Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4349 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אני מעוניין להחליף את המאזדה 6 (צורה ישנה) ברכב מנהלים אחר (יש שניה כמובן) ואני מתלבט בין הונדה אקורד, סקודה סופרב , פורד מונדאו טיטניום 240כ"ס , או רכב אחר שתציעו ...להלן הדרישות:

1. אמינות, חסכוני, אחזקה לא יקרה יחסית (לכן רכבים כמו אאודי/מרצדס/BMW יורדים מהפרק לדעתי).

2. רכב מנהלים עם נוכחות מרשימה (זה חשוב בתפקידי מול לקוחות).

3. כאמור התקציב הוא כ- 120 אלף ש"ח, אם הרכב שברצונכם להציע יקר יותר, אפשר להוסיף טיפה במחיר בתמורה לרכב טוב יותר.

4. פתיחה מהירה /תאוצה + סחיבה מעולה בעליות , המאזדה הנוכחית היא עם 147 כ"ס אבל מרגיש שהיא לא מספיק חזקה בזה.

אני נוטה כרגע להונדה אקורד כי יפנית, נראית מעולה, שמעתי שהיא חזקה מאוד (סעיף 4), אמינה, אבל הבנתי שהאחזקה הרבה יותר יקרה ממאזדה 6 הנוכחית (שבאמת אחזקה יחסית זולה). והבנתי שסקודה סופרב אוטו מעולה אבל באיזשהו שלב מתחילות הבעיות....

לתגובתכם אודה מאוד.

פורסם

האקורד מרגישה מאוד מיושנת והיא צפופה.

אני ממליץ לך לנסות לחפש סופרב 2012 עם הגיר האוטומטי ולא DSG. היא קצת פחות זריזה וקצת פחות חסכונית מהסופרב עם DSG אבל הגיר הרבה יותר אמין ונעים לשימוש.

אפשרות שניה היא מאזדה 6 החדשה שתוכל למצוא סביב 130 אלף שקלים. היא מרווחת בהרבה מה-6 הקודמת ונראית נהדר. תא הנוסעים איכותי ונעים ולדעתי היא תמורה הרבה יותר טובה לכסף מהאקורד.

פורסם

מונדאו טיטניום.

לא רק בגלל הכוח (למרות שהמנוע באמת טוב) מה שלדעתי עושה את הרכב הזה זו האווירה ברכב שהיא כמו רכב מקטגוריה גבוהה יותר.

רק תעשה סיבוב , הרכב די גדול חיצונית ובעיר לפעמים הוא מסורבל.

אקורד מאוד פשוטה מבפנים וחוץ מהפוזה החיצונית (עניין של טעם) אין בה כלום.

פורסם

סקודה סופרב מנוע 2.0, יותר מאובזרת, מרשימה, מרווחת, 200 כוחות סוס וגיר DSG6.

חבר מועדון החמש.

Mazda MX5 nc2 2010 RHT

BMW ///M235i M Performence 2014 - sold

פורסם

מאחר שמדובר בעיקר בעניין של טעם ודיעה, להלן טעמיי ודעתי:

סופרב מעולם לא הרשימה אותי. יותר מכל, בעיני משום מה היא נתפסת כרכב של קבלנים שלא יכולים להרשות לעצמם יותר. אז אם אתה קבלן - שיחקת אותה :-) מצד שני, דגם ה- 2.0 מאוד מהיר. מצד שלישי: תוכל למצוא במחיר הזה פאסאט 1.8T לא רעה בכלל, ואם סמל קצת יתר "משודרג" (אבל עם גיר DSG7).

אקורד - אכן נראית טוב. אבל ממש לא זריזה ביוחד. גם לא נוחה במיוחד.

מזדה 6 חדשה: לדעתי משיגה כמעט כל מה שאתה צריך.

מונדאו: כמו ה- 6 כמעט. למה כמעט? כי היא יותר זריזה (משמעותית), אבל נראית קצת כמו רכב אמריקאי "פשוט", ולא ממש מרשים, למעט הגודל, ועל אף הניקלים.

בקיצור: לזריזות גבוהה במיוחד: מונדאו; לרושם + זריזות טובה מאוד: פאסאט; לאמינות + זריזות סבירה + מעט פחות רושם: 6.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

אני מוכר לקסוס CT200h ברמת אבזור פרימיום טק.

אם אתה מעוניין צור קשר בפרטי.:-D

בהצלחה בכל אופן

CT200h

MX-5 :-P

Mini Cooper S - Sold

MX-5 - Sold:twisted:

פורסם

מצטרף לקודמיי,

מונדיאו זה רכב ממש מפתיע, יש שם אבזור בשפע (כסאות עור וכו') וברגע שיושבים בפנים מרגישים מופתעים בעיקר. תנסה ותראה.

אוטו-מאניה :-)

• תוכן חדש...