Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב סופר מיני עד 45K

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4349 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אני עושה עכשיו בירורים לגבי קניית רכב ורציתי להתייעץ.

אני מחפש רכב סופר מיני לנסיעות יומיות מאיזור חולון לרמת גן, נסיעה של בערך 30 ק"מ ביום ועוד נסיעות בערבים, סופשים וכו'.

מאמין שכולם אומרים אבל אני מחפש רכב עם גיר אוטומטי שיהיה חסכוני בדלק ועם אמינות גבוהה. לא מחפש רכב עם חווית נסיעה משוגעת אבל גם לא רוצה רכב שיתקשה לסחוב עם מזגן.

יצא לי לנהוג על יונדאי גטס 2004 שהיה ממש גרוע והשאיר לי טעם רע וסלידה מיונדאי, ועכשיו אני נוהג על דייהטסו סיריון 2008 שהוא רכב יחסית סבבה לפי דעתי (לא רכב שלי), חוץ מזה שהסחיבה שלו לפעמים קשה עם מזגן למשל.

יש לי במשפחה הרבה רכבים של טויוטה וקיבלתי המלצות טובות, אבל הסתכלתי קצת על טויוטה יאריס לדוגמה ובשנים שהתקציב שלי מאפשר לי לקנות ראיתי שיש לרכב גיר רובוטי שהבנתי שהוא ממש כושל והנהיגה עליו היא בגדר סיוט, אז זה די סוגר לי את האופציה.

הרכב השני שחשבתי עליו הוא ניסאן מיקרה שגם ראיתי שקיבל ביקורות טובות.

לגבי אופן הקנייה, אני נוטה לכיוון מגרשי מכוניות של חברות גדולות כמו אלבר, אלדן וכו' בגלל שאני מעדיף ללכת על משהו שהוא יותר אמין ובטוח (לא בעיניים עצומות כמובן, אבל הסיכון נמוך באופן יחסי).

אשמח להצעות,

תודה!

פורסם

יש לי במשפחה הרבה רכבים של טויוטה וקיבלתי המלצות טובות, אבל הסתכלתי קצת על טויוטה יאריס לדוגמה ובשנים שהתקציב שלי מאפשר לי לקנות ראיתי שיש לרכב גיר רובוטי שהבנתי שהוא ממש כושל והנהיגה עליו היא בגדר סיוט, אז זה די סוגר לי את האופציה.

הרכב השני שחשבתי עליו הוא ניסאן מיקרה שגם ראיתי שקיבל ביקורות טובות.

לגבי היאריס, יש לי אחת כזאת.

לפי מה קבעת שגיר רובוטי הוא כושל והנהיגה עליו היא בגדר סיוט ?

כל ההבדל בינו לבין אוטומט שברובוטי אתה מרגיש את העברת ההילוכים בדיוק כמו בידני רק בלי קלאץ', זה הכל.

אז לא הבנתי למה הנהיגה עליו היא בגדר סיוט? ולמה הוא כושל?

פורסם
לגבי היאריס, יש לי אחת כזאת.

לפי מה קבעת שגיר רובוטי הוא כושל והנהיגה עליו היא בגדר סיוט ?

כל ההבדל בינו לבין אוטומט שברובוטי אתה מרגיש את העברת ההילוכים בדיוק כמו בידני רק בלי קלאץ', זה הכל.

אז לא הבנתי למה הנהיגה עליו היא בגדר סיוט? ולמה הוא כושל?

נסעתי על כזאת כמה נסיעות, וגם לקרובת משפחה שלי הייתה כזאת.

היא קנתה חדשה באותה תקופה וזה הפריע לה עד כדי כך שהיא מכרה את האוטו אחרי שנה.

פורסם
נסעתי על כזאת כמה נסיעות, וגם לקרובת משפחה שלי הייתה כזאת.

היא קנתה חדשה באותה תקופה וזה הפריע לה עד כדי כך שהיא מכרה את האוטו אחרי שנה.

לא הבנתי מה בדיוק מפריע ?

זה שאתה מרגיש את העברה של ההילוכים? אז מה?

טוב שיהיה.. אבל להגיד על הגיר שהוא כושל על פי מה אתה מבסס את זה ?

אני יודע שבגיר של הקורולה הרובוטית היה קצת בעיות, אך שום דבר עם היאריס.

לא להגיד סתם דברים.

פורסם (נערך)
תוסיף לרשימה את המחליפה של הגטס שלטעמי טובה ממנה בהרבה זו I20 .

היה לי נסיון די רע עם הגטס גם מבחינת ביצועים, גם הייתה הרבה במוסך וגם צריכת דלק. איך הI20 מהבחינה הזו?

עריכה אחרונה על ידי Elad Aharon
פורסם

טוב אחרי מספר בדיקות ראיתי שברוב מגרשי המכוניות לא מציעים מכוניות במצב סביר מתחת ל50K, אז כנראה שאני אתחיל לחפש ביד2.

יש למישהו המלצות מעבר לניסאן מיקרה וI20 שיכולות להתאים לדרישות שלי?

תודה

• תוכן חדש...