Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4343 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב.

לאחרונה רכשתי 206 שנת 07

שמתי לב שהכנסת הילוך רוורס מלווה בנקישה מהמנוע

והילוך רביעי גם נוקש כאשר הוא נכנס

מה גם שמתי לב שכל ההילוכים נכנסים סביב 2800-3000 סל"ד וההילוך האחרון נכנס סביב 2200-2500 סל"ד

האם יש לכם כיוון בשבילי?

והאם לדעתכם החלפת 4 ליטר שמן גיר מקורי יכול להשפיע? (מחיר של 4 ליטר עולה 400 ש"ח ככה שאני חושב 3 פעמיעם לפני שאני מחליף)

תודה מראש...

פורסם

חובה להתחבר עם סורק תקלות, לבדוק האם ישנם קודי תקלות ובנוסף לבדוק נתוני גיר כגון לחץ שמן בהילוכים שונים ועוד.

אביב

פורסם

נקישה ברוורס זה בהרבה מיקרים טיבעי ב AL4. אם זה בומבה חריפה זה מצדיק התייחסות. נקישה קלה - תחיה עם זה.

לעומת זאת נקישה ברביעי - זה מצריך הסתכלות.

פורסם

אני אנסה לצלם בהמשך היום תמונה

בכלמקרה קשה לי להאמין שהבעיה היא בגלל התושבתכי אחרת כל הילוך היה עושה בערך אותו דבר

מהגם בזמן שהאוטו מעביר לרביעי ישנה בלימהיחסית חזקה לפני שהוא מעביר להילוך והואמעביר את ההילוך לדעתי מוקדם מידי (2000– 2200 סל"ד)מה שגורם לסחיבה איטיתעד שהוא צובר מהירות

לפנישהוחלפה התושבת לא נסעתי על האוטו בשביללשים לב,קניתי את האוטו ומידשראיתי את התושבת החלפתי אותה

פורסם

כמובןשאני לא יודע מה היסטורית הגיר

וממהשקראתי שמן גיר לא מקורי גורם לתופעות

האםמניסיונכם החלפה חלקית (4ליטר של השמן גיר לשמןמקורי ESSO)יכול לעזור?

פורסם

מה אתם אומרים?

מישהו יכול גם לכוון אותי איך לבצע בדיקה מדוייקת עם לקסיה?

והאם איפוס הלמידה של הגיר עם הגלקסיה גם יכול לעזור?

פורסם

הגלקסיה יכולה לעזור...

בכל אופן, אם אתה רוצה אתה יכול להגיע עם הרכב לבדיקה ללא חיוב,

רק תרים טלפון לפני.

ספי

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

אז ככה, כמה עידכונים.

צצה לה תופעה חדשה, לפעמים במעבר מהיר של ידית ההילוכים מהילוך רוורס למשל להילוך דרייב, הרכב נשאר על ניוטרל למרות שהידית על דרייב ואז צריך שוב לעלות ולהוריד את הידית כדי שיכנס לדרייב.

יש לציין גם שביצעתי החלפה של 4 ליטר שמן גיר (לשמן גיר מקורי, בקבוק אפור שרשום עליו PRO 4HP20) ואין שינוי

לגביי התושבת אני כבר שוקל לקנות מקורית כי החלפה של בוקסה מצריכה מוסך ופרס, וזה לא שווה לי אם זה לא יעשה שינוי, שמתי לב שבמקורית הבוקסה עם צורה דיי ייחודית ולא כמו התחליפיות, והשאלה אם יש בינהם הבדל, תקנו אותי אם אני טועה

פורסם

עניין החיווי ידית הילוכים תלוי בכיוון של המתג החשמלי על הגיר.

הוא מהודק ע"י 2 ברגי TORX במידה 30, וכל מילימטר קובע.

לעיתים מדובר במגע לא טוב בתוך המתג, ולעיתים רק צריך כיוון. במקרה שלך הייתי מהמר על כיוון בלבד (מילימטר שניים לכאן או לכאן יפתרו את הבעיה).

בנוגע לבוקסה:

אם מדובר בבוקסת פלסטיק, אפשר לבצע את ההחלפה על הרכב וללא פירוק של שום דבר. בוקסות פלסטיק יוצאות ונכנסות (מגורזות) יחסית בקלות.

אם אתה הולך על תושבת מקורית, סביר להניח שתצטרך לקנות את כל החלק כי זה מגיע בוקסות ותושבת מתכת ביחד (לפחות ככה זה מופיע אצל היצרן).

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

אפשר תמונה של המתג המדובר? ואיך מכוונים אותו?

לגביי הבוקסה, היא קיימת גם בפלסטיק וגם בברזל, כרגע מורכבת לי אחת מברזל

מצאתי בALIEXPRESS בוקסה סיני זהה לבוקסה בתושבת המקורית

http://i01.i.aliimg.com/wsphoto/v1/1157100331/Elysee-fukang-16v-c2-206-307-1-6-original-font-b-engine-b-font-mount-font.jpg

לעומת בוקסות רגילות ששונות בצורה שלהם

http://beseka.com.tr/catalog/images/B2420.jpg

• תוכן חדש...