Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4338 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם!

אמש, כשניקיתי את הג'נטים של הגלגלים במהלך שטיפה שגרתית של הרכב הבחנתי לפתע שבאחד מבתי הגלגלים האחוריים ישנו חלק עגול מהציפוי שיש בבית הגלגלים שעומד להתפרק משם. נגיעה קלה בזה גרמה לכך ליפול וזה חשף מעין כיסוי פלסטיק עגול שהיה מאחורי זה.

אין לי מושג במה מדובר ואין לי מושג מה ההשלכות של זה. האם מדובר בציפוי וכעת משהו ברכב חשוף וזה בעייתי? האם עלי לגשת למוסך?

אציין כי מדובר ברכב יונדאי חדש (2014).

מצ"ב תמונות רלוונטיות:

- תמונה של החלק המכוסה, כפי שהוא אמור להיות (צילמתי מהגלגל השני האחורי, היכן שזה עדיין שלם).

- תמונה של החלק לאחר שנפל ממנו הכיסוי.

- תמונה של הכיסוי ההגנה שנפל.

תודה מראש לעוזרים!

333.jpg

222.jpg

111.jpg

• חברי המעגל הראשון
פורסם

זה פקק ניקוז. מה שירד זה שכבה של חומר הגנה שמצפים בו תחתית של הרכב. לדעתי לא יגרם נזק אם תיסע בלי החתיכה המסכנה הזו.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

הפקק עצמו עדיין נמצא שם, השכבה של החומר השחור שהיתה עליו ירדה.

פורסם

מקפיץ.

אשמח לתגובות נוספות.

לצערי, עד עכשיו לא הצלחתי להבין מכם באיזה חלק מדובר (פקק ניקוז /

קליפס שמחזיק את הפלסטיק של בית הגלגל

) והאם לדעתכם המוסך מטפל בדברים כאלו במסגרת האחריות?

פורסם

אני אנסה להסביר בפשטות, מאחורי הפגוש ישנה ביטנה מפלסטיק שמחוזקת ע"י קליפסים כנראה כנגד בית הגלגל.

בית הגלגל מצופה בחומר (איטום כנראה) כלשהו בהתזה, אחרי שהוא התקלף לך קיבלת הטבעה של הכיתוב על הקליפס,

כנראה מספר קטלוגי של החלק.

עד שלא תלך למוסך לא תדע.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

רואים בבירור שמה שיצא זה חתיכה מהאיטום שהיתה על הפקק. בגלל זה הכיתוב הפוך.

• תוכן חדש...