Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4371 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב,

לאור כל ההודעות האחרונות על ביטול מע"מ על דירה וכו יש לי שאלה,

במידה ואדם מקבל דירה בירושה,האם ישלל ממנו הזכות לפטור ממע"מ כאשר ירצה לקנות דירה "ראישונה" כי כבר רשום על נכס?

כמובן במידה ואין לאדם אף דירה חוץ מהדירה שקיבל בירושה.

אני יודע שיש הרבה שמועות ובאמת אין עדיין שום חוק.

תודה.

HU:PIONEER 5850MP,COMP:RAINBOW DREAM LINE SLX265,AMP1:JBL 75.4,AMP2:BAZOOKA ELA60.2

פורסם

הזכאות המתוכננת היא לדירה ראשונה.

ההגיון אומר כי מי שקיבל דירה בירושה והיא רשומה על שמו, אינו יכול להיות זכאי מכיוון שיש כבר ברשותו דירה אחת.

זה ממש לא משנה אם שילמת עבור הדירה מחיר מלא, חלקי או שקיבלת אותה בירושה.

פורסם

מה שהיה גורם לי ליותר דאגות הוא השינוי בחוקי מס השבח, שחיסל חלק נכבד מהפטורים שהיו מוכרים עד כה.

אם מדובר במצב שבו רשומה על שמך בעלות על דירה (או חלק ממנה) כדאי מעד להוועץ בהקדם בעורך דין המתמחה במיסוי מקרקעין כדי לדעת כיצד לנהוג בה.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

הדירה עתידה להירשם עליי ולכן רוצה לשקול צעדים,

אולי לרשום אותה על מישהו אחר כדי לנצל את ההטבת מס בעתיד.

כרגע אני רווק ללא אף נכס.

HU:PIONEER 5850MP,COMP:RAINBOW DREAM LINE SLX265,AMP1:JBL 75.4,AMP2:BAZOOKA ELA60.2

פורסם

הסיפור יותר מורכב, כיון שיש גם עניין של חלוקת הבעלות בין היורשים לפי הצוואה וחוקי הירושה. אם הרישום שונה מהצואה כנראה מדובר בעסקת מקרקעין שתחוייב במס כבר כעת. בקיצור - לפני ביצוע פעולה כלשהי - ייעוץ משפטי, ומעורך דין המתמחה בתחום!

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

ערב טוב חברים,

נאמר לי שעליי לגשת לרשם המשכונת על מנת לקבל חתימה על מסמך כלשהו ושיש לשלם להם 190 שקל.

האם ניתן לשלם להם במקום או רק בדואר?

לא קיבלתי שום קבלה לתשלום.

פורסם

למה לך לרשום את הדירה על שמך כעת??

אתה יכול לדחות את הרישום לשנים רבות בלי כל חשש

החוק קובע שאם יש לך יותר משליש דירה על שמך לא תהיה זכאי להינות מההטבה, ויש להניח שתצטרך למלא הצהרה כדי לקבל את תעודת הזכאות בה בטח תישאל שאלה בנדון

אתה צריך להיות גם מעל גיל 35 כרווק

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

• תוכן חדש...