Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב שני ב 20k

zebra
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4378 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רוצה לקנות רכב שני לנסיעות יומיומיות לעבודה

הנסיע ה היא סהכ הלוך ושוב 70 קמ בדרך מישורית

מחפש רכב חסכוני ואמין ועדיף שיהיה כמה שיותר חדש (2008 ???) במגבלות התקציב כמובן

נקודת ההתחלה שלי היתה פיאט פונטו גרנדה 1250 ידנית 2008 או אולי מנוע 1400

למישהוי יש המלצות לדגם ושנתון

פורסם

בישביל לקבל את גרסאת ה1400 , שהיא גרסא מצויינת לרכב הנוכחי תצטרך להשקיע סכום גבוה יותר מ 20,000 גם אם מדובר ברכב משנתון 2007 עם עבר של השכרה/ליסינג.

הייתי ממליץ לך בדגמים האלה לא לקרב להשכרה מהסיבה שמתעללים בהן. חפש לך גראנדה 2007 עם עבר של ידיים פרטיות, בסכום הזה לקבל רכב מהשנתונים שדרשת פיאט פונטו תיהיה לטעמי הבחירה המוצלחת ביותר, החזקתי את הרכב הנ"ל והוא אמין יותר מכמה רכבים גרמנייפ שהשם שלהם הולך לפניהם..

תריץ חיפוש ביד 2 יש מלא גראנדות שמחכות שיקנו אותן.. תתחיל בכך שתחפש יד נמוכה עם קילומטראז נמוך

פורסם

יש כאלה שממליצים ללכת על יפניות כמו סוזוקי בטענה שהמנועים שלהם לא נגמרים

אבל בתקציב הזה אני יכול לשכוח מ 2008 וחייב לרדת כמה שנתונים טובים למטה

זה כדאי ?

חוץ מזה חבר אמר לי לא לקחת מנוע פחות מ1400 כי הם חלשים ולא מחזיקים מעמד

זה נכון ?

פורסם

זה די נכון לגבי נפח המנוע.. אבל השאלה באופי הנסיעות שלך.. עירוני/ בין עירוני? מה עם צריכת דלק חשבת? אתה מסיע משפחה? נוסע לבד? חשוב שתבחן את הדברים הללו.

לפי ניסיון של חברים הסוזוקי בלנו מחזיק יפה מאוד אך בשביל לקנות סוזוקי בלנו תצטרך לרדת לפחות 4-5 שנים בשנתון, אם אתה רוצה הרגשה של רכב יחסית חדש ואתה נוסע לבד נסיעות עירוניות קצרות, אין שום בעיה שתקנה את הפיאט גראנדה..

חשוה להוסיף שהאמרות לגבי הפיאט פונטו בקרב העם לא נכונות, אנשים נוטים לפסול את הרכב בגלל השם שלו. בתור אחד שהחזיק את הרכב הזה.. הוא אמין מאוד

פורסם

אני נוסע לבד אולי עם עוד חבר. נסיעה בינעירונית. מצפה לצריכה של 15 קמ לליטר ומעלה

בלנו רכב גדול מדי. נראה לי עדיף משהו קטן, סטייל סופר מיני

הלוואי והיה פיאסטה במחיר הזה.

השאלה אם יש אופציות אחרות בנוסף פונטו גרנדה ?

פורסם

מה זה מנוע שלא נגמר? נו באמת,שטויות כאלה...

המנוע של הגרנדה 1.25 בסדר גמור,הוא רק לא חזק,לכן באמת כדיף 1.4 שכן הרכב מגיע גם עם 6 כריות אוויר ונחשב לאחד הבטוחים לתקציב.

יש לך גם את פיאט פנדה,שאתה בנסיעה בין עירונית תקבל ב 1/17.5 ואולי יותר תלוי איך אתה נוסע,בכביש 6 למשל רכב זה יכול לקבל כ 1/20 וזה משהו שאני מדדתי,כי הייתה לי כזאת במשך 3 שנים,רכב מאוד אמין,גם אצלי הוא נסע בעיקר בין עירוני כול הזמן.

פחות חסכונית אבל אמינה מאוד היא הגטס,היא תהיה זריזה יותר,חפש אחת החל משנת 2006 עם מנוע 1.4 ברמות איבזור GLS/GLI.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

מה לדעתכם עדיף ???

פיאט פונטו 1.25 ידנית או 1.4 רובוטית (2008-2009) ?

דגש בעיקר על חסכוניות ואמינות אבל גם על נהיגה ונסיעה.

פורסם

הידנית עדיפה בכל היבט (לדעתי)

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

מסכים עם צבי,אך שים לב שיש גם 1.4 ידנית שמגיע עם 6 כריות אוויר והכי משתלמת אם כי אין הרבה כאלו.

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

1.4 ידנית לא נפוץ...

בכמה הייתם מעריכים, לפני בדיקה, פונטו גרנדה 1.25 ידנית יד שניה (ריד ראשונה חברת השכרה), 110,000 קמ.

מחירון מלא יד 2: 39700.

מחיר יד 2 משוקלל: 34500

כמה נמכרות בתכלס ???

פורסם

בשביל לדעת האם המחיר הגיוני,תבדוק רכבים עם נתונים דומים ביד 2,חןץ מזה שלא שציינת שנה.

פורסם
בשביל לדעת האם המחיר הגיוני,תבדוק רכבים עם נתונים דומים ביד 2,חןץ מזה שלא שציינת שנה.

צודק...שנת 2009

אני רואה מה אנשים מפרסמים וברב המקרים קצת פחות מהמחיר המשוקלל.

השאלה כמה בתכלס מורידים ?

למשל במחירון יד 2 יורד משהו כמו 10-15 אחוז על השכרה ולמיטב הבנתי בפועל אנשים מורידים יותר.

בקיצור אם מישהו יכול להגיד לי כמה יחשב למחיר טוב לדגם הזה ביחס למחירון ?

פורסם

היום מחירון זה לא ממד מדויק,במיוחד כשיש 2 כאלה ואנשים מוכרים לפי הגבוה יותר.

אם אתה רואה שאנשים מפרסמים מעט פחות,אז זה המחיר בערך.

פורסם

עצה חינם: תבדוק את מחירון לוי יצחק. זה המחירון הקובע במדינה, כל גוף רשמי פועל לפי המחירון הזה.

האמת שאני לא מאמינה ש1.4 רובוטית/ידנית במצב טוב תכנס בתקציב שלך.

Mini Cooper S R56 - לכיף

• תוכן חדש...