Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4378 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם :)

אני מחפש רכב שיהיה קטן (יחסית) נפח מנוע מתאים נראה לי בין 1200 ל - 1400

הכי חשוב לי זה אמינות(כזה לא עושה בעיות) ושיהיה חסכוני בדלק.

אם יהיה מזגן טוב זה גם דיי חשוב....

אשמח להמלצות ממביני העיניין

פורסם

קיה פיקנטו 1.2 אוטומטית לדעתי תתאים לך מאוד ואתה יכול לרכוש אחת משנתון מאוד מתקדם.

אם אתה מעוניין ברכב טיפה יותר גדול- יונדאי I20 שנים 2009-2010 אפילו יוצאת ליסינג/השכרה.

פורסם

קיה פיקנטו אוטומטי רכב זריז, מהנה... ושתיין (עם רגל כבדה פחות היה יותר חסכוני, אך גם פחות מהנה...).

אצלי 12 ק"מ לליטר.

עד 27.1.2020 אני עסוק

פורסם

כל רכב שתנהג בו רגל כבדה על דוושת התאוצה יהיה שתיין. אני כבר ראיתי איך אפשר בפאביה ידנית שצריכת הדלק הממוצעת שלה 15 ק"מ/ל' אפשר להגיע בנסיעה אגרסיבית לצריכת דלק של 6 ק"מ/ל' ‎:D.

פורסם

גם עם רגל קלה ויותר קילומטרים בין-עירוניים לא הצלחתי לעבור את ה-14 ק"מ לליטר.

מה לעשות, מנועי היונדאי והקיה ידועים כלא-חסכוניים.

עד 27.1.2020 אני עסוק

פורסם

היונדאי הבנתי אוכלת דלק ....ולפי מה שאתם אומרים גם הקאיה פיקנטו אוכלת...

אני מתלבט בין ,דייהטסו סיריון,סוזוקי ספלאש, פורד פיאסטה וניסאן מיקרה ,הבנתי שהם נחשבות אמינות,מה העדיפות מהרשימה? בהתייחסות על אמינות,דלק טיפולים, חלפים וכדומה

פורסם
היונדאי הבנתי אוכלת דלק ....ולפי מה שאתם אומרים גם הקאיה פיקנטו אוכלת...

אני מתלבט בין ,דייהטסו סיריון,סוזוקי ספלאש, פורד פיאסטה וניסאן מיקרה ,הבנתי שהם נחשבות אמינות,מה העדיפות מהרשימה? בהתייחסות על אמינות,דלק טיפולים, חלפים וכדומה

למיטב ידיעתי קיה ויונדאי זה אותו מנועים וגיר (תקנו אותי אם אני טועה)

פורסם

מבחינת האופציות שיש לך, הייתי הולך על הפיקנטו. מבחינת אמינות וחלפים אין עם זה שום בעיה כי הרכב נמכר בלי הפסקה ואין מוסך שלא יידע איך לטפל בה. ומה גם שהמנוע חזק ונותן ביצועים טובים.

• תוכן חדש...