Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4346 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן אנשים,

רכשתי את אוטם הצבע Menzerna Power Lock ורציתי לדעת כמה זמן עלי לחכות לפני שאני מנגב אותו (Buffing)?

שטפתי את הרכב, ניגבתי, ביצעתי פלסטלינה, מרחתי אוטם צבע....כמה זמן עכשיו לחכות לפני הניגוב שלו עם מטלית מייקרופייבר?

אני קורא דברים שונים באינטרנט, כל אחד מציע פרק זמן אחר לחכות לפני הניגוב שלו ועל גבי המוצר לא מצויין כלום.

תודה לכולם!

• תגובות 34
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

במפגש האחרון בצפון, מוטי, היבואן של מנזרנה, אמר לנו "כמה שיותר יותר טוב". פעם אחרונה השארתי חצי שעה, לא הייתה שום בעיה להסיר אותו אחר"כ, פעם הבאה אנסה להשאיר שעה.

Mini Cooper S R56 - לכיף

פורסם
אני ממתין בדר"כ 20-30 דקות כשאני מורח ווקס/אוטם צבע.

מה רשום על האריזה של המוצר?.

אהלן איתמר,

תודה על התשובה,

זה העניין, שעל האריזה רשום משהו שלא הכי ברור לי ולא כי אני לא יודע אנגלית אלא כי אני לא יודע איך לפרש זאת:

Allow to dry to a haze

לאחר מכן ניתן לנגב עם מטלית מייקרופייבר...

מה זה אומר? שייראה ערפילי? לא מצויין מדד זמן ספציפי.

תודה,

פורסם (נערך)
במפגש האחרון בצפון, מוטי, היבואן של מנזרנה, אמר לנו "כמה שיותר יותר טוב". פעם אחרונה השארתי חצי שעה, לא הייתה שום בעיה להסיר אותו אחר"כ, פעם הבאה אנסה להשאיר שעה.

אוקיי, נשמע מעניין...

אני מחר מיישם אותו, אנסה להשאיר אותו כמה שיותר...נעלה הביתה וננוח 2-4 שעות ואז נרד וננגב עם מטלית.

תודה על העזרה אנשים!

עריכה אחרונה על ידי Rinor81
פורסם
אוקיי, נשמע מעניין...

אני מחר מיישם אותו, אנסה להשאיר אותו כמה שיותר...נעלה הביתה וננוח 2-4 שעות ואז נרד וננגב עם מטלית.

תודה על העזרה אנשים!

לנה צודקת, מוטי אמר שלאחר המתנה של 3 שעות של האוטם על. פח הרכב, האוטם יתחבר הרבה יותר טוב ויתן אפקטיביות רבה מאשר 20 דקות, כמובן שכל אחד והנוחות שלו בהתאם לתנאים שלו.

אם השאלה שלך זה מה יותר טוב 20 דקות או 3 שעות אז ללא ספק 3 שעות, מעניין יהיה לראות את התוצאות של הבידינג והשיטינג לאחר המתנה של 3 שעות לעומת המתנה של 20 דקות.

יש לי רעיון וזה יהיה מאוד נחמד מצידך אם תסכים,

על כל הרכב תיישם את האוטם, ולדוגמה רק בבגאז׳ תנגב רק חצי ממנו לאחר 20 דקות , ואת כל השאר לאחר 3 שעות ויהיה מעניין לראות אם יהיה הבדל בבידינג ובשיטינג. תעדכן [emoji6]

Seat Leon 1.8T 248Hp//2017

Stage 1 // Revo

פורסם

אני אישית הייתי נזהרת בהמלצה להשאיר את החומר 3 שעות לבן אדם שמיישם אותו פעם ראשונה.

אולי כדאי להתחיל משעה לכל היותר.

Mini Cooper S R56 - לכיף

פורסם
לנה צודקת, מוטי אמר שלאחר המתנה של 3 שעות של האוטם על. פח הרכב, האוטם יתחבר הרבה יותר טוב ויתן אפקטיביות רבה מאשר 20 דקות, כמובן שכל אחד והנוחות שלו בהתאם לתנאים שלו.

אם השאלה שלך זה מה יותר טוב 20 דקות או 3 שעות אז ללא ספק 3 שעות, מעניין יהיה לראות את התוצאות של הבידינג והשיטינג לאחר המתנה של 3 שעות לעומת המתנה של 20 דקות.

יש לי רעיון וזה יהיה מאוד נחמד מצידך אם תסכים,

על כל הרכב תיישם את האוטם, ולדוגמה רק בבגאז׳ תנגב רק חצי ממנו לאחר 20 דקות , ואת כל השאר לאחר 3 שעות ויהיה מעניין לראות אם יהיה הבדל בבידינג ובשיטינג. תעדכן [emoji6]

אהלן,

מצטער שאני הורס את המסיבה אבל אני מעדיף לעשות הכל במכה כמו שצריך וזהו...לא יודע עדיין כמה זמן אחכה לפני שאנגב את האוטם עם המטלית...מה שכן אנסה להעלות תמונות עם עדכונים כמה זמן חיכיתי לפני שניגבתי את האוטם, ייתכן והתמונות יועלו גם יום למחרת העבודה כיוון שהעבודה תתחיל ב-1 בצהריים עד 4-5 בערב...ואז מחכים עד 7-8 בערב ומנגבים, אז הצילומים יתבצעו ביום למחרת ויועלו פה.

תודה לכולם!

פורסם
אני אישית הייתי נזהרת בהמלצה להשאיר את החומר 3 שעות לבן אדם שמיישם אותו פעם ראשונה.

אולי כדאי להתחיל משעה לכל היותר.

למה את חושבת כך? כיוון שהניגוב יהיה קצת קשה יותר?

תודה,

פורסם

יצא לי לחכות גם עשרים דקות וגם שעתיים פלוס סיום מריחה לבאפינג.

לא ראיתי שום הבדל לטובה/רעה.

בכל מקרה, ההסרה קלה גם לאחר פרק זמן ממושך.

"יאללה בירי".

פורסם
יצא לי לחכות גם עשרים דקות וגם שעתיים פלוס סיום מריחה לבאפינג.

לא ראיתי שום הבדל לטובה/רעה.

בכל מקרה, ההסרה קלה גם לאחר פרק זמן ממושך.

תודה רבה על התגובה, אם כך אחכה אולי 2-3 שעות לפני הניגוב...

חששתי מההסרה, אבל אין חכם כבעל ניסיון.

ראית מה זה? יש אנשים טובים באמצע הדרך :)

פורסם

אפשרי גם 24 שעות עם יש לך מקום מוצל וסגור .

שאני מרחתי חיכיתי 2 בערך +- ואח"כ שטיפה והכל ירד בקלות.

אתמול מישהו שפשף אותי שהרכב חנה , הורדתי את השריטות עם פוליש וכו... ולבסוף שמתי אוטם באותו אזור והשארתי אותו בערך 12 שעות ההסרה שלו הייתה יותר קלה, אבל אם ראיתי הבדל כלשהו בברק לא ראיתי.

אולי זה יבוא לידי ביטוי באריכות החומר באזור / באפינג.

פורסם

ראשית אין צורך לשטוף את האוטו אחרי יישום האוטם. הוא יורד בקלות עם מטלית מיקרופייבר.

שנית, המטרה העיקרית של האוטם היא הגנה על הצבע ולא הברקה שלו, הברק זאת רק תוספת.

Mini Cooper S R56 - לכיף

• תוכן חדש...