Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פולקסווגן שירוקו VS ב.מ.ו 118

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4373 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני לא בקיא במחירים ולא נהגתי על אף אחת (נהגתי באירופה על סדרה 1 דיזל ידנית ומאוד מאוד אהבתי. ממה שקראתי הדור הנוכחי אמור להיות שיפור).

ובכל זאת אציע את דעתי הלא כל כך מלומדת. אני הייתי קונה את ה 118.

הנעה אחורית והיגוי אמורים להיות עדיפים.

יותר יפה (עניין של טעם אבל אני ממש חושב שהשירוקו ממש ממש מכוערת)

dsg - אני לא יודע איזו גרסה יש בשירוקו. יש לא מומלצות ויש ממש לא מומלצות. סתם האמת שאני חושב שקצת מפריזים בענין הזה אבל קל להניח שלתיבה של ה 118 יש בעיקר יתרונות.

פורסם

מנהיגה על ה118 המצויידת בחבילת M פק, אני יכול להגיד לך שהרכב הותיר עליי רושם עז.

התיבה עובדת מצויין, הרכב זריז מאוד, דינאמי, ניכר שהוא נוקשה יותר מב118 הסטנדרטית אשר איננה מצויידת בחבילת הM.

הבימר נראית פחות מוחצנת והפרונט טעון שיפור אך ברגע שאתה יושב בקוקפיט ואוחז בהגה, היא משדרת חוסן, איכות ופרימיום, לי היא מרחה חיוך.

ממליץ בחום לבצע נ.מבחן!

בהצלחה

פורסם

הנעה אחורית בבימר, לו היה לי התקציב זו הייתה הבחירה שלי, על אחת כמה וכמה כשמקבלים את חבילת M בלי תוספת.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

סדרה 1 מוצעת כרגע עם חבילת ספורט (מתלים, בלמים אולי גם) ללא תוספת תשלום. גם בלי החבילה נראה לי שהיא עדיפה על השירוקו והחבילה רק מדגישה זאת.

* מועדון אלפא רומיאו הישראלי IAROC *

פורסם
על אחת כמה וכמה כשמקבלים את חבילת M בלי תוספת.

אני כרגע לא מרגיש בנח להרחיב (בהמשך אולי) מסיבות השמורות עימי, אך אם נעזוב את הפרסומת, חייב לציין כי לכל הפחות , זה ממש לא מדויק.

בן.

BENJ:

נ.ב- תיתפלאו מה סיאט איביזה 100 כ"ס יודעת לעשות

ROY:

אני באמת מתפלא. קפה אולי?
פורסם

בב.מ.וו, כב.מ.וו הוא רכב מפנק מאוד ומפוצץ בטכנולוגיה ופינוקים.

לגבי השירוקו- קרוב משפחה רכש אחת לפני 4 חודשים ולא מרוצה ממנה, וכבר ביקר איתה במוסך (רכב 2014). להבנתי יש לה מספר מחלות שלא שווה להתעסק בהם.

היום:

Alfa Romeo MiTo 2010 Distinctive Move 1.4T 155HP

בעבר:

Minimum SIZE, Maximum FUN. Smart Fortwo 2004 0.7T:twisted:

פורסם
אני כרגע לא מרגיש בנח להרחיב (בהמשך אולי) מסיבות השמורות עימי, אך אם נעזוב את הפרסומת, חייב לציין כי לכל הפחות , זה ממש לא מדויק.

בן.

הכנסת פה אחלה טיזר - יש סקרנות לעדכון הרכישה שלך.

פורסם

בן.

יש אותיות קטנות שאנחנו לא מכירים? כי אם כן, הפרסומת הזאת ממש שקרית (אלא אם כן מדובר על דגמים ספציפיים שעליהם מקבלים את ההטבה הנ"ל, ואז זה מובן).

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם
סדרה 1 מוצעת כרגע עם חבילת ספורט (מתלים, בלמים אולי גם) ללא תוספת תשלום. גם בלי החבילה נראה לי שהיא עדיפה על השירוקו והחבילה רק מדגישה זאת.

מה כוללת חבילת M? אני מקווה ש 118 לא נמכרת עם הגנטים ברזל הקטנים !

• תוכן חדש...