Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

האם פרסום רכב ביד2 בתשלום?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4330 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

משום מה נסיתי לפרסם מודעה ביד 2

אבל זה לא מפרסם לי

זה מראה לי את מספר המודעה אבל אין לי מה לעשות עם זה

גם בעדכון פרטים והמודעות שלי אני לא רואה אותם, ניסיתי לפתוח עם שלושה מיילים ולא הלך.

מצורפת תמונה.

image.jpg

עריכה אחרונה על ידי סהר ביטון

&&& Polo - 6n2 , 1400 16v &&&

פורסם (נערך)

לוקח עד יום לבדיקת המודע שלך ואז זה מתפרסם.

לא הבנתי למה הגעת לאזור העיסקי?

שים לב שיש אופציה לבחירת מסלול,יש בחינם ויש בתשלום שגורם למודעה שלך להיות בצבע שונה.

עריכה אחרונה על ידי yulianx

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

קרה לי בדיוק מה שקרה לך , התקשרתי אליהם לברר נתתי להם מספר טלפון שלי שיבדקו מה הולך עם המודעה , אומרים לי שאני סוחר :lol::lol::lol: עוד ישראלים טיפוסיים נו ... כל החיים שלי פירסמתי שם 5 מכוניות וכבר סוחר ? מפה לשם הם דרשו 700 ש"ח חדשים בויזה לפירסום של 10 מכוניות בחצי שנה. תפרסם עם מספר אחר שעוד לא פירסמתה ביד 2 איתו , עד שגם יחליטו שהמספר הזה שלך הוא יהיה "סוחר". בעיה רצינית:twisted:

Tuning:lol:

פורסם
לוקח עד יום לבדיקת המודע שלך ואז זה מתפרסם.

לא הבנתי למה הגעת לאזור העיסקי?

שים לב שיש אופציה לבחירת מסלול,יש בחינם ויש בתשלום שגורם למודעה שלך להיות בצבע שונה.

כבר עבר יום 1 מאז שפרסמתי את המודעה ולא היה שום חדש

לא הגעתי לאזור עסקי בכלל, נכנסתי לפרסם מודעה רגילה וגם בחרתי במסלול רגיל, בחרתי באפשרות (פרטי) בקטגוריית רכב

ומשם כבר המשכתי הלאה, מלאתי את הפרטים וכל מה שצריך למלא ומשום מה אישרתי את כל הפרטים אבל בזה זה הסתיים, לא ראיתי אחר כך שום דבר שקשור למודעה.

קרה לי בדיוק מה שקרה לך , התקשרתי אליהם לברר נתתי להם מספר טלפון שלי שיבדקו מה הולך עם המודעה , אומרים לי שאני סוחר :lol::lol::lol: עוד ישראלים טיפוסיים נו ... כל החיים שלי פירסמתי שם 5 מכוניות וכבר סוחר ? מפה לשם הם דרשו 700 ש"ח חדשים בויזה לפירסום של 10 מכוניות בחצי שנה. תפרסם עם מספר אחר שעוד לא פירסמתה ביד 2 איתו , עד שגם יחליטו שהמספר הזה שלך הוא יהיה "סוחר". בעיה רצינית:twisted:

איזה שטויות, פרסמתי אוליי 3/4 מודעות באתר יד 2 ובכלל רק 1 מהן קשורה לרכב

אנסה באמת לפרסם עם מספר פלאפון אחר ואעדכן בהמשך, תודה :wink:.

&&& Polo - 6n2 , 1400 16v &&&

פורסם

קרה לי גם כשפרסמתי עבור חברים את שני הרכבים שלהם במקביל.

סומנתי כסוחר וגם שיחה עם נציג שלהם לא הובילה לשום מקום, "אתה סוחר רכבים!"

בסוף שיניתי למייל אחר וטלפון אחר.

בעבר:205 1400 95׳, אקסנט 00׳,לאנסר 04׳,סוזוקי קרוסאובר 14'

kia sportage 2000 top '17

היום corolla cross 2022

פורסם

חוצפנים גם לי הם אומרים שאני סוחר, מה שעשיתי זה פתחתי מייל חדש, ן-IP חדש, וטלפון שונה, של מספר שהיה לי פעם, וכתבתי את המספר על התמונה, וכתבתי בהערות נא להתקשר למספר בתמונה.

רק ככה אישרו לי את המודעה שלחתי להם גם מייל לא עזר.

• תוכן חדש...