Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4378 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רציתי לדעת אם אני מפרק את הגלגל על מנת שיהיה הרבה יותר קל לנקות את בית הגלגל ולשים חומר הגנה יכול להיות שהגלגל יצא מאיזון?

כדי בכלל לעשות את זה או שכבר עדיף להתאמץ לנקות ככה בלי לפרק?

והאם כדי לנקות את הגלגל עם גרניק כשהחלק החיצוני על מגבת על הרצפה ואני מנקה את החלק שממש קשה להגיע אליו בגאנט?

זה גם נראה לי ממש יעיל לפרק את הגלגל ולנקות את הקליפרים בקלות.

פורסם (נערך)

איפה אני ממקם את הבוק?

ונניח גלגל ברזל אז איפה אני שם אותו?ואני משאיר את הג'ק נכון?

זה בוק סבבה? שתים יספיקו נכון? כל פעם אני אפרק שתי גלגלים.

עריכה אחרונה על ידי sapancool
פורסם

אני עובד עם בוקים.

אני לא יודע באיזה רכב מדובר, אבל אצלי ניתן להרים את הרכב עם ג'ק הידראולי ב2 נקודות מרכזיות (אחורית וקדמית), ולשים בוקים בצדדים, כך שהג'ק ה"רגיל" לא יתפוס את המקום של הבוק. יותר נוח ויותר מהיר.

אם תנסה להרים את הרכב, ולמקם בוק באזור הג'ק, כנראה שתתקל בבעיה, אין מקום לשניהם (בד"כ).

הבוקים שנתת לינק אליהם, נראים כמו שלי, אולי המדבקה שונה :wink:. עבורי 2 עושים את העבודה. אני לא רואה סיבה לעבוד על הרכב שלי על יותר מאזור אחד במקביל.

שוב, זה הכל למען הבטיחות שלך. עקרונית? אני מאמין שישנם אנשים ששמים פשוט את הג'ק המקורי, וזהו. אולי בלוקים במקרה הטוב.

בפעמים הראשונות, אני מציע ללמוד כיצד להרים את הרכב כמו שצריך, חבל לקחת סיכונים מיותרים.

M-TECH E46

פורסם

עבודה על רכב שנמצא על הג'ק היא דבר מאוד מסוכן

ולא פעם שומעים בחדשות על אנשים שנהרגו כאשר הרכב נפל עליהם.

אם אתה עובד על הרכב ובמיוחד מנקה את בית הגלגל , אתה מזיז קצת את הרכב ועלול להפיל את הרכב מהג'ק. הוא לא מיועד לזה. המטרה שלו היא להרים את הרכב לזמן קצר לצורך החלפת גלגל בלבד.

בנוסף אם הרכב יפול מהג'ק ולא יפגע בך עדיין יגרם לך נזק יקר.

אני ממליץ בכל פה לקנות בוקים הם מגיעים בזוגות וזוג עולה קצת יותר מ100 ש"ח. להרים את הרכב , להכניס את הבוקים , ואז אפשר להוריד את הג'ק או להשאיר אותו , לפי בחירתך (אם אתה משאיר תוודא שהבוקים מונחים כראוי )

גם אני מבקר במפגש השפלה... :beerchug:

פורסם

תודה רבה.

אני אקנה את הבוק שבלינק שנתתי.

הרכב זה i20 אז איך בדיוק אני ממקם בו את הבוק במקרה שאין שתי מקומות?

זה אמור להיות כתוב בספר של הרכב?

• תוכן חדש...