Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

תגיד, איך המנוע והגיר?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4339 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפני כשנה ראיתי במכון בדיקות מוכר וקונה שבאו לבדוק מיצובישי לנסר ישנה משנות ה90, כל הרכב חבוט מכל הכיוונים. לא רכב ששוה בכלל להשקיע עליו בדיקה.

הקונה שאל את המוכר "אתה מתחייב על מנוע גיר שילדה"

המוכר כולו עצבני שגררו אותו לבדיקה עם הגרוטאה שלו ענה לו " כן, אני מתחייב שהם באוטו"

מהצד זה היה מופע מצחיק מאוד

פורסם
לפני כשנה ראיתי במכון בדיקות מוכר וקונה שבאו לבדוק מיצובישי לנסר ישנה משנות ה90, כל הרכב חבוט מכל הכיוונים. לא רכב ששוה בכלל להשקיע עליו בדיקה.

הקונה שאל את המוכר "אתה מתחייב על מנוע גיר שילדה"

המוכר כולו עצבני שגררו אותו לבדיקה עם הגרוטאה שלו ענה לו " כן, אני מתחייב שהם באוטו"

מהצד זה היה מופע מצחיק מאוד

מצוין! :-D

פורד פיאסטה, 1.25 ידנית Trend, שנת 2014

פורסם

כשמכרתי את הרכב שלי ושאלו את השאלות הנ"ל פשוט עניתי המנוע תקין ואין נזילות , הגיר מעביר חלק הילוכים ללא תקיעות החלקות וכו וכו..

כשאתה כן רוצה למכור אין צורך להתחכם יכול להיות שזה רק ירחיק את הקונה..

כל כך קר היום שראיתי פוליטיקאי מכניס את היידים רק לכיס הפרטי שלו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4339 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...