Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3828 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הוא ממליץ להוסיף כסף ולקנות רכב איכותי יותר במקום Sandero Stepway, רק שהוא לא יודע מה הפער במחירים בארץ.

ההשוואה שלו היא לפיג'ו 2008 שהמחיר בארץ מתחיל ב 100000 ש"ח

תריצו עד ל 2.00 ותראו מה הדאסטר עושה בשטח, זה לא קרוסאובר.

https://www.youtube.com/watch?v=qIBEL8_KLk4

אייל

• תגובות 1.1 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

מצטער לקלקל אבל זה לא ממש אתגר עבירות. גם פרייבט עם מספיק תנופה עובר את זה. הייתי רוצה לראות סרטון בשטח סלעי טכני יותר שמראה מהלך מתלים ואחיזה

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם

אחלה מסקנה שמבוססת על תמחור של רכב שהמחיר שלו עוד לא הוכרז.

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם

נינג'ה, תעשה טובה.. אמרו שהסנדרו תהיה בתפר שבין סופר-מיני למיני, מה שאומר 70,000 ש"ח. עם תמחור כזה, לרכב שבמקור עולה חצי מכך בבריטניה (כן, אני יודע שזו גרסא "מיוחדת", מאובזרת ועם מנוע 0.9) תצטרך להתפלל הרבה מאד על מנת שהדאסטר יתומחר ב-90 אלף. אני מהמר על סכום שנושק ל-100,000 ב*מקרה הטוב*.

:idea:
פורסם

"אמרו" "משערים" "כפי כנראה" זה מה שמופיע בכל כתבה בעניין.

תאמין לי אני אהיה בראש משלחת הצלבנים אם הרכבים יתומחרו בצורה מוגזמת, אבל אני נותן לקרסו להנות מהספק עד שתפורסם טבלת מחירים רשמית.

זה המינימום שמגיע להם.

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם

מקבל ומקווה להתבדות. אני פשוט חושש שקרסו מביטים אל עבר סקודה של ימינו ומחככים ידיהם בהנאה.

עליהם לזכור שדאצ'יה של היום היא במצב של סקודה של ראשית המילניום ולא של היום. בנוסף, רנו אינה נהנית מ"התדמית הגרמנית" של פולקסוואגן.

:idea:
פורסם

אתה יכול לומר את זה אבל על רנו בצורה אחרת, יש ביניהם שיתוף פעולה מאוד חזק עם ניסאן, אז רנו אולי כן יכולה להנות בעוד אי אילו שנים מ"התדמית היפנית"?

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

זה בסדר, הישראלי עדיין מקובע באותן דעות מלפני 20-30 שנים,

שפיאט זה זבל, שצרפתיות זה רק בעיות חשמל וחוסר אמינות מוחלט, שאיטלקיות מחלידות, שגרמניות זה איכות (ולך תסביר לו שהוא צריך לקרוא על TSI וDSG ברשת כדי להבין כמה מרורים אנשים אוכלים מהרכבים האלו), ושיפניים זה אמינות (שיספר את זה למישהו אחר, טויוטה כל יום עם ריקול אחר ומניסיון עם טויוטה אצל ההורים לא הייתה מוצלחת במיוחד).

אם יש עדיין אנשים עם סטיגמות על פיאט/קיה/סקודה, שעברו שינויים מהותיים בשנים האחרונות, אז אני לא מתפלא על רנו, למרות שגם אלו עשו מהפכה לדעתי בשנים האחרונות.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

פורסם

מצד אחד אתה מדבר על סטיגמות על סקודה ואתה בעצמך נעול על סטיגמת TSI DSG... גם שם הייתה הרבה התקדמות, זה כבר לא זה.

פורסם

אני כן רואה ומבין את השינוי שסקודה עשו בזמנו בין הפליסיה לבין הפאביה, או הסופרב שהייתה מכונית מנהלים מצוינת ועדיין בעיניי מכונית מנהלים מצוינת,

אבל כשיש כל כך הרבה תלונות זה מעלה הרבה סימני שאלה.

• תוכן חדש...