Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סיכום נסיעת מבחן קליאו RS

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4362 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
הנציג אפילו לא הגיע לשלב שבו יכול היה להתרשם מכישורי לטוב או לרע.

בינתיים, בכל מקרה, נפלאות הרשת החברתית - טלפון מקרסו והפצרה לנסיעה חוזרת. אעדכן בקרוב...

קארז פורום רולזזזז!!!!!

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

• תגובות 31
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

דווקא פייסבוק פלוס מכר משותף עם קרסו ... אבל בקטנה.

לשאלת הסגמנט: אני יכול לקנות אחת קטנה באזור ה-170-180 ולהשאר עם הבראבו, או אחת משפחתית ב-200 פלוס ולהחליף את הבראבו. לכן, פוקוס, וגולף, וקליאו ואברט. ולכן לא מגאן RS, כי היא לא תוכל להחליף את הבראבו (3 דלתות וכו').

ושוב, בגירה, אני לא "מעניש את עצמי", אני באמת חושב שזה מנבא של התנהגות יבואן שאיתה אצטרך להתמודד גם אחרי רכישה. נכון זה לא אחד לאחד, אבל זה לא שקרסו בראש הטבלה גם ככה, אז...

ערן | חבר IAROC - הבית לבעלי וחובבי אלפא רומיאו* - נפגשים כל יום שישי בהרצליה פיתוח!

*וגם אבארט :)

פורסם

לי קרסו נתנו מלווה לעניין. אותו מסלול כנראה. RS CUP. שום טענה כלפיהם. ההיפך. רק טעם של עוד השאירו לי.

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם

שלא תחשוב שאני מנסה להגן על קרסו, מדובר באחד מהיבואנים הגרועים מבחינת שרות ובחטיבת הספורט, בכלל מדובר בבזיון, והסימן הראשוני הזה הוא בהחלט " סימן לבאות"אבל מפה ועד ללמנוע ממך רכב מסוים בגלל יבואן, לדעתי האישית זו טעות.

שמע, רנו זה לא VAG וסביר להניח שבשלוש השנים הראשונות לא תצתרך להגיע למוסך מעבר לטיפולים שוטפים! :wink:

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

איזה התמודדות עם היבואן יש לך בדיוק אחרי הרכישה ?

אתה מדבר על הפרמטר הזה כמנבא ונותן דוגמא של מקרה יוצא דופן של נישה שבן-אדם אחד רציני קיבל מושכות ועושה עבודה משובחת. כמה כאלה יש ? ברוב היבואנים המנבא הזה שאתה מדבר עליו זה סתם עניין מקרי של על מי אתה נופל באותו יום/סוכנות ולא אומר הרבה על יחס היבואן. ברור שאם היבואן החליט לשים פוקוס על התחום זה נראה אחרת אבל לצערנו אצל רובם הפלח הספורטיבי לא גדול מספיק ולא מצדיק התייחסות מיוחדת.

כנראה שאי-אפשר לצפות להרבה יותר כשאתה מוכר ספורטיביות בכמות של 0.1% (!) מכלל המכירות שלך כששאר המבחר אפרורי ברובו ולא רוכב על מיתוג ספורטיבי (כמו נניח סיאט).

אני יכול להגיד לך שבקרסו בניגוד אולי למקובל ולמצופה (שבמכירה ילקקו לך ואחרי זה יזרקו עלייך), המצב דווקא משתפר אחרי הקניה :-D (טוב, במכירות אנחנו אולי 0.1% אבל במוסך היחס כבר הרבה יותר טוב :lol:. סתם, צוחק, זורם עם הסטיגמות, ממש לא)

בגירה, אני לא יודע על איזה ניסיון אתה מבסס את זה (או יותר נכון ממתי הניסיון) כי אני שנים לקוח שם ויש מגמת שיפור מתמדת וברורה והמצב סבבה. אולי אני כבר מוטה אבל בוא נגיד שגם לחבר'ה אצלנו שעברו מצ'מפיון ויבואנים אחרים אין תלונות 8)

אגב, מנהל המותג דווקא קשוב ומחובר לספורטיביות ואנשי המכירות יצאו בזמנו לקורסים והכשרות על דגמי ה-RS והיו נציגי נסיעות מבחן מביני עניין אבל התחלופה גבוהה ואני יודע שהרבה מהם כבר לא שם.

ניר

פורסם
איזה התמודדות עם היבואן יש לך בדיוק אחרי הרכישה ?

ניר

תשמע, בא נגיד ואתה קונה אוטו, לא משנה מאיזה עדה, שההילוכים שם עוברים דרך מערכת שנקראת DSG, אז אתה כבר כחצי שנה אחרי הקניה, אחרון פועלי הנקיון במוסך כבר מכיר אותך, מתעניין מה עם הילדים, האשה וכו':wink:

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

ולי נתנו יד חופשית עם המגאן CUP לפניי מתיחת הפנים...קח אותה לבד ותחזיר בעוד כמה שעות.

הבעייה הייתה שקיבלתי אותה במצב מכאני מפחיד! הרכב התנהג מוזר ולא בטוח בעליל (לא מתכוון לפרט פה לפרטים אבל מצבו היה מזוויע) ורפידות הבלמים היו שחוקות עד היסוד והרכב החל להשמיע זימזומי התראה מחוט המתכת הקיים לצורך כך על הרפידה...וזה קרה כבר בתחילת הנסיעה...לפניי שהספקתי לדגדג את דוושת התאוצה או הבלם.

בסופו של יום חזרתי מאוכזב מרכב שמפאת מצבו לא הייתה באפשרותי היכולת להתרשם מאופיו מחדוות הנהיגה בו או מיכולותיו הידועות בציבור...חבל...

פורסם

חייב לציין שגם אני לאחרונה התעניינתי בClio RS וקיבלתי נסיעת מבחן ארוכה ובלי הגבלות (למרות המצלמות על כביש 1 :lol:), הכל דרך הסניף בריב"ל. לצערי, מה שהוריד אותי מהרכב הוא עיצוב הפנים המזעזע והמצועצע שלא תואם בכלל את העיצוב החיצוני שלדעתי הוא אחד המוצלחים בקטגוריה!

פורסם
ולי נתנו יד חופשית עם המגאן CUP לפניי מתיחת הפנים...קח אותה לבד ותחזיר בעוד כמה שעות.

הבעייה הייתה שקיבלתי אותה במצב מכאני מפחיד! הרכב התנהג מוזר ולא בטוח בעליל (לא מתכוון לפרט פה לפרטים אבל מצבו היה מזוויע) ורפידות הבלמים היו שחוקות עד היסוד והרכב החל להשמיע זימזומי התראה מחוט המתכת הקיים לצורך כך על הרפידה...וזה קרה כבר בתחילת הנסיעה...לפניי שהספקתי לדגדג את דוושת התאוצה או הבלם.

בסופו של יום חזרתי מאוכזב מרכב שמפאת מצבו לא הייתה באפשרותי היכולת להתרשם מאופיו מחדוות הנהיגה בו או מיכולותיו הידועות בציבור...חבל...

מעניין למה.

אולי בגלל שהם נתנו את המפתח חופשי חודשי לעוד כמה חברה לפניך...

פורסם
חייב לציין שגם אני לאחרונה התעניינתי בClio RS וקיבלתי נסיעת מבחן ארוכה ובלי הגבלות (למרות המצלמות על כביש 1 :lol:), הכל דרך הסניף בריב"ל. לצערי, מה שהוריד אותי מהרכב הוא עיצוב הפנים המזעזע והמצועצע שלא תואם בכלל את העיצוב החיצוני שלדעתי הוא אחד המוצלחים בקטגוריה!

אם כך, יכולת לחסוך את הנסיעה, לא?!

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם
אם כך, יכולת לחסוך את הנסיעה, לא?!

לא באמת... לא פסלתי את הרכב על הסף בגלל העיצוב, אבל בסופו של דבר בשיקלול מול שאר הרכבים שבדקתי בסגמנט - הוא הפסיד.

פורסם

בעלי איסוזו או רנו הינכם מוזמנים לקבוצות "איסוזו טרופר בשטח" ו-"רנו קליאו החדשה" בפייסבוק.

פורסם
מעניין למה.

אולי בגלל שהם נתנו את המפתח חופשי חודשי לעוד כמה חברה לפניך...

מסכים איתך.

אבל הייתי מצפה בכל זאת לקצת יותר בקרה ותחזוקה.

הרכב היה באמת במצב זוועה והתנהג זוועה כתוצאה מכך.

• תוכן חדש...