Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ייבוא מוסטנג V6 משנת 2013

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4350 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

אני עוד בחיפושי רכב וקשה למצוא מועמדת ראויה כיום בשוק,

מכונית GT שתהיה נוחה,חזקה,כייפית לנהיגה,קלה לתחזוקה ,אמינה ולא עתיקה מידי.

CLK 3500 אומנם מתקדמות ומאוד מפנקות,אך עם הפינוקים מגיעות תקלות X דגמי 2008 מתחילים ב130-135 אלף שזה לא זול בכלל כשמדובר ברכב בן 6 כמעט 7 שנים (הבלאי והתקלות המוזרות שיש לרכים הללו נטייה אלהם) ולבסוף הצורה החיצונית רק חצי סקסית בעייני.

אם אני מוכן להצפין עוד קצת אודי A5 3.2 קוואטרו משנת 2008 אלו נסחרות ב145-150 אלף,סקסית מאוד,כנראה נוחה וחזקה אך שוב אותה הבעיה כמו בCLK תחזוקה יקרה ומחיר רכישה יקר אלו שני מרכיבים שאני לא יכול לקחת ביחד, אצלי זה תמיד או או.

מועמדת נוספת הייתה אצלי האלפא בררה 3.2 גם מאוד סקסית בעיני,למיטב הבנתי מאוד כבדה לא מהנה לנהיגה,לא ממש נוחה אמינות? בגדר סימן שאלה. משהו לא נחמד ברכבים הללו אני מסיק מריבוי הידיים ומחירי הרכישה המאוד מאוד אטרקטיבים.באיזור ה100K.

ואני אסכם ואכתוב שהבעיה אולי הגדולה ביותר עם כל הרכבי הנישה בארץ הוא שהמבחר מועט

ולפעמים אפשר להתייבש חודשים עד שמגיע דוגמא באמת שמורה ומתותקת ושתהיה גם במחיר רציונלי (ראיתי שלשום S2000 משנת 2000 ב200 אלף ש"ח! ?! )

ולבסוף אני מגיע למוסטנג,משיטוט בAUTO-TRADER,אני רואה שהמחירים אטרקטיבים מאוד.

על פי החישוב שלי ניתן להביא ארצה מוסטנג V6 פרימיום קופה באיזור ה155-160 אלף שח(מיסים,הובלה ועמילות),כשאר שער הדולר נמוך והדגם מוחלף ממש בקרוב עובדים ממש לטובתי. בגדול אני יודע שמוסטנג אינה חדה כמו הבימר שלי,אך היא רכב בן שנה שנה וחצי מאוד נוח (נסעתי על אחת יותר מ1000 מייל) הגה בכלל לא רע,מנוע נהדר עם 305 סוסים ואני מאוד אוהב את המראה הפניני והחיצוני.

ראיתי כי הרץ נפטרת ממלאי ה2013 עם נסועות אומנם גבוהות של 40-50 אלף קילומטר בשנה-שנה וחצי,רצתי לדעת איך אתם מעריכים את רמת התחזוקה של רכבי הרץ? האם הרכבים הללו עברו התעללות? עד כמה חברה גדולה כמו הרץ תהיה שקופה לגבי מצב הרכב?

האם כדאי להשקיע עוד 1000-1500 דולר(8-10 אלף שח לאחר מיסים) בעבור רכב עם נסועה קצת יותר נמוכה ויד פרטית\דילר?

ואיך לעזאזל פיסית לבדוק את הרכב? ידוע לי שיש חברות שמבצעות בדיקה עצמאית בשמך אשמח לעוד פרטיםן בנושא האם אפשר להתמקח איתם? איך אני מבצע את העברה הבנקאית? מתי חברה כמו USHOPS MOTORS נכסת לפעולה?

תודה לעונים.

סליחה על החפירה,

נמרוד.

תנו לצה"ל לנצח!

עריכה אחרונה על ידי nimnim

Porsche 944 turbo

פורסם

למה שלא תמתין לתחילת השיווק בארץ? אם היבואן לא יהיה חמדן יותר מדי המחיר אמור להתחיל באיזור ה-200 אלף. אם מכפילים את המחיר בארה"ב (כ-26K דולר) לאקובוסט ב-2 יוצא כ178 אלף ש"ח. זה כבר כולל רווח יותר גדול פי 2 מאשר של דילר בארה"ב, אבל כידוע היבואנים בארץ מיוחדים, אז הוספתי עוד 22K סבירים. אם יביאו את ה-V6 אז זה פחות או יותר אותו מחיר.

או שלא אהבת את החדשה?

פורסם

יש לאיילון מוטורס את הדגם היוצא במלאי. - לדעתי יש מ לדבר על המחיר.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם
יש לאיילון מוטורס את הדגם היוצא במלאי. - לדעתי יש מ לדבר על המחיר.

המחיר באיילון לחדשה הוא 240k נגיד לאחר מיקוח ניתן להוציא אותה ב220 זה עדיין הרבה מעבר לתקציב שלי,מוזר שביד 2 דגמי 2012 לפני הרענון של 2013 מפורסמים ב220k,כמה חזירות.

Porsche 944 turbo

פורסם
האם אתה לוקח בחשבון את נושא צריכת הדלק של המוסטנג? נהגת עליה 1' date='000 מייל, כנראה בארה"ב אני משער. מחירי הדלק שם הרבה יותר זולים מאשר בארץ, אל תשכח.[/quote']

ידוע,קשה לי להאמין שהמנוע 3.7 המודרני של פורד יהיה יותר בזבזן מה3.0 ליטר בטור שלי...

Porsche 944 turbo

פורסם

לדעתי בייבוא אישי של 2013 לא תצא בפחות מ-200 (לדעתי החישובים שלך אופטמיים מדי) וגם של Arco

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

פורסם
לדעתי בייבוא אישי של 2013 לא תצא בפחות מ-200 (לדעתי החישובים שלך אופטמיים מדי) וגם של Arco

תקן אותי אם אני טועה,נגיד שמחיר של דוגמא נורמלית (דילר,עם נסועה של 30 אלף מייל) עולה בערך 19k,+מיסים זה יוצא קצת יותר מ41k, ועוד משלוח ועמילות ושאר ירקות 3.5k בוא נגיד עם שאר ירקות 44 שזה בעיברית 152 אלף.

Porsche 944 turbo

פורסם

הנוסחה הנכונה היא הכפלת המחיר בדולרים ב10

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

פורסם

וכמובן שהמעמ הוא על עלות הרכב פלוס שאר הירקות.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

האם המעמ כולל גם את העמילות והשילוח? במקרה וכן זה יוצא 180+ ומידה ולא 175...יקר...אך עדיין זול משעותית מדגמי 2012 כאן בארץ

Porsche 944 turbo

פורסם

דלק מוטורס כנראה יקבלו מחיר יותר טוב מסוכני ייבוא אישי וגם מאיילון, כמו כן הדגם החדש יימכר באירופה, לכן עלויות הובלה יהיו קטנות יותר (בהנחה ורכבים לישראל יגיעו מאירופה), מנוע אקובוסט כנראה יהיה עם ציון ירוק יותר טוב מ-V6, הדברים האלה יורידו את סכום המס האבסולוטי בהשוואה לדגם הנוכחי. לכן יש תקוה לקבל מחיר סביר. החישוב שלי זה היה סתם חישוב גס, כדי לקבל פחות או יותר את איזור המחיר ההגיוני ללא חזירות יתר.

• תוכן חדש...