Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

איך מציבושי כריזמה ?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4322 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום ,

אני מתכוון לקנות בעוד כמה ימים רכב מסוג מציבושי כריזמה שנת 1998 הרכב עשה 212,000 אלף קילמוטר

רציתי דלעת איך הרכב בכללי האם הוא שווה קניה אני צריך את הרכב שיחזיק לי בעיקר שנה כי אז אני מתגייס

הרכב ישמש אותי לנסיעה כללית וטיולים אז רצית לדעת אם כזה אפשר יהיה ליסוע לאילת או לצפון והאם הוא יחזיק מעמד

פורסם

שלום,

בתור בעל חנות לחלקי חילוף לרכב מזה כ 10 שנים, אני יכול להגיד לך שהרכב הזה הוא מאוד אמין.

את זה אני יודע לפי כמות החלפים שמבקשים לרכב מסוים במשך השנים.ולרכב הזה חוץ מטיפולים שוטפים פשוט כמעט ואין בלאי.

לפי מה שזכור לי החלקים השכיחים ביותר בהם יש תופעה של בלאי וצורך בהחלפה הם ידיות הדלתות ופיקוד חלונות החשמל בדלת הנהג.

מקווה שעזרתי.

פורסם

אני קניתי כזה לפני 3 חודש אז זה מה שלי היה :

יחסית למחיר סביב ה 6000 שקל אין לו מתחרים , לגבי בטיחות תלוי בדגם הבסיסי זה עם כרית אויר לנהג ויש דגמים גם עם איביאס ו 2 כריות. מאוד מאוד מרווח ודי נוח .

אם טופל סביר אז אמור להחזיק ללא בעיה, האמינות הכללית של הרכב מצויינת . שים דגש על טיימינג מתי נעשה , בדוק שמן גיר ורצוי שיהיה מקורי הבלאי קטן וההעברות לא מורגשות כמו כן התנהגות גיר משתנה צריך להתרגל אליו אני די אוהב מזכיר לי קצת ידני . מתגים של חלונות חשמל שמתקלקלים , אם הלחצן לא עובד פרק אותו ונקה את המגעים עם ספירט (זה לחצני גומי דיגיטליים כמו במחשבון)

שים לב לבלמים יש הרבה תלונות שהם חלשים , גם אצלי הם היו כך, החלפה לנוזל בלמים טרי ורפידות טובות פותרות בעיה זו.

צריכת דלק בעיר 1-8 מחוץ לעיר 1-15 בערך

משייט ממש בנוחות בכל מהירות אבל מרגיש קצת כבד בעליות ודורש לחיצה בריאה על הדוושה בשביל להאיץ טוב.

פורסם

מחוץ לעיר 1/15 ?

נשמע לי קצת אופטימי ...

בסה"כ יפנית טובה ואמינה אבל במודלים כאלה כבר לא כל כך משנה איזה סמל יש על הרכב אלה איך טיפלו בו לאורך השנים , אל תיקח משהו מוזנח .

פורסם
הרכב חלש, קיבל 3 כוכבים במבחן ריסוק, ללא ABS וללא כריות אוויר. אני הייתי מתרחק.

הרכב כבד, מטחנת דלק סביב 1:9 , יש כרית אוויר וabs בחלק מהגרסאות, הבעיה העיקרית היא פנסים נשרפים מהר

פורסם
אני קניתי כזה לפני 3 חודש אז זה מה שלי היה :

יחסית למחיר סביב ה 6000 שקל אין לו מתחרים , לגבי בטיחות תלוי בדגם הבסיסי זה עם כרית אויר לנהג ויש דגמים גם עם איביאס ו 2 כריות. מאוד מאוד מרווח ודי נוח .

אם טופל סביר אז אמור להחזיק ללא בעיה, האמינות הכללית של הרכב מצויינת . שים דגש על טיימינג מתי נעשה , בדוק שמן גיר ורצוי שיהיה מקורי הבלאי קטן וההעברות לא מורגשות כמו כן התנהגות גיר משתנה צריך להתרגל אליו אני די אוהב מזכיר לי קצת ידני . מתגים של חלונות חשמל שמתקלקלים , אם הלחצן לא עובד פרק אותו ונקה את המגעים עם ספירט (זה לחצני גומי דיגיטליים כמו במחשבון)

שים לב לבלמים יש הרבה תלונות שהם חלשים , גם אצלי הם היו כך, החלפה לנוזל בלמים טרי ורפידות טובות פותרות בעיה זו.

צריכת דלק בעיר 1-8 מחוץ לעיר 1-15 בערך

משייט ממש בנוחות בכל מהירות אבל מרגיש קצת כבד בעליות ודורש לחיצה בריאה על הדוושה בשביל להאיץ טוב.

רכב מצויין, מאוד אמין, גדול וצריכת הדלק איננה גבוהה כמו שמתארים.

אם הרכב שמור לא הייתי פוסל.

מה התקציב שלך? הכריזמה אמנם אמינה בבסיסה אל מדובר ברכב מזדקן עם המון חלופות על פניו ועם צריכת דלק גבוהה.

שלום,

בתור בעל חנות לחלקי חילוף לרכב מזה כ 10 שנים, אני יכול להגיד לך שהרכב הזה הוא מאוד אמין.

את זה אני יודע לפי כמות החלפים שמבקשים לרכב מסוים במשך השנים.ולרכב הזה חוץ מטיפולים שוטפים פשוט כמעט ואין בלאי.

לפי מה שזכור לי החלקים השכיחים ביותר בהם יש תופעה של בלאי וצורך בהחלפה הם ידיות הדלתות ופיקוד חלונות החשמל בדלת הנהג.

מקווה שעזרתי.

הרכב חלש, קיבל 3 כוכבים במבחן ריסוק, ללא ABS וללא כריות אוויר. אני הייתי מתרחק.

הרכב כבד, מטחנת דלק סביב 1:9 , יש כרית אוויר וabs בחלק מהגרסאות, הבעיה העיקרית היא פנסים נשרפים מהר

תודה רבה על כול התגבות אתם לא מאמנים כמה עזרתם לי ,

את הרכב אני צריך רק לשנה אחת ל י'ב מצאתי רכב כזה במצב טוב במחיר ממש זול אני לא אציין אותו פה ויש לי רק שאלה אחת מכול התגבות שהגבתם לי

האם אני יכול ליסוע אם הרכב מרחקים גדולים כמו נסיעות לאילת וצפון כי אני די אוהב טיולים |?

פורסם
תודה רבה על כול התגבות אתם לא מאמנים כמה עזרתם לי ,

את הרכב אני צריך רק לשנה אחת ל י'ב מצאתי רכב כזה במצב טוב במחיר ממש זול אני לא אציין אותו פה ויש לי רק שאלה אחת מכול התגבות שהגבתם לי

האם אני יכול ליסוע אם הרכב מרחקים גדולים כמו נסיעות לאילת וצפון כי אני די אוהב טיולים |?

היה לאבא שלי שנת 98 עלה כמו גדול למגדל העמק,אם האוטו שמור ומטופל אין סיבה שלא יגיע ממקום למקום,מה שכן בהתחלה תרגיש שהאוטו כבד מאד אבל כשהוא מתחיל לצבור מהירות הוא ניהיה טיל בליסטי

פורסם

למה טיל בליסטי, אנטרפרייז! כל הפורשה והפרארי בארץ יש להם גלאי כריזמות - איך שאחת כזאת יוצאת מהחניה, הן מתחבאות מבושה, באוטומט.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם
לא.

ברכבים האלה יש הגבלה של עד 100 ק"מ. יותר מזה הם מתחילים להתפרק בזמן הנסיעה, ואחר כך צריך לאסוף אותם מהכביש.

היה לי את הדגם הידני. עשה 200K כמו כלום ונהנתי מכל רגע.

פורסם
למה טיל בליסטי, אנטרפרייז! כל הפורשה והפרארי בארץ יש להם גלאי כריזמות - איך שאחת כזאת יוצאת מהחניה, הן מתחבאות מבושה, באוטומט.

שמע נכון שהוא לא מהיר כמו פורש אבל כשהוא צובר מהירות האוטו לא מבייש רכב עם מנוע גדול יותר

פורסם

מכיר כריזמה. באמת אוטו לא רע, אבל קצת פרופורציות. מבחינת ביצועים זו כולה משפחתית יפנית סטנדרטית.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

• תוכן חדש...