא שלי התקשר לאבא שלו כדי להסדיר את העניין (הרכב היה רשום על אבא שלי) ואבא שלו התחיל התחיל לצרוח עליו שהרסתי להם את האוטו.

אחרי כמה בדיקות (גם מול "מושיקו הנהג" אם מישהו זוכר אותו :-D ) התקשרתי לאבא שלו ואמרתי לו תקשיב לי טוב טוב יש לך 3 אפשרויות:

1. אנחנו סוגרים את זה בנינו בלי לערב ביטוח במוסך שאני בוחר ואתה חותם לי שאני לא חייב לך שום דבר.

2. תתבע את הביטוח, בשביל זה יש ביטוח יש לך את כל הפרטים שלי.

3. תתבע אותי בבית משפט.

תחשוב מה אתה רוצה לעשות ותחזיר לי תשובה. אתה רוצה לסגור את זה יפה- בבקשה.

אביו של הנוכל חזר אלי אחרי כמה דקות והחליט שנתקן את הרכב במוסך שאני אבחר. לקחתי אותו למוסך מוכר בבאר שבע ולא יקר, תיקנו לו את הנזר ב 700 ש"ח, הוא חתם שאני לא חייב לו כלום ושלום על ישראל.

עריכה אחרונה על ידי itamarg
פורסם

איזה שנה הקמרי ?

קבלת הצעת מחיר .

בררת כמה עולה פנס לקמרי ?

במאגר פנס שמאל משומש עולה סביב ה410 ש"ח לא ידוע עם החלק מקורי .

בררת כמה עולה מגן טמבון לקמרי ?

יש סדק או שריטה קטנה בפנס ויש להחליפו .

לאחר פרוק הטמבון התגלה כי מגן הטמבון בצד ימין נפגע ויש להחליפו.

יישור פח אחורי שנפגע.

עבודת חשמל לפרק את הפנס.

צריך לפרק את הטמבון לישר את המכה לצבוע את הטמבון .

על זה תוסיף מע"מ .

אתה יכול להשוות מול פחח אחר .

יותר בריא להפעיל ביטוח בשביל זה אתה משלם.

פורסם

יותר בריא להפעיל ביטוח בשביל זה אתה משלם.

מצטרף להמלצה, ככה שגם אם תהיה :"ירידת ערך" הבעלים של הרכב לא ישגע אותך וינסה להוציא ממך את זה אלא יקבל את הכסף מהביטוח בלי כאבי ראש בשבילך. אם בכל זאת אתם סוגרים את זה בלי ביטוח, תעשה מה שכתבתי בהודעה הקודמת ותחתים את הבעלים של הקאמרי שאתה לא חייב לו שום דבר אחרי התיקון.

פורסם

אתם לא יודעים מה הנזק מאחורי הטמבון, ואתם לא באמת יכולים להעריך את המחיר מבלי לדעת מה היקף הנזק.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם

עד כמה שהצלחתי לראות אין ממש נזק רציני מאחורי הפגוש, ביטוח לא בא בחשבון כי אני נהג צעיר. ההורים לא יודעים על התאונה (הם בעלי הפוליסה) ולכן גם בעייתי לערב ביטוח כי לא אמרתי על התאונה בדיעבד. חשבתי שהעלות תסתכם במאות בודדות של שקלים שאני אוכל לספוג בלי לערב את הביטוח, ניסיתי לבקש מהבחור שפשוט יגיד שהתאונה קרתה היום ונפתור את הסיפור אבל הוא טוען של"הסוכן ביטוח" יש "תביעה מוכנה" על התאריך של התאונה. אני אנסה לקחת אותו למוסך שלי ולראות אם הנזק יוצא זול יותר ואם לא אין מנוס.

• תוכן חדש...