Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4359 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

לפני כמה שבועות פתחתי פה פוסט ייעוץ קנייה...

הרכב עבור אחי.

בעיצה משותפת הוא החליט להשקיע עד 20,000ש''ח ולהשתמש ברכב עד לסופו... ואז להשתדרג למשהו חדש יותר.

הוא מצא:

רנו מגאן 06' דור שני comfort ex

1.6 ל,, 118,000ק''מ.

מחיר: 19,000ש''ח - גמיש במידה.

מה דעתכם על הרכב בפן של אמינות וצ. דלק?

נכון, מדובר ברכב בן 8...אז בהתאם.

תודה רבה.

פורסם

לפני כמה חודשים מכרתי את המגאן שהייתה לי ( כשנה וחצי) הוצאתי על התקלות שלה מעל 11 אלף ש"ח ( 90% תקלות חשמליות) .

ממליץ לוותר על הרכב אלה אם כן אתה מוצא אחד מטופל במורשה ועם היסטוריית טיפולים מלאה ובזמן !!

פורסם

לחברה שלי יש מגאן 07, מטופלת על פי הספר ועד עכשיו אין שום תקלות והרכב מפגין אמינות.

באמת שהכי חשוב ברכבים האלו זה לבדוק האם יש ספר טיפולים והאם באמת טופלו ולא הוזנחו.

רכב שהוזנח לא יתן לך שקט..

כל כך קר היום שראיתי פוליטיקאי מכניס את היידים רק לכיס הפרטי שלו.

פורסם

הנסיון שלי עם המגאן מהדור הזה הוא מוגבל מאוד, אבל ככה:

נוחות- נוחה אבל לא משהו היסטרי לעומת המתחרות שלה

צריכת דלק- ממוצעת לקבוצה הזאת של המשפחתיות, לא משהו מיוחד, לטוב ולרע

שילוב מנוע-גיר- המנוע סביר אבל הגיר "חכם" יתר על המידה, ואיכות הנסיעה נפגמת כתוצאה מכך.

אמינות -?

סחירות- אין היום רכבים שקל למכור. יש רכבים שיחסית סחירים, יש רכבים שלא סחירים ויש רכבים כמו רנו מגאן ושברולט אביאו, שבילתי אפשרי למכור.

מחיר- מחיר קנייה נמוך, אבל יש מתחרות כמו מיצובישי לנסר, וסובארו אימפרזה שנסחרות כמעט באותו מחיר.

לאור העובדה שהרכב הנ"ל לא מציג שום תכונה יוצאת דופן, גם לא במחיר, ועם זאת סובל משוק בעייתי מאוד, ומוניטין אמינות רע ביותר, אני לא רואה שום סיבה לקחת את הסיכון ולקנות אותו.

פורסם

האיכות והאמינות של הדגם לא אחידים. מהמדגם הפרטי שלי ומאחרים שאני מכיר הסיכויים שלך (ובמיוחד בדגמים שלפני מתיחת הפנים באמצע 2007) ליפול על מגאן שתקרע לך את הכיס גדולים מהסיכויים ליפול על אחת חפה מתקלות.

אני הייתי מוותר - קח בחשבון שיש היצע גדול של מגאנים מ-2008 במחיר שנקבת.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם
הנסיון שלי עם המגאן מהדור הזה הוא מוגבל מאוד, אבל ככה:

נוחות- נוחה אבל לא משהו היסטרי לעומת המתחרות שלה

צריכת דלק- ממוצעת לקבוצה הזאת של המשפחתיות, לא משהו מיוחד, לטוב ולרע

שילוב מנוע-גיר- המנוע סביר אבל הגיר "חכם" יתר על המידה, ואיכות הנסיעה נפגמת כתוצאה מכך.

אמינות -?

סחירות- אין היום רכבים שקל למכור. יש רכבים שיחסית סחירים, יש רכבים שלא סחירים ויש רכבים כמו רנו מגאן ושברולט אביאו, שבילתי אפשרי למכור.

מחיר- מחיר קנייה נמוך, אבל יש מתחרות כמו מיצובישי לנסר, וסובארו אימפרזה שנסחרות כמעט באותו מחיר.

לאור העובדה שהרכב הנ"ל לא מציג שום תכונה יוצאת דופן, גם לא במחיר, ועם זאת סובל משוק בעייתי מאוד, ומוניטין אמינות רע ביותר, אני לא רואה שום סיבה לקחת את הסיכון ולקנות אותו.

איכות הנסיעה לא נפגמת כתוצאה מהגיר האוטומטי, האמינות כן :)

ההבדל בין המגאן ללנסר ולאימפרזה הוא שבכל אספקט היא עולה עליהן, היא הרבה יותר נוחה, הרבה יותר מרווחת, הרבה יותר בטוחה, הרבה יותר מאובזרת בגירסת EX, ואפילו בנושא שהמגאן בוא מאוד חלשה כמו ביצועים, היא לא נופלת מהן ואפילו קצת יותר חסכונית.

בקיצור התמורה הרבה הרבה יותר טובה לכסף ברנו.

באופן כללי המגאן היא אחת התמורות היותר טובות לכסף בסקטור המשפחתיות.

אני חושב שעדיף קנות מודל 2007 אחרי מתיחת הפנים שנחשבת פחות בעייתית.

הגיר האוטומטי הוא ללא ספק החוליה החלשה ביותר, במקרים רבים הוא מסיים את חייו סביב 150 א' ק"מ, קחו זאת בחשבון.

פורסם

מה לגבי יונדאי גטס?

רכב שיש אותו כלכך הרבה בלוחות, שהיה מאד פופלרי בקרב חברות הליסינג וההשכרה אמור להיות אמין וטוב, לא כך?

אם יש לכם רעיונות נוספים בסביבות ה-20-15+- , אודה לכם ביותר.

שיהיה ערב שקט.

פורסם
אוו וואה (:

2 דיעות שונות...

אין ברירה אלא לחכות לתגובות נוספות.

תודה רבה.

קבל עוד תגובה

יש לי 4 חברים עם רנו מגאן-2005,2007,2008,2009.

הרכב נוח,מרווח,אמין אם מטפלים כמו שצריך.

המנוע מרגיש בסדר אבל הגיר פשוט מטומטם ומסרס את כל העסק לגמרי.

לדעתי המגאן חלופה טובה יותר על פני הלנסר והאימפרזה.

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם

דווקא הגיר של המגאן ממש מתפקד יפה :

אם מאיצים בעדינות -הגיר מעביר הילוכים חלק ויפה .

מאיצים באגרסיביות - גם הגיר מתעורר לחיים ומאיץ יפה .

נכון שיש הרגשה בהאצה שהגיר טיפה עצל , אבל זה לא משהו משמעותי .

גם הלאנסר של ההורים עצל .

גם בבלימה :

בלימה עדינה - הורדת הילוכים עדינה ויפה .

בלימה יותר חזקה - מרגישים כמו "בלימת חירום ", מרגישים כמו עזרה בבלימה . ( דבר מאוד בטיחותי במידה "ומופתעים " ממשהו )

דווקא הגיר ממש עובד יפה בהתאם לבן אדם שנוהג ברכב .

באמת שאני לא מבין, למה מתלוננים עליו ?

אם ההתלבטות היא בין הלאנסר- למגאן , אז אין פה בכלל על מה לחשוב .

ברור שמגאן לוקחת פה בגדול . בהכול .

**על סובארו אני לא מגיב כי לא נהגתי עליה .

דווקא נהגתי על סובארו B3 הקטנה , וממש אהבתי אותה .

היא לא בתקציב שלך :/ .

פורסם
קבל עוד תגובה

יש לי 4 חברים עם רנו מגאן-2005,2007,2008,2009.

הרכב נוח,מרווח,אמין אם מטפלים כמו שצריך.

כפי שכתבתי קודם. אני יכול להגיד על עצמי, ועל עוד שלושה חברים שהיה להם מגאן או סניק מהשנים שנחשבות למוצלחות יותר.

כלנו נאלצנו להוציא סכומים של חמש ספרות כדי להתמודד עם תקלות שונות במגאן/סניק שלנו - כל המכוניות טופלו בקפידה לפי הספר.

אני לא אומר שאין מגאן חפה מתקלות אני רק אומרים שהסיכון לתקלות יקרות להחריד (ודווקא לא מהגיר) הוא ניכר מאד. ולכן קניה של מגאן/סניק מהדגם שבין 2004-2009 צריכה להיעשות בידיעה ברורה שזה יכול להגמר רע, אפילו רע מאד.

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

פורסם

חושבים ללכת על אחד מהרכבים הללו:

1. יונדאי אקסנט

2. ניסאן אלמרה

3. מיצובישי לנסר

4. סובארו אימפרזה

בתקציב של 25,000.

תודה רבה.

פורסם

מהרביעיה הזאת הייתי הולך על הלנסר או על האלמרה ומוסיף לרשימה גם את המאזדה 3.

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

• תוכן חדש...