Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4346 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אפשרי גם 24 שעות עם יש לך מקום מוצל וסגור .

שאני מרחתי חיכיתי 2 בערך +- ואח"כ שטיפה והכל ירד בקלות.

אתמול מישהו שפשף אותי שהרכב חנה , הורדתי את השריטות עם פוליש וכו... ולבסוף שמתי אוטם באותו אזור והשארתי אותו בערך 12 שעות ההסרה שלו הייתה יותר קלה, אבל אם ראיתי הבדל כלשהו בברק לא ראיתי.

אולי זה יבוא לידי ביטוי באריכות החומר באזור / באפינג.

אין לי מקום מוצל ל-24 שעות. העבודה תעשה בחניה תת-קרקעית ולכן אחכה שעתיים או אולי טיפה יותר ואז אנגב את האוטם עם מטלית מייקרופייבר לפני נסיעה הביתה לחניה שלצערי תחת כיפת השמיים...

ראשית אין צורך לשטוף את האוטו אחרי יישום האוטם. הוא יורד בקלות עם מטלית מיקרופייבר.

שנית, המטרה העיקרית של האוטם היא הגנה על הצבע ולא הברקה שלו, הברק זאת רק תוספת.

מסכים לגמרי. אחרי אוטם אין סיבה לשטוף את הרכב, רק לנגב עם המטלית ואכן האוטם שומר על הצבע של הרכב ל-4-6 חודשים לערך, ברק מגיע יותר מכיוון של ווקס אך בשבילי ההגנה על הצבע חשובה יותר. עד עתה עשיתי שימוש בווקס של מגוויירס, עתה אני הולך לכיוון של האוטם של מנזרנה PL

• תגובות 34
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אין שום מניעה ליישם מידי פעם וקס מעל האוטם. אני משתמשת בוקסים המהירים אחרי כל שטיפה כדי לתת עוד קצת ברק.

Mini Cooper S R56 - לכיף

פורסם
אין שום מניעה ליישם מידי פעם וקס מעל האוטם. אני משתמשת בוקסים המהירים אחרי כל שטיפה כדי לתת עוד קצת ברק.

אולי איישם ווקס מידי פעם אחרי שטיפות, אבל כמה שהבנתי ואמרו לי תהיה שטיפה ואח"כ מיד ווקס ללא שימוש בפלסטלינה שכן היא מורידה את האוטם.

אני משתמש בווקס Ultimate Liquid Wax של Meguiars

פורסם
כמובן שבלי פלסטלינה. עם פלסטלינה אתה עובר אחת לכמה חודשים לפני חידוש האוטם.

בדיוק!

אני כנראה אחל ליישם את האוטם אחת ל-4 חודשים ומידי חודש או חודשיים איישם את הווקס שלי לאחר השטיפה,

תודה!

פורסם

בניגוד מוחלט למה שכתבו כאן, תעשה מה שכתוב על האריזה - הא ותו לא, אפילו שאיזה "מומחה" ממליץ לך אחרת.

כשהחומר התייבש הוא בר הסרה ולא ישנה דבר אם תמתין עוד שעה, שעתיים או יום.

לפיכך, אני נוהג למרוח חומר על הרכב בסדר מסוים וכשמסיים את כל הרכב מתחיל את תהליך ההסרה בדיוק באותו סדר.

לא צריך יותר מכך כי זה מבטיח שבכל נקודה החומר ישב על הרכב את הזמן הנדרש (20-30ד').

פורסם
ראשית אין צורך לשטוף את האוטו אחרי יישום האוטם. הוא יורד בקלות עם מטלית מיקרופייבר.

שנית, המטרה העיקרית של האוטם היא הגנה על הצבע ולא הברקה שלו, הברק זאת רק תוספת.

לא רק שאין צורך, אסור בפירוש.

גם על האריזה רשום לא לשטוף את הרכב במהלך 24 השעות הבאות לאחר היישום.

"יאללה בירי".

פורסם

אין טעם להמתין יותר מ20 דקות להורת האוטם, אין שום אפקטיביות ויש סיכוי גבוה שתווצר כמות לכלוך על הצבע שלא ניתן אפילו לראות, ואז שתנסו להוריד את האוטם עם מטלית הצבע ישרט ע״י האבק והלכלוך שהתישב על האוטם.

לא רואה שום הגיון לחכות כל כך הרבה זמן.

20-30 גג עובד מצויין מניסיון.

פורסם
אין טעם להמתין יותר מ20 דקות להורת האוטם, אין שום אפקטיביות ויש סיכוי גבוה שתווצר כמות לכלוך על הצבע שלא ניתן אפילו לראות, ואז שתנסו להוריד את האוטם עם מטלית הצבע ישרט ע״י האבק והלכלוך שהתישב על האוטם.

לא רואה שום הגיון לחכות כל כך הרבה זמן.

20-30 גג עובד מצויין מניסיון.

כן, חשבתי גם על זה...הנקודה עם האבק.

טוב, עכשיו אני קצת בדילמה ועד מחר אצטרך להחליט :)

פורסם

20 דקות זה מספיק. אין צורך לחכות כמה שעות-לא נותן כלום.

דווקא יד שניה למחרת,נותן הרבה יותר. (ניסיתי את כל האפשריות כולל ווקסים מעל או גלייז לפני)

לא לשטוף את הרכב רק לאחר כמה ימים.

פורסם

חברים, מוטי היבואן של מנזרנה אמר בעצמו שהאוטם יתחבר טוב יותר לפח אם הוא ישב זמן ממושך יותר מ 20 דקות,

הוא אמר אם האוטם ישב 3 שעות בערך הוא יתחבר טוב יותר.

אף אחד לא המציא את זה, פותח האשכול בחר לעצמך את השיקולים שלך איך לבצע את היישום.

בהצלחה ;)

Seat Leon 1.8T 248Hp//2017

Stage 1 // Revo

פורסם
חברים, מוטי היבואן של מנזרנה אמר בעצמו שהאוטם יתחבר טוב יותר לפח אם הוא ישב זמן ממושך יותר מ 20 דקות,

הוא אמר אם האוטם ישב 3 שעות בערך הוא יתחבר טוב יותר.

אף אחד לא המציא את זה, פותח האשכול בחר לעצמך את השיקולים שלך איך לבצע את היישום.

בהצלחה ;)

תודה לכולם...אשתדל להעלות תמונות של הרכב בסיום העבודה/יום למחרת

פורסם

נו, אם מוטי אמר אז מוטי בטח יודע יותר טוב מאלה בבית החרושת שכתבו את ההוראות.

"מוטי יודע" מזכיר לי את הג׳ינג׳י עם המפתח של קישון.

פורסם
אלה בבית החרושת שכתבו את ההוראות.

אני אשמח שתראה לי איפה על הבקבוק של מנזרנה 1 פיינט מצויין זמן ההמתנה לפני ההסרה.

אני אעזור לך:

20140723_233159.jpg

שורה תחתונה שחסרה בתמונה: "adding the second layer"

אני לא אומרת לאף אחד מה לעשות וכמה זמן להשאיר, החלטה אישית של כל אחד.

מה שכן, אני מעבירה המלצה של בן אדם שיש לו יותר ניסיון עם המוצר המדובר.

Mini Cooper S R56 - לכיף

פורסם
אני אשמח שתראה לי איפה על הבקבוק של מנזרנה 1 פיינט מצויין זמן ההמתנה לפני ההסרה.

אני אעזור לך:

[ATTACH=CONFIG]390081[/ATTACH]

שורה תחתונה שחסרה בתמונה: "adding the second layer"

אני לא אומרת לאף אחד מה לעשות וכמה זמן להשאיר, החלטה אישית של כל אחד.

מה שכן, אני מעבירה המלצה של בן אדם שיש לו יותר ניסיון עם המוצר המדובר.

לכן באמת כל הנושא הזה נפתח כיוון שלא מצויין פרק הזמן שיש לחכות אלא רק לאחר שיתייבש, אז לנגב...שזה קצת כללי מידי ולא תמיד מובן לדעתי,

• תוכן חדש...