Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4360 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכם

יש לי סיאט איביזה רפרנס 2010 שחורה.

יש לי מעט שריטות בצידי הדלת.

ויש לי כתם מצואת ציפורים על הגג שלצערי נראית כאילו הגג טיפה אכול.

אני מעוניין בכמה דברים :

חומר מעולה שמשפריצים על הג'נטים - מגנזיום אגב, של רסס שטוף ונגב. המליצו לא מעט פה אם אני לא טועה

על SONAX.

בנוסף - חומר לפלסטיק ברכב איפה שלוח השעונים.

חומר פוליש מעולה שמעלים את השריטות שיש. את הכתמים.

אמרו לי גם שיש חומר מעולה של SONAX לריפוד של הרכב. האם של טרטל ווקס גם טוב?

אני לא רוצה להשתגע אבל אני רוצה טיפול בסיסי וטוב לרכב שלי.

גם בד מיקרופיבר לניקוי וגם לניגוב. ושמפו (השטיפה זה בהמשך כשאני אתחיל להשתגע ממש) :)

פורסם

1- sonax מעולה,יש גם את הפריום בלו אני משתמש בו, והוא מצוין וגם בדילול 1/4 . אבל לא משנה מה תבחר תקנה גם מברשת לגנטים ב30 שקל.

2-חומר לפלסטיקה הייתי ממליץ לך על -במחיר הזול ביותר פלאש דש,יוקרתי יותר -נטורל שיין של מגויריס (גם לפנים גם לחוץ).

ועם אתה ממש רוצה להשקיע Chemical Guys סלייק שיין.

3-לגבי הפוליש צריך לראות באיזה שריטות מדובר,ובנוסף תצטרך גם פדים ,מגבות ניגוב,פלסטלינה לפני הכל וכו...

4-חומר לריפוד חבל להשקיע רד לשופרסל תקנה APC ב16 שקל, דילול 1/10 ויש לך מושבים חדשים, ויהיה לך כמות לכל החיים בערך ולא רק למושבים.

5-שמפו יש הרבה סוגים הייתי ממליץ על MRS PINK,או על סבון צהוב של מגס שחכתי את השם שלו.

6-ווקס של טרטל הפשוט לא מי יודע מה, ולא יעשה ניסים באוטו חדש, תשקיע קצת יותר בערך 70-100 ותקנה משהו יותר טוב לא חסר חברות טובות יותר.

7-מגבות ,מטליות ניגוב יש באיבי מגבות של הקוראני לניגוב סופי,מגבות לפנים יש לך בכל מקום כמעט באוטודיפו של מגס וכו,http://www.ebay.com/itm/271182990340?var=570150284682&ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1497.l2649 אני קניתי את אלה ועוד אחד מVIX עושות את העבודה.

אם אתה לא רוצה להשקיע ,יש בשופרסל 3 מטליות בחמש שקל גם סבבה, ועושות את העבודה .

drive for life

פורסם

לגבי השמפו, לא הייתי ממליץ על Mr Pink אורן, זה סבון שמיועד בעיקר לשלב ה Snow Foam(הקצפת הרכב בתחילת השטיפה עם גרניק + מכשיר שמקציף), ככה שזה לא השמפו המיועד בשבילך.

השמפו המצויין שאני יכול להמליץ לך עליו מניסיון הוא Citrus של Chemical Guys, נמכר גם באוטוסטור וגם ב Vix.

יש לו יכולת ממש טובה לפרק את הלכלוך מפח הרכב ולהשאיר שכבת ברק על האוטו(תכונה שמאוד אהבתי בו). אז אל תהסס פעמיים ולך על השמפו הזה, כי ה Mr Pink נועד בעיקר להקצפה או למי שהרכב שלו נמצא בתערוכות ונשאר נקי מדי יום, אין לו יכולת טובה לפרק לכלוך.

מקווה שעזרתי :)

Seat Leon 1.8T 248Hp//2017

Stage 1 // Revo

פורסם

לא הייתי מבטל את מר פינק כ"כ.

זה שמפו טוב, שמתאים לתחזוקה בתכיפות גבוהה יחסית.

נכון שאין לו את יכולת הניקוי של שאר השמפואים של כימיכל גייס, אבל לרוב, לא באמת צריכים את האקסטרה פאנצ' הזה שהם מעניקים.

"יאללה בירי".

פורסם

ועדיין לגבי הפוליש לשריטות אין משהו ספציפי?

קניתי סונקס לג'נטים וגם סונקס לריפודים ומברשת לג'נטים (כולם באוטוסטור).

אקנה בהמשך שמפו סיטרוס. בדים לניגוב וניקוי גם.

ווקס נראה בהמשך באמת. שלב שלב:)

תודה רבה לכולם

פורסם
ועדיין לגבי הפוליש לשריטות אין משהו ספציפי?

קניתי סונקס לג'נטים וגם סונקס לריפודים ומברשת לג'נטים (כולם באוטוסטור).

אקנה בהמשך שמפו סיטרוס. בדים לניגוב וניקוי גם.

ווקס נראה בהמשך באמת. שלב שלב:)

תודה רבה לכולם

הייתי ממליץ לך להחזיר את החומר לריפוד זה בזבוז כסף ,apc עולה שליש מחיר והוא לכל החיים ועושה עבודה מושלמת!

drive for life

• תוכן חדש...