Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4324 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז הזמנתי מאיביי ממוכר סיני חלק לרכב. כאשר מחברים אותו לרכב הסוויץ משתגע. (גם כשמוציאים את המפתח החוצה מהסוויץ הוא עדיין פתוח). מחזיר את החלק המקורי - עובד תקין . הבנתי מאיש מקצוע שהרכיב לי את החלק , שאין לי טעם לבקש מהמוכר אחד אחר כי כולם יעשו את אותה בעיה. מה ההתנהלות כרגע ? אני שולח לו מייל (למוכר) ומסביר לו את הבעיה ? פונה לאיביי עצמה ?

בשלב זה של חיי, אצהיר ללא התחייבות שלעולם לא אעבור לאוטומט כל עוד גופי מתפקד וגפיי נעות כמתוכנן

פורסם

לפני שאתה פונה לאיביי, שלח למוכר מייל ותתאר את הבעיה בדיוק להתייעץ איתו איך לפתור. את המייל תשלח דרך איביי כדי שיהיה תיעוד של התקשורת. חכה לתשובה שלו ואז תחליט איך לפתור זאת.

שבוע שעבר אני פעלתי ככה והמוכר נתן לי מייל אישי שלו והציע החזר או שליחת מוצר חדש.

BMW 120i*Ford Focus III 2000cc

MINI 998cc*MINI 998 cc*Ford Focus I 1600cc

פורסם

גם אני פעלתי כך (ממש אתמול), שלחתי למוכר הודעה דרך אי ביי.

המוכר התנצל ושאל איך אני רוצה לפתור את הבעיה, בקשתי החזר חלקי בהתאם לבעיה והמוכר בקש שאני אפתח case מסודר.

נפתח case כאמור והכל נסגר דרך מרכז המחלוקת של אי ביי.

אינני יודע למה המוכר רצה לעבוד דרך ה case, אולי ככה גם הוא מקבל זיכוי יחסי על העמלה.

פורסם

מוזר, בדרך כלל הדבר האחרון שהמוכרים רוצים זה שתפתח קייס.

מצטרף להמלצה לפנות למוכר ללא פתיחת קייס, דרך המערכת של איביי.

את כל התכתובת לנהל דרך איביי כדי שאם יהיה בסוף קייס אז איביי יראו שניסית לפתור את הבעיה.

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

אז שלחתי לו מייל. המוכר העקשן מתעקש לשלוח לי חלק אחר למרות שהסברתי לו שאם זה לא מקורי הוא מבזבז את הזמן שלי ושלו ועדיף שיחזיר לי את הכסף.

בשלב זה של חיי, אצהיר ללא התחייבות שלעולם לא אעבור לאוטומט כל עוד גופי מתפקד וגפיי נעות כמתוכנן

פורסם

תרשום לו שאם ככה אתה פותח קייס כדי שהמשלוח הנוסף יהיה מתועד באיביי, כך תהיה לך ארכה של זמן אם החלק לא יגיע/יגיע לא תקין.

הסינים אוהבים את הטריק הזה של "אני שולח שוב" -

אתה ממתין, בינתיים עובר הזמן שאתה יכול לפנות לאיביי/לפייפאל/להשאיר פידבק ואז אתה יכול ללכת לחפש את החברים שלך.

אגב, על איזה סכום מדובר?

פורסם
תרשום לו שאם ככה אתה פותח קייס כדי שהמשלוח הנוסף יהיה מתועד באיביי, כך תהיה לך ארכה של זמן אם החלק לא יגיע/יגיע לא תקין.

הסינים אוהבים את הטריק הזה של "אני שולח שוב" -

אתה ממתין, בינתיים עובר הזמן שאתה יכול לפנות לאיביי/לפייפאל/להשאיר פידבק ואז אתה יכול ללכת לחפש את החברים שלך.

אגב, על איזה סכום מדובר?

110 שקלים. איך אני פותח קייס? כל ההתכתבויות שלי איתו הם דרך האתר של איביי

פורסם

הסיני ביקש ממני לא לפתוח קייס. הוא אומר עם האנגלית העילגת שלו שאז העיסקה תתויג כאילו עם פגם. לפתוח וזהו?

פורסם

מה בדיוק קנית? האם במודעת המכירה היה רשום שהחלק מקורי?

פורסם

קניתי חלק לרכב ששולט על מנגון הרמת חלונות + כיוון מראות. לא היה רשום שהחלק מקורי. לא היה רשום גם שהוא לא מקורי . נכנסתי לעוד מוכרים ושם היה מצויין שזה לא מקורי אבל oem.

פורסם
אולי המק"ט לא מתאים? בדקת?

מק״ט? החלק הזה מקצר את הסוויץ. למה לבדוק מק״ט?

• תוכן חדש...