Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סיכום נסיעת מבחן קליאו RS

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4361 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בקצרה - הקליאו לא עוברת 100 קמ"ש, אינה מסוגלת לבלום, וככל הנראה אינה מסוגלת לפנות.

(כלומר יכול להיות שהיא כן, אבל נציג קרסו שהתעקש להצטרף לנסיעה לא אפשר נסיעה מהירה, התעקש שאפשר לזהות את יכולות השלדה גם במהירות הליכה, וגם בקטע הכביש הישר, הארוך והריק ביותר של הסופרלנד - ללא נפש חיה מקצה עד קצה - סירב לאפשר לבחון את תגובות הבלמים)

שאלתי אותו אם הוא זוכר שהוא מוכר *RS* הוא טען שכן, נפרדנו לשלום בשתיקה כמו אחרי דייט גרוע במיוחד.

יצויין כי לאור תיבת ההילוכים האוטומטית הסטנדרטית הבינונית לחלוטין (סטנדרטית במונחי משפחתומטית, הרבה מתחת לסטנדרט במונחי רכב בעל יומרות FUN כלשהן), לא מרגיש שהפסדתי משהו.

תגידו "מה חשוב עכשיו הנציג המעפן, העיקר האוטו" אבל לא - כבר גיליתי בחיים אחרי הרבה נסיעות מבחן בהרבה מכוניות של הרבה יבואנים, יש יחס די ישיר בין היחס ללקוח לפני המכירה ליחס אחרי המכירה. בקצה האחד של הסקלה - סמל"ת, עם אנשים כמו עומר באברט והחבר'ה באלפא (שאמנם לא פגשתי באחרונה אבל בטח עוד אחזור אליהם) שנותנים תחושה משפחתית כמעט מהמפגש הראשון ; בקצה השני של הסקלה, ככל הנראה, קרסו.

וואלה הצליח אפילו לקלקל את הטעם שהשאירו לי קרסו עם אינפיניטי לפני כמה שנים. HOW LAME.

ערן | חבר IAROC - הבית לבעלי וחובבי אלפא רומיאו* - נפגשים כל יום שישי בהרצליה פיתוח!

*וגם אבארט :)

• תגובות 31
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אני חייב לציין שקיבלת רושם הפוך לגמריי ממך

אולי אין לי ניסיון עם הקטגוריה, אולי משהו אחר.

גם הנציג שהצלווה אליי היה שונה לגמריי ווידא שאני מרוצה מהנסיעה ואם בדקתי כל התנהגות שרציתי

היום בערב אני מפרספ סיכום רכישה שלה

Renault Clio RS EDC 200

רכב ספורטיבי זה כמו קונדום. עדיף שיהיה לך ולא תרצה להשתמש בו, מאשר שתרצה להשתמש בו ולא יהיה לך.
פורסם

נציג מעפן,כשנסעתי על הקליאו 1.2 לא הייתה בעיה לשייט ב 120,וכך גם בספייס לא הייתה בעיה לנסוע ככה ולהאיץ איך שאני רוצה.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

ללא ספק נפלת על נציג "במחזור" אני במקומך עושה טלפון לשרות לקוחות של קרסו ומתלונן אני מבטיח לך שיזמנו אותך לנסיעת מבחן חוזרת והפעם עם נציג הרבה יותר נורמאלי.

אצלי בכל אופן זה עבד...אפילו עבד יופי... הייתה לי נסיעת מיבחן של שעה כמעט בכל סוגי הכביש בינעירוני, עירוני, עליות, פניות ועוד'

בעלי איסוזו או רנו הינכם מוזמנים לקבוצות "איסוזו טרופר בשטח" ו-"רנו קליאו החדשה" בפייסבוק.

פורסם

אם לא היו אלטרנטיבות הייתי טורח אבל ברוך השם - בין פוקוס ST (נציג התלווה לנסיעה אבל ממש לא הפריע, להפך), GTI (נסיעה עצמאית), אברט ועוד כמה רכבים שפחות התאימו לי אבל עדיין התאפשרה בהם בחינה ראויה ע"י היבואן - באמת אין סיבה להתאמץ בשביל רנו.

ערן | חבר IAROC - הבית לבעלי וחובבי אלפא רומיאו* - נפגשים כל יום שישי בהרצליה פיתוח!

פורסם

יש משהו בדבריך מבין אותך לגמריי , אני חזרתי בפעם השניה בעיקר בגלל שהאשה לחצה כי זה הרכב שהכי דיבר אליה מכל השאר.

בעלי איסוזו או רנו הינכם מוזמנים לקבוצות "איסוזו טרופר בשטח" ו-"רנו קליאו החדשה" בפייסבוק.

פורסם
נציג מעפן,כשנסעתי על הקליאו 1.2 לא הייתה בעיה לשייט ב 120,וכך גם בספייס לא הייתה בעיה לנסוע ככה ולהאיץ איך שאני רוצה.

כנ"ל גם אצלי, כשנהגתי ב-1.2 ידנית (אטמוספרית). כלומר, היתה בעיה לשייט ב-120, אבל לא מבחינת הנציג אלא מבחינת הרכב עצמו...

פורסם

כאשר רכשתי את המיטו התלווה נציג,לא הציק ולא הגביל.

ברכישת הגולייטה פשוט קיבלתי מפתחות ונסעתי לדרכי לבחון כמה ואיפה שארצה.

מצד שני קרסו לפחות חזרו אלייך,לא תמיד הם ואחרים חוזרים.

השארתי פרטים לב.מ.וו.עדיין מחכה לתשובה...

סעו בצד ימין!!

306XT,307XS,Mito155 HP בעבר

,Giulietta QV. היום

פורסם

הנציג אפילו לא הגיע לשלב שבו יכול היה להתרשם מכישורי לטוב או לרע.

בינתיים, בכל מקרה, נפלאות הרשת החברתית - טלפון מקרסו והפצרה לנסיעה חוזרת. אעדכן בקרוב...

פורסם

בינתיים, בכל מקרה, נפלאות הרשת החברתית - טלפון מקרסו והפצרה לנסיעה חוזרת. אעדכן בקרוב...

כמו שאמרתי לך...

בהצלחה הפעם!!!

פורסם
פותח שרשור - לא מאמין לך!

בעצם כן.

איוולת.

אולי הנציג נבהל מכישורי הנהיגה שלך?

פות"ש יודע לנהוג, לא זו הבעיה.

לא הייתי מוותר על הנסיעה, מחכה לעדכון.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

הופה... נשמע טוב! עכשיו אתה חייב לחזור עם סיקור לעניין.

פורסם
אם לא היו אלטרנטיבות הייתי טורח אבל ברוך השם - בין פוקוס ST (נציג התלווה לנסיעה אבל ממש לא הפריע, להפך), GTI (נסיעה עצמאית), אברט ועוד כמה רכבים שפחות התאימו לי אבל עדיין התאפשרה בהם בחינה ראויה ע"י היבואן - באמת אין סיבה להתאמץ בשביל רנו.

1. זה שאתה "לא מתאמץ בשביל רנו", את מי בדיוק אתה מעניש? את הנציג? את קרסו? את רנו העולמית?

אך ורק את עצמך!!

בסופו של יום, אתה רוצה לקבל מקס' ביצועים עבור הכסף שלך במעטפת שהכי תתאים לדרישות שלך ולפסול את אחת מהמתמודדות הבכירות בקטגוריה כי נפלת על מלווה טירון או במחזור זו לא סיבה למנוע ממך בדיקה שלה.

2. מכל אספקט אפשרי, לא מבין איך קליאו נכנסה לאותו סגמנט עם פוקוס וגולף.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

• תוכן חדש...