Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4330 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אחרי ששנים השתמשתי בONR כפרי-ווש בשטיפה השבועית של הרכב (מה לעשות-הגרניק שלי לא מאפשר לחבר לו ראש מקציף...), קניתי את המיכל המקציף של גלוריה באוטוסטור.

אין מה להגיד, רמת הקצף שהדבר הזה מוציא פשוט מדהימה! קיבלתי גם במתנה דוגמית של MR PINK, שאותו לא זכרתי כל כך לטובה כשמפו לשטיפה עם דלי, אבל כשמפו מקציף, אין דברים כאלו...

ניסיתי עוד כל מיני סוגי שמפו (אוטו-פינס, נאנו לקס ועוד כמה) שכולם עבדו יפה, חלקם פחות חלקם יותר.

בכל מקרה זכרתי שהרבה אנשים דיברו על תחליפים ועל המקציף הזה ולא ראיתי פה שום אזכור לעניין.

ד"א, קניתי באותה ההזדמנות גם את המרסס הרגיל שלהם וגם הוא הרשים אותי לטובה, עבדתי איתו לנוזל סיכוך לפלסטלינה וממש נהניתי.

פורסם

יעזור מאוד לאחרים להבין את חוות הדעת שלך אם תוכל לעלות סרטון בו אתה משתמש במרסס.

זה יוכל לתת מבט שונה לקוראים פה בפורום. עושה רושם שהמוצר מספק את אותם אנשים שעושים שימוש רב במרסס, מהביקורת שלך ומסרטונים שראיתי של אותו מקציף.

ותתחדש לך ;)

Seat Leon 1.8T 248Hp//2017

Stage 1 // Revo

פורסם (נערך)

חבל שלא התייעצת פה כי במחיר שלו היית יכול לקנות בארץ את FOAM MASTER 10 .

בכל מקרה קיבלת הקצפה טובה .

שים לב שאתה מוגבל במילוי 700 מ"ל מים .

אל תמלא עד הסוף כי לא יהיה מספיק לחץ אוויר להקצפה .

אני משתמש בשתי המקציפים האלה .

הדילול שאני משתמש :

FM10 :

מים - 1.25

שמפו - 15 מ"ל .

FAMMY CLEAN 100 :

מים - 700 מ"ל

שמפו - 5 מ"ל .

תנסה דילולים שונים ותבדוק מה מתאים לך .

אל תבזבז יותר מדי שמפו .

עריכה אחרונה על ידי rsm130d
פורסם

קניתי גם כן את המקציף של גלוריה ויש לי רק דברים טובים להגיד עליו.

אומנם אין לי ניסיון עם מקציפים אחרים אבל זה בהחלט עושה את העבודה על הצד הטוב ביותר.

בנוסף ההפרש בין המחיר בארץ לזה שבחו"ל (עלות + משלוח) נמוך מאוד.

פורסם

BIOT - אין לי ניסיון עם המרסס המקציף שלך .

אבל תנסה למלא ליטר מים + 15 מ"ל שמפו מקציף .

בגלל הקיבולת הגבוהה של המיכל ( 2 ליטר ), אתה תצטרך הרבה לפמפם בשביל שיבנה לחץ להקצפה .

PhilipR -

את FOAMY CLEAN 100 מוכרים באיביי = 180 ₪ כולל משלוח

את FOAM MASTER 10 מוכרים בארץ ( א.א.א. אגרוטל הדברות - מושב בילו )= כ- 250 ₪

פורסם

הדגם של הגלוריה שאני משתמש זה הfm 100

מבחינת כמות שמפו, אלו בערך הכמויות.

הסרטון הזה הוא מהפעם הראשונה שהשתמשנו בו

פורסם
BIOT - אין לי ניסיון עם המרסס המקציף שלך .

אבל תנסה למלא ליטר מים + 15 מ"ל שמפו מקציף .

בגלל הקיבולת הגבוהה של המיכל ( 2 ליטר ), אתה תצטרך הרבה לפמפם בשביל שיבנה לחץ להקצפה .

PhilipR -

את FOAMY CLEAN 100 מוכרים באיביי = 180 ₪ כולל משלוח

את FOAM MASTER 10 מוכרים בארץ ( א.א.א. אגרוטל הדברות - מושב בילו )= כ- 250 ₪

219 ש"ח באוטוסטור ;)

• תוכן חדש...