Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4325 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בשלב זה של חיי, אצהיר ללא התחייבות שלעולם לא אעבור לאוטומט כל עוד גופי מתפקד וגפיי נעות כמתוכנן

פורסם (נערך)

ברור שיכול להיות שיש מקטי"ים שונים לחלק הזה, מבדיקה זריזה מצאתי שיש לפחות 10 מקטי"ם שונים לחלק הזה.

שלח הודעה למוכר ושאל אותו לאיזה מק"ט של פיג'ו החלק שהוא שלח לך חופף.

בנוסף שלח לי מספר שלדה בפרטי, אבדוק לך אם החלק מתאים ואם לא- איזה מק"ט אתה צריך.

עריכה אחרונה על ידי botzek1
  • 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם
ברור שיכול להיות שיש מקטי"ים שונים לחלק הזה, מבדיקה זריזה מצאתי שיש לפחות 10 מקטי"ם שונים לחלק הזה.

שלח הודעה למוכר ושאל אותו לאיזה מק"ט של פיג'ו החלק שהוא שלח לך חופף.

בנוסף שלח לי מספר שלדה בפרטי, אבדוק לך אם החלק מתאים ואם לא- איזה מק"ט אתה צריך.

שלחתי לך פרטי . תודה

בשלב זה של חיי, אצהיר ללא התחייבות שלעולם לא אעבור לאוטומט כל עוד גופי מתפקד וגפיי נעות כמתוכנן

פורסם

הגיע החלק אחרי פחות משבועיים. אני אנסה להרכיב ואדווח. הם תמיד שולחים גם כרטיס. מישהו יודע מה זה ? ImageUploadedByTapatalk1407344001.956692.jpg

• 4 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם (נערך)

אחרי שהמוכר שלח חלק אחר , שידעתי שיעשה את אותה בעיה , הוא מוכן להחזיר לי 50% חזרה לפיי פאל. הבעיה שלא הצלחתי לפענח מה הוא רוצה .ImageUploadedByTapatalk1409333241.643936.jpg

עריכה אחרונה על ידי bigbosf

פורסם (נערך)
נכנסתי לעוד מוכרים ושם היה מצויין שזה לא מקורי אבל oem.

כבר פעם שנייה אני נתקל בניסוח הזה, רק לוודא

מקורי=OEM כמשמעו אביזרים\חלקים של היצרן ולא כפי שנטען "לא מקורי אבל OEM"

עריכה: ויקיפדיה עזר, כביכול אותו יצרן אבל כסת"ח של מקוריות.

עריכה אחרונה על ידי Nuker
פורסם
הוא מבקש שתשלח לו את שם החשבון שלך בפייפאל כדי שהוא יוכל להפקיד לשם את הכסף.

איך אני יודע מה שם החשבון שלי ?

פורסם

המייל שלך זה השם משתמש של הפייפאל.

הוא רוצה את השם משתמש של הפייפאל כי עברו 60 יום מאז העסקה ולכן הוא לא יכול לראות את השם משתמש שלך.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם

הוא הציע לך זיכוי כספי מלא.פשוט מכיוון שעברו 60 יום הוא צריך את כתובת המייל שלך ,זו שבאמצעותה נרשמת לפיי פאל על מנת לשלוח לך את ההחזר הכספי.

ליטר1 ל 15 מטר ..... :lol:

פורסם
הוא הציע לך זיכוי כספי מלא.פשוט מכיוון שעברו 60 יום הוא צריך את כתובת המייל שלך ,זו שבאמצעותה נרשמת לפיי פאל על מנת לשלוח לך את ההחזר הכספי.

תודה. הוא זיכה באמת , אומנם בחצי מחיר

• תוכן חדש...