Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4342 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הגרניק מצויין, ממליץ עליו בחום! עושה את העבודה כמו שצריך. באמת שווה כל שקל.

אם היית שואל אותי לפני כן, התלבטתי מאוד אם לרכוש גרניק או לא ולבסוף הבנתי שעשיתי את הבחירה הנכונה :)

לגבי השואב אבק אני יודע שיש את השואב הזה: http://www.polack.co.il/item-2701/%D7%A9%D7%95%D7%90%D7%91-%D7%90%D7%91%D7%A7-%D7%A8%D7%98%D7%95%D7%91%D7%99%D7%91%D7%A9-%D7%A0%D7%99%D7%A8%D7%95%D7%A1%D7%98%D7%94-1400w

נפתח עליו השבוע, לא מזמן, שרשור שיש בו המלצה של חבר פורום שהיה אמור לקנות דגם יקר יותר שעלה 1700 ש"ח ולבסוף התברר לו

כי חבר לו לבזבז כ"כ הרבה כסף כשיש את אותו שואב, עם אותם סטנדרטים במחיר זול יותר שעושה עבודה זהה כמעט.

חפש את השרשור, זה יעזור לך.

בהצלחה ;)

Seat Leon 1.8T 248Hp//2017

Stage 1 // Revo

פורסם

אתמול השתמשתי פעם ראשונה ב3.300 - שואב מצוין. העוזרת שלנו השתמשה בו גם בבית. בדרך כלל היא משתמשת בשואב קירבי שעלה מעל 10K והיא אמרה שהוא הרבה יותר מוצלח.

לגבי גרניק, אני משתמש בK3.550 ומאוד מרוצה. הקטנים יותר הרגישו לי קצת חלשים מדי...

פורסם

אפשר לחבר לK2.120 מקציף ? ובקשר לשואב אבק המחיר יקר מידי , אני מחפש שואב סבבה לא משהו מטורף , שואב שיתן עבודה פעם בחודש ~ חודשיים לניקוי האוטו , לא על בסיס יום יומי.

פורסם

חברים לגבי המכונות של קרשר, שלי החלה לדלוף לאחר שנה וקצת של שימוש פעמיים בחודש, בחנות נאמר לי שזה קורה שעובדים עם המכונה יותר מרבע שעה( גם לא רצוף).

מבירורים זו מחלה נפוצה של המכונות האלו מכל הדגמים.

אז תשימו לב.

אם התיקון יהיה יקר אני כבר ארכוש גרניק של חברה אחרת.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם

מנסיון, גם שלי התחילה לדלוף בדיוק אחרי שנה וחודש ושלי זה נדמה לי דגם מסדרה 4 של קרצר. התיקון לא יהיה יקר אם תפתח את הגרניק תראה איזה חלקים צריך להחליף תזמין מחול ותתקן לבד. היוטיוב מלא בסירטוני פירוק והרכבה.

• תוכן חדש...